By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!wrath of the righteous... περιμένω να κυκλοφορήσουν όλα τα dlc
είμαι ξεκάθαρα κατά του EA γιατί παίζεις πάνω στον ενθουσιασμό ένα τιτλο που δεν είναι καν ολοκληρωμένος, ιδίως αυτοί οι τίτλοι όπως ο αναφερόμενος που κάνουν κάτι χρόνια να βγούν από το early access θεωρώ ότι χάνουν και το hype τους και την μαγεία του καινούργιου για να ασχοληθείς μαζί τους.προφανως ο @chek2fire εχει θεμα με τις ea εκδοσεις παιχνιδιων μιας και οντως υπαρχουν καποια games που δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν ποτε απο αυτο το καθεστος αλλα μαλλον μπερδευετε εδω. κατα βαση τιτλοι early access που εκαναν αισθηση στο φορουμ κυκλοφορησαν στην πορεια πληρες και ηταν πολυ καλα games οποτε δεν μπορω να το βαλω στην κατηγορια forever early access οπως κατι αλλα survival-λοηδη games πχ ονοματα δεν λεμε.
είμαι ξεκάθαρα κατά του EA γιατί παίζεις πάνω στον ενθουσιασμό ένα τιτλο που δεν είναι καν ολοκληρωμένος, ιδίως αυτοί οι τίτλοι όπως ο αναφερόμενος που κάνουν κάτι χρόνια να βγούν από το early access θεωρώ ότι χάνουν και το hype τους και την μαγεία του καινούργιου για να ασχοληθείς μαζί τους.
Δεν ξέρω εμπορικά αν τους συμφέρει όλη αυτή η κατάσταση κάνοντας ανοιχτό beta testing για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συμφωνώ στην θεωρία σου. Και εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να πληρώνω για ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι που ή θα έχει προβλήματα/ελλείψεις ή πάνω που θα έχω "φτιαχτεί" μαζί του, πέφτω πάνω στο "to be continued!"είμαι ξεκάθαρα κατά του EA γιατί παίζεις πάνω στον ενθουσιασμό ένα τιτλο που δεν είναι καν ολοκληρωμένος, ιδίως αυτοί οι τίτλοι όπως ο αναφερόμενος που κάνουν κάτι χρόνια να βγούν από το early access θεωρώ ότι χάνουν και το hype τους και την μαγεία του καινούργιου για να ασχοληθείς μαζί τους.
Δεν ξέρω εμπορικά αν τους συμφέρει όλη αυτή η κατάσταση κάνοντας ανοιχτό beta testing για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ειδικά για το Baldur's Gate 3, συμφωνώ. Εξάλλου, το λένε και οι ίδιοι στη σελίδα του Steam:η λογικη πισω απο τα early access ειναι ξεκαθαρα συμμετοχη στο development. παρεχεις feedback στον developer ωστε να κανει το καλυτερο δυνατο game (του δινεις και εν μερη fund). δεν σε αναγκαζει κανεις να μπεις στην ea και προσωπικα θα πω καλυτερα να μην μπεις στην ea αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις εστω και μισο feedback.
Ολοκληρωμένο παιχνίδι θα είναι μετά από 2-3 χρόνια με τις προηγούμενες περγαμηνές της Larian. Είναι κακό αυτό? Όχι απαραίτητα, προσωπικά θα ήθελα να χωθώ σε ένα πρώτο playthrough με Origin χαρακτήρα τον πρώτο μήνα (όταν θα αρχίσουν τα σχολεία) και να το αφήσω για ένα δεύτερο (και ίσως τρίτο) με custom χαρακτήρα, μερικά χρόνια αργότερα όταν θα έχει στρώσει κατά πολύ.