Αυθόρμητος Ύμνος εις το TIE Fighter

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
#LifeGoals

Απολαυστικό κείμενο Γκουνελιόν αν και δεν πρόκειται να παίξω ποτέ ΤΙΕ Φάιτερ :D

Αν και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον εν λόγω τίτλο (και γενικά έχω παίξει ελάχιστα SW games στην καριέρα μου), το κείμενο ξεχειλίζει νοσταλγία και γνήσιο νερντουλιάρικο ενθουσιασμό - σχεδόν ακούω Art Attack και Ράδιο Ντετέκτιβς να παίζουν στο background.

Μια μικρή παρατήρηση μόνο: το The Last Jedi δεν ήταν (δυστυχώς?) η τελευταία ταινία της νέας τριλογίας, αλλά το εξίσου απαράδεκτο The Rise of Skywalker.

Fixed. Φαντάσου πόσο αχταρμάς είναι οι 3 ταινίες στο μυαλό μου. Οριακά δε θυμάμαι καν ονόματα πορταγκωνιστών.

Art Attack και Ράδιο Ντετέκτιβς
Διάβολε, Star Wars και τα 2 παραπάνω αυτόματα με πήγανε στην εποχή που πάσχιζα με το παρακάτω:

Σαδιστικά δύσκολo, δεν το τελείωσα ποτέ κι ευτυχώς το είχα δανειστεί από φίλο και όχι αγοράσει, γιατί κόστιζε και 25000 δρχ.

Edit: Κάνω ψαχτική για το αν είναι διαθέσιμη ως digital η έκδοση που παίζεις Hellion και δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής, δυστυχώς :/.

Last edited:
Είχα πάρει τη floppy disk έκδοση του παιχνιδιού και είχα πάθει πλάκα μαζί του. Ήταν πολύ καλύτερο από το X-Wing, το οποίο είχε διαφημιστεί τότε ως Wing Commander killer και σαν Star Wars fan ήθελα να ισχύει, αλλά επί της ουσίας, ουδέποτε το έφτασε.

Νομίζω αργότερα έπαιξα και τη CD-ROM έκδοση που αναφέρεις, αλλά δεν θυμάμαι που ή πως.

Ωραίο nostalgic trip πάντως.

#LifeGoals

Απολαυστικό κείμενο Γκουνελιόν αν και δεν πρόκειται να παίξω ποτέ ΤΙΕ Φάιτερ :D

what-a-noob.gif

Lawrence Holland και Totally Games!!! Κορυφή σε τέτοιου είδους παιχνίδια!! O Lawrence Holland συνδύασε πολύγωνα και sprites στο Battlehawks 1942, σχεδόν δύο χρόνια πριν το Wing Commander.

Στο TIE Fighter και στο X-Wing Alliance, έπιασε την κορυφή!! Κρίμα που άλλαξε το gaming landscape και δεν ολοκληρώθηκε η ιστορία του X-Wing Alliance.

Θα το βρείτε στο GoG, όλες τις εκδόσεις σαν extra!!

Αν έχετε όρεξη για διάβασμα, αρθράκι που έχει σχέση με τα παραπάνω:

The Second Coming of Star Wars

Πως μ' αρέσουν αυτές οι αγνές, νοσταλγικές, γεμάτες πάθος στιγμές στην gaming ζωή μας. Κι ας μην συμμερίζομαι το ίδιο πάθος γιατί μπορεί να μην είχα ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο. Πάντα όμως θα σέβομαι αυτόν που με τόσο αγάπη θέλει να το μοιραστεί. 🫡

Σαδιστικά δύσκολo, δεν το τελείωσα ποτέ κι ευτυχώς το είχα δανειστεί από φίλο και όχι αγοράσει, γιατί κόστιζε και 25000 δρχ.
Να κάτι τέτοια διαβάζω και αισθάνομαι περήφανος (πρώην) παικταράς που το τερμάτισε. Ακόμα θυμάμαι την επική μάχη με τον Παλπατιν αλλά και την ακόμη δυσκολότερη έξοδο με το σατλ από το death star. Φυσικά λέμε για την ίδια έκδοση στη Θρυλικότερη Κονσόλα Όλων των Εποχών ΤΜ.

Ήμουν κάπου 9-10 χρόνων όταν έπαιξα το παιχνίδι, έπεφτε και ζόρικος περιορισμός στον χρόνο που μου επιτρεπόταν στο SNES, όλα τα παιχνίδια ήταν πολλαπλάσιας δυσκολίας τότε στα μάτια μου. Αλλά το συγκεκριμένο νομίζω πως ήταν όντως αγγούρι.

Back