<blockquote>ολοι απο χτες μιλανε</blockquote><br>Εδώ και 5 μέρες θέλεις να πεις.<br>Παίδες πλιζ μην φέρνετε αυτά τα μιάσματα εδώ μέσα, ειλικρινά. Κακώς δίνουμε σημασία σε υποκουλτούρες ευτυχώς στο φόρουμ της Beamdog είναι καλή η κατάσταση. Το Steam είναι καλός ρουφιάνος, ξεβρακώνει άμεσα όλους τους haters (π.χ. σου λέει ο ένας μπλιάαααουργκ, πως κάνουν τα hobgoblin ένα πράγμα, βγάλτε τους τρανς και τους γκέι από το παιχνίδι, θίγεται η αντρίλα μου άσε που για να έχει τέτοιους χαρακτήρες το γράψιμο είναι φτωχό ή ο άλλος λέει για άπειρα bugs και crashes παντού και μπαίνεις στο προφίλ τους και βλέπεις να έχουν παίξει 0.2 ώρες :rofl2
. 10-15 τυπάδες άνοιξα τυχαία που ρίχναν χολή και κανείς δεν είχε πάνω από 1 ώρα. Σε 30+ ώρες παιχνίδι. <br><br>Είμαι πάνω από τη μέση, crash μου έκανε 1 όλο κι όλο, και bug δεν έχω συναντήσει ούτε για δείγμα.<br>Αν θέλετε να πάρετε το παιχνίδι και βιάζεστε να προλάβετε την έκπτωση στο βασικό, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για αυθεντική BG εμπειρία.<br>