What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Καλό με τα Αθηναϊκά στάνταρ ή με τα κανονικά (τα βορειοελλαδίτικα δηλαδή); 2-3 φορές που έφαγα γύρο στην Αθήνα απογοητεύτηκα.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Για τα αθηναϊκά, δεν εχω σχεση με γυραδικα πανω απ τ αυλακι

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

Ίσως η θρυλικότερη μπασκετική συνέντευξη τύπου εκείνη του Ομπράντοβιτς, όπου είχαμε νικήσει την Πρόκομ με καμιά 20αριά πόντους κι αυτούς τα έχωσε δίχως αύριο στους παίκτες επί ώρες.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Στη μπασκετομάνα Ελλαδάρα των 2 ευρωπαϊκών και των 10 ευρωλιγκών εν έτει 2024, παίζει να αναβληθεί ο τελικός σούπερ καπ στη Ρόδο επειδή έσπασε μια στεφάνη και δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ, ο Λεμπρον μαζί με το γιο του στο παρκέ!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Ναι, αλλά όχι για επίπεδο ΝΒΑ. Ίσως να ανέβει δραματικά με πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα έτοιμος για αυτό το επίπεδο (δεν μιλάμε φυσικά να φύγει από τη σκιά του πατέρα του). Είναι κλασική περίπτωση nepobaby.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Ακριβώς όπως το λέει ο νορθ. Πιο πολύ για μαρκετίστικους λόγους τον έχουν στους ΛΑ παρά για το μπασκετ του. Αλλά είναι μικρός οπότε με δουλειά ίσως εδραιωθεί, γιατί όσο βαρύ όνομα και να φέρεις αμα δεν παίζεις καλά θα φυλάς πάγκο.

tyrion395

Mind-flayer
Είτε χάσει είτε κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής φέτος είναι γελοίο και ντροπιαστικό. Όσο για τον Ντορσεϋ, σαφώς είναι σκάλες κατώτερος από αυτό που διαχρονικά νομίζει ο ίδιος (ίσως και ο Μπαρτζώκας), αλλά δε περίμενα να μου λείψει ο Κάνααν τόσο νωρίς και τόσο πολύ...

Ευτυχώς έχουμε το ποδόσφαιρααχαχαχα

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Είτε χάσει είτε κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής φέτος είναι γελοίο και ντροπιαστικό. Όσο για τον Ντορσεϋ, σαφώς είναι σκάλες κατώτερος από αυτό που διαχρονικά νομίζει ο ίδιος (ίσως και ο Μπαρτζώκας), αλλά δε περίμενα να μου λείψει ο Κάνααν τόσο νωρίς και τόσο πολύ...

Ευτυχώς έχουμε το ποδόσφαιρααχαχαχα

Δεν νομίζω ότι η τωρινή εικόνα του Ολημπιακού έχει μεγάλες διαφορές από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού πέρυσι τέτοια εποχή, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι και καλύτερη. Ο κόουτς θα χρειαστεί χρόνο για να φέρει την ομάδα του εκεί που την θέλει και να δει σε ποιους θα στηριχθεί από το ρόστερ.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Ο Bronny έχει ήδη ανακοινωθεί ότι πάει για τη G League των Lakers, ώστε να αναπτυχθεί.

Έχω αρχίσει και ξαναπαρακολουθω Euroleague και ειδικότερα τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός θέλει πειθαρχία και μυαλό στα τελευταία λεπτά. Δεν είμαι οπαδός και τουλάχιστον δυσφορώ με τις αποφάσεις που παίρνουν οι παίκτες στα τελευταία λεπτά, φουλ choke...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Η διαφορά δυναμικότητας στο ΣΕΦ φάνηκε τεράστια πάντως, όσο ο Παναθηναϊκός έπαιζε σε φουλ τέμπο η διαφορά ήταν κυριολεκτικά για 20 πόντους, στο τέλος είτε λόγω κούρασης είτε λόγω επιπολαιότητας έπεσε στους πολύ τιμητικούς για τον ολυμπιακό 7 πόντους.

Ο οποίος ολυμπιακός έχει σερί για την ευρωλίγκα τώρα μπάρτσα-ρεάλ εντός, και μετά εμάς στο οακα. Άραγε με σερί άσχημων εμφανίσεων θα τεθεί θέμα μπαρτζώκα? Και ποιος να έρθει θα μου πείτε.

Chosen Undead

Death Knight
Πραγματικά στην ευρωλίγκα αδικεί τον εαυτό του ο Ολυμπιακός. Εχει χάσει πόσα ματς από βλακείες ενώ ήταν καλύτερος.
Στο σημερινό ντέρμπι αν και δεν παίξαμε όσα καλά μπορούμε κερδίσαμε πολύ άνετα. Δεν το περίμενα.
Δεν πιστεύω πως η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια πάντως. Απλά θέλει χρόνο ο Ολυμπιακός. Εχει πολύ καλύτερο ρόστερ από πέρυσι

tyrion395

Mind-flayer
Δεν νομίζω ότι η τωρινή εικόνα του Ολημπιακού έχει μεγάλες διαφορές από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού πέρυσι τέτοια εποχή, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι και καλύτερη. Ο κόουτς θα χρειαστεί χρόνο για να φέρει την ομάδα του εκεί που την θέλει και να δει σε ποιους θα στηριχθεί από το ρόστερ.
Συγκρίνω αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής με την περσινή ομάδα του Ολυμπιακού όμως. Απ΄όσο μπορώ να θυμηθώ παίζαμε με μεγαλύτερη συνοχή και έχοντας φυσικά κατώτερο ροστερ. Σαφώς η απόδοση φέτος δεν έχει να κάνει με την έλλειψη ατομικού ταλέντου και μπορεί για λίγο ακόμα να χρησιμοποιηθεί η δικαιολογία πως είναι νωρίς κτλ. Τα λάθη που κάνουνε όμως, ο τρόπος που κολλάνε στην επίθεση, τα τρίποντα απελπισίας-σαν να βλέπουνε τη μπάλα ωσάν βόμπα- το ότι ο Μπαρτζώκας (τον οποίο σέβομαι και αγαπώ και του είμαι ευγνώμων) φαίνεται να μη μπορεί να διαβάσει τα παιχνίδια σωστά, όλα δίνουνε μια εικόνα ομάδας που δε αποτελεί συνέχεια όσων ο οπαδός του Ολυμπιακού έχει μάθει να βλέπει και δε δίνουν καν εικόνα ομάδας που ανήκει στην στα κορυφαία πατώματα της Ευρωλίγκας. Τώρα, αν τεθεί θέμα Μπαρτζώκα μετά από πιθανές ήττες στα επόμενα παιχνίδια μάλλον χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα και ανάμεσα στους οπαδούς. Αν όμως στο τέλος της χρονιάς έχουν πάει όλα σκατά.... 🫲🫱

rant mode off

Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
εγω παλι βλεπω αναλογια του φετινου μπασκετικου οσφπ με τον φετινο ποδοσφαιρικο παο.
και στις 2 περιπτωσεις πεσανε λεφτα κι εγιναν ενεσεις ποιοτητας στο ροστερ, και στις 2 περιπτωσεις τ αποτελεσματα ειναι καπως φτωχα στην πραξη. οκ, ο παο εχει την δικαιολογια οτι ο προπονητης ειναι νιου εντρυ, αλλά οι δημοσιογραφαρες της ομαδας τον αντιμετωπιζουν ηδη σαν πρωην και του εχουν σκαψει τον λακο απ τον πρωτο μηνα.

ο μπαρτζωκας αντιθετως εχει ακομα την στηριξη του τυπου της ομαδας, της πλειοψηφιας του κοσμου και των αφων, απ οτι φαινεται. θα ειμαι ειλικρινης. ως παο, θα χαρω ΠΟΛΥ αν κανουν το λαθος να τον διωξουν. μου ειναι αντιπαθεστατος στον γηπεδικο του εαυτο και στην λυσα εναντιον του παναθηναικου, αλλά ειναι μεγαλος προπονητης και σκεπτομενος ανθρωπος. το τελευταιο ειναι ισως και το προβλημα του. οτι δρα συμφωνα με την κοσμοθεωρια του εκτος μπασκετ, στην προπονητικη του δουλεια.
το γνωστο λεω: προτιμαει ομαδες συνολου, χωρις σταρς και δεν του αρεσει να εχει στ αποδυτηρια μεγαλες διαφορες συμβολαιων. βεβαια αυτο ειναι το προπονητικο του στυλ και μου φαινεται πολυ πεισματαρης για να το αλλαξει. υπαρχει και το ιστορικο προηγουμενο της μπαρτσελονα. γενικα, απετυχε οταν ειχε "μεγαλα" ονοματα στο ροστερ του, οπότε περιμενω με περιεργεια αν θα βαλει νερο στο κρασι του ή αν θα παρει το καπελακι του και θα φυγει, μολις αρχισει η μεγαλη πιεση οπαδων και τυπου..

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
-Ρε συ Μήτσο, τι είπαμε πως πρέπει να γράψουμε στο πανό?
-Έλα ρε μλκ, για τα 50 χρόνια κυπριακής κατοχής.
-50 δλδ από πότε μετράμε?
-Έλα ρε μλκ από το 1974.
-ΟΚ say no more.

pano-sef4017.jpg

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
μεγαλη υποθεση το καρμα.
ρε ουτε ενας? ενας? απιστευτη ξεφτιλα.
ηδη τρωνε μεγαλο χεσίδι απ τα κυπριακα μεσα. και προφανως το πιο αστειο ειναι οτι ο αταμαν, που θελανε να πικαρουν, και να πηρε πρεφα το πανι, δεν θα καταλαβε τιποτα.

πατερ, μην το γελας. προφανως αυτο που γραφεις ειναι ο διαλογος που θα εγινε, για να καταληξουμε στο εκτρωμα.

Top Bottom