Bάλτε σκούφο...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Nαι ρε λετζίτ, νόημα έχει μόνο αν είναι 1/12, at earliest!

Ενημερώνω ενημερωτικά ότι σε τρεις (3) μέρες θα μπορείτε να βγάλετε τον σκούφο, πιο μπροστά είναι γρουσουζιά. Για τους αρνητές σκούφου δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, χάρη παίρνει μόνο ο ΒΑΓΚΜ που ήρθε αργά στο πάρτυ. Οι υπόλοιποι μπήκατε σε λίστα.

Του Άι Γιαννιού δε βγαίνει;

Όσοι δε βάλανε σκούφο ΜΠΑΝ από όλα τα giveaways του 2022!

Δυνατή στιγμή έμπνευσης, από αυτές που έχεις μια φορά στη ζωή σου. Και φυσικά μου ήρθε για κάτι τέτοιο. Στην αρχή είπα να βάλω το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά το επεξεργάστηκα πιο σοβαρά και κατέληξα σε αυτό που με σημάδεψε πραγματικά ως προσωπικότητα. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να το δείχνω και στους ελέγχους πριν βγάλω το κανονικό.

Εγώ κάθε χρόνο λέω να περιμένω να μπει ο Δεκέμβρης, γιατί την έχετε δεί τσάμπο και κάθε χρόνο το θυμάμαι τ' Α Γιαννιού

ελα μωρε τωρα με τα ξενοφερτα εθιμα..
δηλαδη γιατι τον πάσχα δεν φορατε κατιτις στο κεφαλι του ο καθενας? ενα πασχαλινο αυγο, ενα τσουρεκι, μια γαρδουμπα??
μου εδωκα ιδεα. να ποσταρισετε δωπέρα το σαββατο του λαζαρου να το θυμηθω.
τσομπανηδες.

Ήρθε η ώρα;

Σκέφτηκα χθες να προτείνω να βάλουμε κολοκύθα αντί για σκούφο για ζέσταμα. Αλλά μετά το ξέχασα. Τώρα όμως το ξαναθυμήθηκα! Μέχρι να γυρίσω σπίτι θα το έχω ξαναξεχάσει! Ή μήπως όχι;

σε λίγο θα βάζουμε χριστουγεννιάτικα από τον Αύγουστο, αίσχος!

Κάτσε να περάσει το χαλογουίν ρε!

Σκέφτηκα χθες να προτείνω να βάλουμε κολοκύθα αντί για σκούφο για ζέσταμα. Αλλά μετά το ξέχασα. Τώρα όμως το ξαναθυμήθηκα! Μέχρι να γυρίσω σπίτι θα το έχω ξαναξεχάσει! Ή μήπως όχι;
312603557_10229415711922118_6355879147867758558_n.jpg

Back