Αξιζει το Black and White 2 ;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
Το εχω βρει φθηνα στο μαγαζι τη γειτονειας και ειδα πως το concept ειναι πραγματικα promising, να παιζεις τον Θεο, ανοιχτο gameplay etc. Ειναι οντως καλο ή ειναι φαση Sims αλλα με υπερφυσικα sims ?
 
sims δεν ειναι σε καμια περιπτωση. παιζεις τον θεο και η δουλεια του θεου ειναι πολυ απαιτητικη.
ειναι πολυ παραξενη φαση, εμενα μου αρεσε, αλλα ειναι και καποιοι που ηθελαν τα κεφαλια των devs.
η αληθεια ειναι οτι καποιες στιγμες με κουραζε λιγο.
εγω θα σου προτεινα να δεις κανενα lets play, για να παρεις μια ιδεα. οχι ολοκληρο, ισα για να παρεις μια ιδεα.
 
Μου αρεσε αρκετα προσωπικα , ειναι ενα κραμα απo Dungeon Keeper-RTS-Populous. Ποια εκδοση βρηκες? Μηπως εχει τπτ ρετροπαιχνιδια το μαγαζι???
 
Έχει πολλές διαφορές από το 1; Θυμάμαι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει είχαμε πάθει την πλάκα μας...
 
Το δεύτερο είναι ποιό "γραμμικό" λόγω κάποιου υποτυπώδους σεναρίου, αν δε βάλεις και το expansion που κυκλοφόρησε κανα χρόνο αργότερα, ίσως και να αρέσει σε αρκετούς περρισότερο από το πρώτο που ήταν κάπως ελευθερo, ποιό open ended, αλλά και αρκετά κουραστικό λόγω συνεχούς προσοχής στους χωρικούς κλπ. Εκεί το δευτερο είναι καλύτερο. Πάντως είναι καλό παιχνίδι, κατι αναμεσα σε populous και city build και management sim.
 
Back
Top