Baldur's Gate EE

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote>ολοι απο χτες μιλανε</blockquote><br>Εδώ και 5 μέρες θέλεις να πεις.<br>Παίδες πλιζ μην φέρνετε αυτά τα μιάσματα εδώ μέσα, ειλικρινά. Κακώς δίνουμε σημασία σε υποκουλτούρες ευτυχώς στο φόρουμ της Beamdog είναι καλή η κατάσταση. Το Steam είναι καλός ρουφιάνος, ξεβρακώνει άμεσα όλους τους haters (π.χ. σου λέει ο ένας μπλιάαααουργκ, πως κάνουν τα hobgoblin ένα πράγμα, βγάλτε τους τρανς και τους γκέι από το παιχνίδι, θίγεται η αντρίλα μου άσε που για να έχει τέτοιους χαρακτήρες το γράψιμο είναι φτωχό ή ο άλλος λέει για άπειρα bugs και crashes παντού και μπαίνεις στο προφίλ τους και βλέπεις να έχουν παίξει 0.2 ώρες  :rofl2:). 10-15 τυπάδες άνοιξα τυχαία που ρίχναν χολή και κανείς δεν είχε πάνω από 1 ώρα. Σε 30+ ώρες παιχνίδι. <br><br>Είμαι πάνω από τη μέση, crash μου έκανε 1 όλο κι όλο, και bug δεν έχω συναντήσει ούτε για δείγμα.<br>Αν θέλετε να πάρετε το παιχνίδι και βιάζεστε να προλάβετε την έκπτωση στο βασικό, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για αυθεντική BG εμπειρία.<br>

Εν τω μεταξύ αν ανοίξουν κάνα wiki και ενημερωθούν τι γίνεται στα Forgotten Realms, μάλλον θα το ρίξουν στην πυρά, μ αυτά που θα δουν και θα διαβάσουν τα αθώα ματάκια τους.

Για να καταλάβω: ο χαμός έχει γίνει επειδή βάλανε trans στα FR και θίχτηκαν τα άτομα επειδή δεν συνάδει κάτι τέτοιο με αυτό που έχουν συνηθίσει ή θίχτηκαν άτομα επειδή μπορείς να σκοτώσεις τον trans NPC?

Το πρώτο. Και ότι και καλά κάποιους από τους writers είχαν SJW agenda και ήθελαν να προμοτάρουν <b>με το ζόρι</b> μειοψηφίες. Υποτίθεται ότι έχουν παρέμβει και λίγο στο χαρακτήρα της Jaheira και της Safana (στο original η πρώτη ήταν η σύζυγος που γκρίνιαζε και η δεύτερη femme fatale)  :whatever:<br>Πολλοί μπαρουτιάστηκαν από αυτό εδώ (προσέξτε ημερομηνία, supporting writer είναι btw):<br><span class="bbcode_spoiler">
CfTHLsuWIAASdKH.jpg:large
</span><br><br><br><br>Εδώ πιο αναλυτικά<br>http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1204786<br><br>Στην 3η σελίδα έχει σε εικόνες τον πλήρη διάλογο με το συγκεκριμένο χαρακτήρα.<br>Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέσαι πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε ως είδος.

Καλά το ότι έχει παιχτεί SJW agenda από την εποχή του Dragon Age είναι γνωστό. Δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά το να προσπαθείς επίτηδες να το κάνεις για να είναι εκεί καταντάει μία απίστευτη καρικατούρα. Ειδικά όταν οι λεγόμενοι "white, cis, males" είναι αυτοί που γράφουν τους διαλόγους των LGBT. <br><br>Το SouthPark έχει απαντήσει επαρκώς σε αυτό το πράγμα, χρόνια πριν.

<blockquote><br>Καλά το ότι έχει παιχτεί SJW agenda από την εποχή του Dragon Age είναι γνωστό</blockquote><br><br><br>Θα έβγαινε ΑΡΘΡΑΡΑ για αυτό το θέμα πάντως.<br><br>*writes notes*

To 2009 δεν είχε βγει το Origins? Έχω καιρό ακόμα.

<blockquote>το να προσπαθείς επίτηδες να το κάνεις</blockquote><br>Για αυτό έδωσα και το διάλογο να τον δούμε, εμένα δε μου φαίνεται forced σε καμία περίπτωση. Όλοι οι npcs στα rpg σου εκμυστηρεύονται ένα σωρό πράγματα λιγότερο ή περισσότερο χρήσιμα αν ρωτήσεις.<br><br>Επίσης φεμιναζί ή αυταρχικές μειονότητες όπως τις λένε οι Gators (από το GamersGate κίνημα, όχι το συμπαθές online μαγαζί) δεν έχω συναντήσει στο παιχνίδι.<br>Γενικά το Gators vs SJW δεν τελειώνει εύκολα, οι μεν θεωρούν ότι θίγεται η ανδροπρέπειά τους (lel) , το white power supremacy, και οι δε ότι αδικείται η διαφορετικότητα, προάγεται ο σεξισμός κτλ.<br>Προφανώς καταστάσεις και από τις 2 πλευρές τύπου Dragonspear για τους GG ή Super Mario (αβοήθητη πριγκίπισσα, στερεότυπα, μπλαμπλαμπλα) για τους πολεμιστές κοινωνικού δικαίου είναι απλά για γέλια.

Το τελείωσα πριν λίγο. Τρέμω σύγκορμος. Ανάβω γουίσκι και βάζω τσιγαράρα. Δεν ξέρω τι παιχνίδι έπαιξαν τα τρολ και οι πνευματικοί ντούεργκαρ αλλά το παιχνίδι είναι ψιλοέπος. Ένιωθες πως ήσουν ο CHARNAME. Περισσότερα πολύ σύντομα...

Δεν ξέρω εαν ειναι καλο το expansion (αν και δεν βλεπω για ποιον λογο θα είναι τοσο ασχημο).<br>Εμένα η κυκλοφορια του παντως με εκανε να αγορασω το BG EE και να το ξαναπαιξω μετα απο απειρα χρονια.<br>Μεγαλη νοσταλγια καθως αυτο το παιχνιδι με εβαλε στον κοσμο των forgotten realms και στο τεραστιο lore του.<br><br>Προτεινω εαν θελει καποιος να ασχοληθει περισσοτερο και να μπει στον κοσμο,να βρει στο ιντερνετ και να διαβασει 2 παλια βιβλια <br>1.Volo`s guide of the north<br>2.Volo`s guide of the sword coast<br>Εκει περιγραφεται και to Dragonspear Castle

<blockquote><br>Δεν ξέρω εαν ειναι καλο το expansion (αν και δεν βλεπω για ποιον λογο θα είναι τοσο ασχημο).<br>Εμένα η κυκλοφορια του παντως με εκανε να αγορασω το BG EE και να το ξαναπαιξω μετα απο απειρα χρονια.<br>Μεγαλη νοσταλγια καθως αυτο το παιχνιδι με εβαλε στον κοσμο των forgotten realms και στο τεραστιο lore του.<br><br>Προτεινω εαν θελει καποιος να ασχοληθει περισσοτερο και να μπει στον κοσμο,να βρει στο ιντερνετ και να διαβασει 2 παλια βιβλια <br>1.Volo`s guide of the north<br>2.Volo`s guide of the sword coast<br>Εκει περιγραφεται και to Dragonspear Castle<br></blockquote><br>Τώρα που βγαίνει και το Volo&#039;s Guide για την 5η έκδοση DnD, θα γίνει πανικός.

Εκτός αν έχω χάσει κάτι στις κυκλοφορίες, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σκαριά, πέραν από θεματολογία/αρθρογραφία στο Dragon που έχει, με τη σειρά του, γίνει e-mag για τις ταμπλέτες. <br><br>Βγάλανε και το Adventurer&#039;s Guide to Sword Coast που είναι κατά πολύ άνισο σε σχέση με ό,τι είχε βγει στη 2nd και με το Campaign Setting της τρίτης.

<blockquote><br>Εκτός αν έχω χάσει κάτι στις κυκλοφορίες, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σκαριά, πέραν από θεματολογία/αρθρογραφία στο Dragon που έχει, με τη σειρά του, γίνει e-mag για τις ταμπλέτες. <br><br>Βγάλανε και το Adventurer&#039;s Guide to Sword Coast που είναι κατά πολύ άνισο σε σχέση με ό,τι είχε βγει στη 2nd και με το Campaign Setting της τρίτης.<br></blockquote><br>http://www.enworld.org/forum/content.php?3342-The-Return-of-Volo-Plus-An-Official-D-D-Coloring-Book#.VxIpofmLSUk<br>http://www.thebookseller.com/news/kings-road-publish-official-dungeons-and-dragons-titles-326051<br><br>Άνισο, πώς? Καλύτερο ή χειρότερο από το SCAG?<br><br>EDIT για το επίσημο λινκ: http://dnd.wizards.com/articles/news/dungeonology-and-dd-coloring-book

To SCAG είναι αρκετά χειρότερο και πολύ περιορισμένο.

Μου φάνηκε συμπαθητικό, και σκέφτομαι να βάλω τους bladesingers ως οργάνωση στο homebrew μου.

Ερώτηση, αξίζει κατά την γνώμη σας τα παραπάνω χρήματα η Deluxe έκδοση του SoD, ( που απ&#039; όσο είδα μόνο τα soundtrack δίνει );

Καλύτερη απλή θα έλεγα, αν θέλεις να το πάρεις τώρα. Τα soundtrack τα έχει ως dlc στο steam (στο gog δν ξερω τι γίνεται) οπότε μπορείς να τα πάρεις σε κάποια προσφορά αργότερα.<br>

Back