By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!κοιμόμουν εγώ και έχασα το deckτι διαλο?
κανεις δεν κοιμαται σ αυτο το φόρου?
Εγώ ψες αργά σκέφτηκα να βάλω κάνα ξυπνητήρι, αλλά είπα καλύτερα ο πλήρης ύπνοςκοιμόμουν εγώ και έχασα το deck
Τόσο είναι στο site τους. Μεταφορικά πόσο;Αν ηταν 260 καλα θα τανε.
Εχωσε κατι taxes+shipping, πρεπει να πήγε 290 ολα μαζι. Δεν μπορω να δω το μειλ atm, αλλα καπου εκει ήταν το συνολοΤόσο είναι στο site τους. Μεταφορικά πόσο;
Θα σου απογευμα αν θες τον διαχωρισμο ακριβως, παντως, ναι, 290 ζητησαν ολα μαζιShipping ok. Taxes αν εννοείς vat (βλέπω τιμή σε € άρα αποστέλλεται από εντός ΕΕ) δε μου κολλάει, θα έπρεπε να είναι παραπάνω.
Φυλάνε σκοπιές εκεί στα κεντρικά του RQGR. Προφανώς του Hellion του έκατσε γερμανικό νούμεροτι διαλο?
κανεις δεν κοιμαται σ αυτο το φόρου?
Α μπράβο, ακριβώς.Τα 260€ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 50 ευρώ, και άλλα συνολικά 30€ (25+5 ΦΠΑ) είναι τα μεταφορικά. Σύνολο 289.99€ για να σου το φέρουν σπίτι σου. Τσούζει, αλλά δεν το λες εξωφρενικό for what it is.
Ισχυει, αυτοι που μπορουν να διαθεσουν αυτα τα χρηματα για τη καβλα τους δεν πιστευω να αισθανθουν ριγμενοι με αυτα που προσφερει.
Οι υπολοιποι θα προσπαθησουν να τυπωσουν κανα χαρτη και κανα artbook στο τυπογραφο της γειτονιας τους
unity δλδ.Αν τους έκοβε θα έπαιρναν τη μηχανή του Pillars
Παιδιά ήμουν από τους πρώτους που είχα ξενερώσει με την αισθητική όταν είχε πρωτοβγει. Όσο παίζεις τόσο σου βγάζει bg vibes.Ισχύει, δε παύει να μοιάζει περισσότερο με mod του DOS2 παρά με BG. Αν τους έκοβε θα έπαιρναν τη μηχανή του Pillars και τώρα θα ήταν εντελώς διαφορετικό το τοπίο στα ίντερνετs.