Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
άι σαπόουζ.
αυτο δεν ειναι το νοημα?

υποθετικα παντα, με μπακάλικη λογικη, την μετακινηση που λες θα την μετραει ξερωγω ως 2 τερνς το παιχνιδι, με αποτελεσμα ο εχθρος στο διαστημα αυτο να κανει τα δικα του κουμαντα.
επισης ο οχτρος θα εχει την δυνατοτητα να κανει queue αξιονς οπως και ο παικτης. λεει στην περιγραφη: "....enemies will now queue up actions during the pause, just like players can...".

Lae'zel τη λένε ρε συ (#typonazi). Μερακλής που την κορτάρεις, εγώ ως καραβασικός έκανα αγκαλίτσες με Shadowheart, κυρίως λόγω φωνής.

Εύγε κύριε. Άσε τους άλλους να την βρίσκουν με βατραχομούρια. (y)

Όλα τα γνήσια αρσενικά θέλουν μια γυναίκα που τους καταστρέφει, τους ειρωνεύεται και τους κάνει να υποφέρουν κάθε ώρα και στιγμή χωρίς προφανή λόγο.

#TeamYen

Συγνώμη, θέτε να πείτε πως υπάρχουν κουσουρλήδες που δεν την βρήκαν με το Καρλαχάκι; Αφού φώναζε το πράμα εξαρχής.

Η Λεζέλ (σοζ, ΜΠΕΖΕΛ, Πάβελ μου) ήταν το 13χρονο πανκάκι που θέλει να σε πείσει πόσο σκληρή κι αντισυμβατική είναι προτού ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας για να ολοκληρώσετε το μικροαστικό σας όνειρο.

Σαντοχαρτάκι η αιώνια μαραμένη 'καταραμένη ποιήτρια' που κυρίως θέλει ν'αποφύγει κάθε είδους ενήλικη ευθύνη καθώς έχει 'ευαισθησίες' που ΟΦΕΙΛΕΙ να επεξεργάζεται ως τα 60 με την αγαπημένη της γάτα.

Καρλαχάκι χυμαδιό ρε. Σουβλάκια, χουλιγκανιστείες (sic) στα Μπατόρς και τις Κολάσεις και τα πώς τα λενς, καρδιά που καίγεται ωσάν μπουζουκόπιστα, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΤΕ ΜΩΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ;

Το Καρλαχακι παιζει να σου προκαλεσει αιμορροΐδες απτο πολυ πεγκινγκ, οποτε μακρια και αγαπημενοι.

Κάρλαχ μπεστ γκερλ, η καλύτερη για ρομαντικό άραγμα με πίτσα και rewatch κάνα Μπρούκλι Νενηνταννιά, κάνα Γραφείο.
Ψυχούλα είναι, απλά πέφτει θύμα του παρουσιαστικού της.
:sopodipote:

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ :sopodipote:

Το Καρλαχάκι είναι μακράν το πιο ρομαντικό και ΝΟΡΜΑΛ κορίτσι εκεί μέσα. Μη δείτε κέρατα και δυό μέτρα πόδι, αμέσως να πανικοβληθείτε οι Χατζημεταλλάδες Θεματοφύλακες της Δυσλειτουργικότητας, ΓΑΜΩΤΟ.

Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται το Escapism για αυτά που δεν έχει στην πραγματική ζωή, Ποράτσε.

#pantoflatsokaroenaksylodromos #postsmetafer8ikan #baezel #teamyen #goblinponate

Ε νταξ. το έχουμε αποθεώσει διεξοδικώς και όπως πρέπει

Έχω λιώσει με τα how to για το ρομάτζο με το τίφλινγκ. Rule no1 of romance. Μακρυά από ό'τι τρέχει πιο γρήγορα από μένα και κρατάει τσεκούρι.

Καλά, 108 σελίδες νήμα και δεν είναι τουλάχιστον οι 80 για το Καρλαχάκι; ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΓΑΤΕ ΜΩΡΕ, ΤΙ ΣΠΕΛΖ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΣΤ;

Κάρλαχ είναι η μόνη για σχέση που θα κόλλαγε και irl. Μπορείς να πας μαζί της Σκλαβενίτη για σορμπέ Μάνγκο, στο παζάρι για βρακιά UOMO, cinema να δείτε το Stitch, κολλάει σε κάθε ευτυχές σενάριο σχέσης και συμβίωσης.

Μλκς με κάνατε να πάρω το γκέμι full price κ είμαι με ταμείο.
:agkalia:

Edit: Βάλανε κ Drunken Master! Ήρθε ο καιρός!

Last edited:

PS Κάνοντας search για baldur μου έβγαλε 1ο αποτέλεσμα το άλλο topic με μόνο 3 σελίδες και προς στιγμή φαντάστηκα ότι οι RTwP noobs του forum, έσβησαν όλα τα posts για να κρύψουν το μεγαλείο που μόνο ένα ΤΒ video game μπορεί να έχει! :p

Παίζω εντελώς vanilla (no mods). Απίστευτη κούραση το παιχνίδι. Πάνω που λες "οκ, αυτή η περιοχή είναι, καθαρίζω το Underdark, τακτοποιώ quests και παύση για να γίνει καμία δουλειά" σε τραβάει με τυράκι, σου ανοίγει άλλη μία μεγάλη περιοχή (στοιχηματίζω ο Sven χαμογελάει κάπου κάτω από κανένα κρεβάτι "χαχα, μάγκα μου νομίζεις" όσο παρακολουθεί το playthrough).

Παίζω το 1.5 playthrough Dark Urge Monk Open Palm και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αισθητά διασκεδαστικότερο του Gnome Bard (συγγνώμη Baldrick). Μέχρι στιγμής έχω αντισταθεί σε αρκετά σημεία, πιστεύω ένα δεύτερο speed playthrough όπου γίνεται ΤΕΡΜΑ murderhobo αξίζει για τις μεταξύ τους διαφορές. Έχω φτάσει Level 6, μόλις μπήκα στο Mountain Pass και πάω κατευθείαν στο créche για να κρατήσω την Bae χαρούμενη, ως σωστός simp. Δεν ξέρω τι να κάνω τα αντικείμενα που ξερνάει το παιχνίδι: ο βασικός χαρακτήρας έχει full lightning charges set, χτυπάει ασύλληπτη ζημιά με το Tavern Brawler feat. Το party μέχρι στιγμής έχει σταθερά τους LBae'zel, Shadowheart, Gale. Η Bae'zel παραμένει πρώτη προτίμηση, όπως και να το κάνουμε το Viconia romance με έχει στιγματίσει.

Δεν ξέρω τι να κάνω τα αντικείμενα που ξερνάει το παιχνίδι: ο βασικός χαρακτήρας έχει full lightning charges set, χτυπάει ασύλληπτη ζημιά με το Tavern Brawler feat.

Επειδή ξεφύγανε τελείως με το itemization στο παιχνίδι, θα μπορούσες (για να το κάνεις και πιο ενδιαφέρον και όχι τόσο πανεύκολο που είναι) να βάλεις cap ανα χαρακτήρα, πχ 3 magic items/ανα χαρακτήρα

Φαίνεται δυνατό μωρό. Δυνατό, αλλά νεκρό.

Back