Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νομίζετε πως διαφέρετε, how cute.

Η πούτσα με την βούρτσα, φιλικά. Αλλά δεν είναι της παρούσης, ούτε νομίζω πως πρόκειται να σε πείσω.

Εν τω μεταξύ έχει χοντρύνει τόσο πολύ το παρασκηνιακό παιχνίδι που τα μέσα του Μαρινάκη παίζουν στυγνά είδηση "σφαγή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ", αν είναι δυνατόν.

Λολ, έχετε πολύ πλάκα οι γαυροβάζελοι όταν σκούζετε εκ περιτροπής για διαιτησίες, εσείς, οι μάστιγες των επαγγελματικών ομαδικών αθλημάτων και οι καταλύτες της απαξίωσης του εκάστοτε αθλητικού προϊόντος. Οι γαύροι το κεφάλι στην άμμο, δεν βλέπουν πώς γλίτωσαν στα τελευταία λεπτά του τελικού της EL. Οι βάζελοι κουβέντα δεν έβγαλαν για τις διαιτησίες με ΠΑΟΚ, πριν τους τελικούς, και τώρα επιστρέψανε σε πρακτικές ποδοσφαιρικών DVD διαιτητικών λαθών (πσσς, θυμήθηκα επικό αντισύνθημά μας στο "ΑΕΛ-τυρί" των βάζελων στο ΟΑΚΑ, σχετικό με τη φέτα, τις μανούλες των σεβαστών αντιπάλων και προτροπές για την τοποθέτηση του DVD στο κατάλληλο σημείο). Νομίζετε πως διαφέρετε, how cute.
Ισαποστάκιας detected

Αγαπητέ Χέλιον καταλαβαίνω πλήρως τα αίτια του διαχωρισμού που θα έκανες σε μια νοητή σχετική συζήτηση, την έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά μαντεύεις σωστά, γιατί από εκεί που στέκομαι, οι διαφορές δεν είναι αυτές που εισπράττεις πχ εσύ. Ειδικά αν βάλουμε το, αναπόσπαστο για μένα, διαχρονικό κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο στο παιχνίδι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα μάτια μου καταλήγουν και οι δύο να είναι ένα υβρίδιο πβούρτσας/βπούρτσας.

Λίγη ντροπή για το ισαποστάκιας κύριε Άδχαν, δεν φταίω εγώ, αυτοί είναι ΠΟΚ.

Χαρείτε, όσο μπορείτε, μπασκετάκι, τα κορακίστικα δεν θα τελειώσουν ποτέ. Ακόμα και αν εκλείψουν οι one-percenters που παίζουν LARP μπασκετική Monopoly.

Έπεσε η συντακτική ομάδα να τον φάει τον άνθρωπο :p

Καλά το τι βρωμιά υπάρχει στο παρασκήνιο δεν περιγράφεται. Και που όλως τυχαίως τα γαυροσαιτ, όχι αμιγως αθλητικού περιεχομένου, είχαν τελειώσει την υπόθεση Αταμάν/Ομπράντοβιτς πριν καλά καλά αρχίσει.

Μια μικρή ιστορία από το Βελιγράδι καθώς σταματήσαμε την Πέμπτη το βράδυ να ξεκουραστούμε.
Φτάνουμε στο ξενοδοχείο και μόλις βλέπει Έλληνες ο τύπος στην ρεσεψιόν ρωτάει τι ομάδα είμαστε. Του λέω Παναθηναϊκός και αρχίζει να βριζε τους γαύρους σε άπταιστα Ελληνικά. Σήκωσε το ξενοδοχείο από τα συνθήματα.
Μας λέει ότι είναι οργανωμένος σε Παρτιζάν και ΠΑΟΚ και πως εκεί τα μέσα θεωρούν ότι ο Ζοτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Χαιρόμαστε πολύ για αυτόν που θα γυρίσει στο σπίτι του κτλ. Ήξερε όλους τους παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού απέξω, θυμόταν φάσεις από τελικούς F4 και γενικά τον έπιασε τρέλα.
Βλέπω πίσω του μια εικόνα με έναν Άγιο λίγο παράξενο. Τι είναι αυτός εκεί; ΑΑ είναι ο Νέφσκι που διέλυσε τους Μογγόλους και τους Τούρκους, χαχαχα τι λεω; Το ίδιο είναι όλοι αυτοί. Εμείς είμαστε αδέρφια. Καθίστε να κεράσω σερβικό τσίπουρο.
Την επόμενη μέρα είχαν καθίσει κάπου 50 άτομα και έβλεπαν τον αγώνα ΠΑΟ ΠΑΟΚ στο λόμπι του ξενοδοχείου και κάθε τόσο τραγουδούσαν το γνωστό γαύροι μουνι@.

Σκέτη ψυχεδέλεια.

Αγαπητέ Χέλιον καταλαβαίνω πλήρως τα αίτια του διαχωρισμού που θα έκανες σε μια νοητή σχετική συζήτηση, την έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά μαντεύεις σωστά, γιατί από εκεί που στέκομαι, οι διαφορές δεν είναι αυτές που εισπράττεις πχ εσύ. Ειδικά αν βάλουμε το, αναπόσπαστο για μένα, διαχρονικό κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο στο παιχνίδι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα μάτια μου καταλήγουν και οι δύο να είναι ένα υβρίδιο πβούρτσας/βπούρτσας.

Λίγη ντροπή για το ισαποστάκιας κύριε Άδχαν, δεν φταίω εγώ, αυτοί είναι ΠΟΚ.

Χαρείτε, όσο μπορείτε, μπασκετάκι, τα κορακίστικα δεν θα τελειώσουν ποτέ. Ακόμα και αν εκλείψουν οι one-percenters που παίζουν LARP μπασκετική Monopoly.
Μετρημένες οι ώρες τους. Ο Κινέζος είναι τρελος.

Αποφεύγω κατά κανόνα να μπαίνω σε συζητήσεις παρασκηνίου διότι ο Έλληνας οπαδός είναι ο βασιλιάς του στρουθοκαμηλισμού και του whataboutism. Μόλις πει ο ένας κάτι για μια ύποπτη διαιτησία, η πρώτη απάντηση θα είναι σίγουρα "τι λες ρε, πεναλτάρα/φαουλάρα ήταν" και η δεύτερη "μιλάτε εσείς που τότε κλπ κλπ". Χωρίς να υπολογίζουμε τους εντελώς καμένους που χαίρονται περισσότερο την νίκη όταν είναι παραγκίσια.

Αν κρίνουμε από το ποδόσφαιρο, ο μόνος τρόπος να δούμε μια σχετική κανονικότητα είναι να υπάρχουν πολλοί δυνατοί παράγοντες ώστε να μην μπορεί κανένας μόνος του να κάνει τον χαλίφη. Ας ελπίσουμε η άνοδος του Άρη και του ΠΑΟΚ να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχουν μείνει ελάχιστα δευτερόλεπτα για τη λήξη της 2ης περιόδου του 2ου τελικού, χάνει ο Παναθηναϊκός για 3, έχει το μομέντουμ έχοντας γυρίσει το ματς από το -10, έχει 2 βολές... ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ

ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΓΑΜΩΤΟ, ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΟΡΘΙΟ

.... κι ενω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, εχει παει κι εχει κατσει υποτιθεται στην πιο απομακρυσμενη σουιτα του γηπεδου, ακριβως για να μην παρασυρθει ξερωγω και κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια...

δεν υπαρχει θεραπεια. αφου τους χαρισε το περσινο, τους χαριζει και το φετινο. αφορμη εψαχνε ο παπαπετρου η οπως σκατα τον λενε να διακοψει το ματς.
ειδα τους συγγενεις του εκει κοντα. ας τον απομακρυνουν, αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για την ομαδα. αλλιως, ας τον προσεχουνε τις μερες των σημαντικων αγωνων, να μην πινει.

εντιτ: ξεκινησε το β ημιχρονο και δεν τον εβλεπω πουθενα. μαλλον τον δεσανε σε καμμια καρεκλα στην σουιτα. ΜΑΚΑΡΙ ΘΕ ΜΟΥ.

Last edited:
Αναπαράσταση του ντου του προέδρου:

7c8d9a9e64555e19e9b05e1fe15b9426a1842210.gifv

Ανέβασε το μεσημέρι στο ίνσταγραμ μια εικόνα του Παύλου έξαλλου μες στο γήπεδο:

mpouka_pavlos.jpg

Οπότε σου λέει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ. Εν τω μεταξύ η διαιτησία ήταν πενηνταρίσια σήμερα αλλά έπρεπε να μπει για να κάνει τη λεζάντα του.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Back