Αυτό το Χόλο Νάι Σούκσον λέει τίποτα;;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adhan

Horror addict
Staff member
Έιπα να κάνω ένα δωράκι προς την κοινότητα, μιας και έκαμα λέβελ απ στην εργασία (κοινώς τα πράγματα πάνε καλά).
Δηλώστε συμμετοχές για σκληρές εντομομαχίες. Κλήρωση την άλλη Τετάρτη, προς το βράδυ για ένα Steam Key του νέου Hollow Knight.

Μέσα για την κλήρωση, αν προτιμώ gog θα κάνω την καρδιά μου πέτρα αν κερδίσω 🤣

Πολλά συγχαρητήρια Adhan, πάντα επιτυχίες εύχομαι! Μέσα για την κλήρωση και ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κίνηση!!

Congrats για τα εργασιακά μαντάτα, μέσα για το παίγνιο, μερσί!

Σωραιος Αδαν, παντα επιτυχιες να εχεις. Σαφως και ειμαι μεσα.

Τι να την κάνεις την καριέρα όταν το ΑΙ και Elon Musk σου εγγυάται κατσό και εγγυημένο εισόδημα επιβίωσης;

Τι είπα ο αυτά τα χόλο Νάιτ; Τρώγονται;

Σίγουρα τρώγεται (από ποιον, είναι θέμα οπτικής). Διότι - true story - θυμάμαι όταν το έψαχνες στο σκρουτζ έβγαζε μια μαύρη πανοπλία με καρφιά (studded ή leather δεν είμαι σίγουρος, πάντα τις μπέρδευα αυτές), κάτι μεταξύ σαδομαζό και Μαντ Μαξ. με ανοίγματα σε κάποια σημεία, ένα από αυτά ήταν για να περνάει ανεμπόδιστο το Όπλο™ όπως αντιλαμβάνομαι.

Ωραίες εποχές.

Συγχαρητήρια Adhan για το level up ! Πάντα τέτοια!

Μέσα και εγώ για το παίγνιο!

Έιπα να κάνω ένα δωράκι προς την κοινότητα, μιας και έκαμα λέβελ απ στην εργασία (κοινώς τα πράγματα πάνε καλά).
Δηλώστε συμμετοχές για σκληρές εντομομαχίες. Κλήρωση την άλλη Τετάρτη, προς το βράδυ για ένα Steam Key του νέου Hollow Knight.
Εγώ δεν το θέλω γιατί δεν είναι TB αλλά θέλω να το κερδίσω για να σώσω ένα άλλο μέλος από την δυστυχία του RTwP
Μην με βάλεις στην κλήρωση :p

Συγχαρητήρια φίλε και εις ανώτερα. Μέσα για τη κλήρωση 😎

Είπα να το πάρω, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις με την κινέζικη/ιρανική μετάφραση (ο μόνος τρόπος να παιχτεί το γκέημ) με στεναχώρεσαν πάρα πολύ, οπότε στεγνό μποϊκότ και μέσα για τη κλήρωση. Άσε που ο κουμπαράς για τον κολέκτορα του GTA6 είναι από μείγμα βιμπράνιου και δεν σπάει εύκολα.

#wakanda4never

Τα σχαρίκια μου για το level up! Πάντα τέτοια!

Προφανώς και δεν με βάζεις στην κλήρωση! Αυτά είναι πολύ hardcore παιχνίδια για μένα!

Προτείνω ο νικητής να δεσμευτεί ότι θα το ολοκληρώσει, ειδάλλως υποχρεούται αυτός να το κάνει gift σε άλλον. Θέλω να δω Νίτρο να κοπανιέται στα bosses του Silksong :trollface:

Προτείνω ο νικητής να δεσμευτεί ότι θα το ολοκληρώσει, ειδάλλως υποχρεούται αυτός να το κάνει gift σε άλλον. Θέλω να δω Νίτρο να κοπανιέται στα bosses του Silksong :trollface:
πρέπει να έχω παίξει το πρώτο για να παίξω το δεύτερο;

Από όσο έχω δει μέχρι τώρα όχι. Αλλά θα βοηθούσε από την άποψη ότι θα είναι πιο ομαλή μετάβαση καθώς το consensus λέει πως το Silksong είναι πιο δύσκολο.

χμ θα δούμε, με απλό μη αναλογικό χειριστήριο παίζει ή θέλει πολλά κουμπάκια και σκατάκια;
όλα αυτά τα ακροβατικά που βλέπω δεν τα τραβάνε στο πληκτρολόγιο τα χέρια μου πλέον.

Έχω το Logitech του 1821

1757574434126.png

Ο μοχλός ίσως θα ήταν χρησιμότερος. Το χειριστήριο είναι οριακά απαραίτητο σύμφωνα με την Team Cherry. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κανένα χρόνο από τώρα δεν θα το τερματίσει κάποιος πάνω σε μία πατάτα.

χμ οκ θα είμαι τότε, ποτέ δεν κατάφερα με τον αναλογικό μοχλό να παίξω να πω την αλήθεια, παρά είμαι old school :p

Back