By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είτε χάσει είτε κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής φέτος είναι γελοίο και ντροπιαστικό. Όσο για τον Ντορσεϋ, σαφώς είναι σκάλες κατώτερος από αυτό που διαχρονικά νομίζει ο ίδιος (ίσως και ο Μπαρτζώκας), αλλά δε περίμενα να μου λείψει ο Κάνααν τόσο νωρίς και τόσο πολύ...
Ευτυχώς έχουμε το ποδόσφαιρααχαχαχα
Ε ναι, εκανε το καθηκον του να παρει αλλο ενα badge ο μπαμπας του και τωρα πηγαινει εκει οπου ανηκει.Ο Bronny έχει ήδη ανακοινωθεί ότι πάει για τη G League των Lakers, ώστε να αναπτυχθεί.
Συγκρίνω αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής με την περσινή ομάδα του Ολυμπιακού όμως. Απ΄όσο μπορώ να θυμηθώ παίζαμε με μεγαλύτερη συνοχή και έχοντας φυσικά κατώτερο ροστερ. Σαφώς η απόδοση φέτος δεν έχει να κάνει με την έλλειψη ατομικού ταλέντου και μπορεί για λίγο ακόμα να χρησιμοποιηθεί η δικαιολογία πως είναι νωρίς κτλ. Τα λάθη που κάνουνε όμως, ο τρόπος που κολλάνε στην επίθεση, τα τρίποντα απελπισίας-σαν να βλέπουνε τη μπάλα ωσάν βόμπα- το ότι ο Μπαρτζώκας (τον οποίο σέβομαι και αγαπώ και του είμαι ευγνώμων) φαίνεται να μη μπορεί να διαβάσει τα παιχνίδια σωστά, όλα δίνουνε μια εικόνα ομάδας που δε αποτελεί συνέχεια όσων ο οπαδός του Ολυμπιακού έχει μάθει να βλέπει και δε δίνουν καν εικόνα ομάδας που ανήκει στην στα κορυφαία πατώματα της Ευρωλίγκας. Τώρα, αν τεθεί θέμα Μπαρτζώκα μετά από πιθανές ήττες στα επόμενα παιχνίδια μάλλον χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα και ανάμεσα στους οπαδούς. Αν όμως στο τέλος της χρονιάς έχουν πάει όλα σκατά....Δεν νομίζω ότι η τωρινή εικόνα του Ολημπιακού έχει μεγάλες διαφορές από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού πέρυσι τέτοια εποχή, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι και καλύτερη. Ο κόουτς θα χρειαστεί χρόνο για να φέρει την ομάδα του εκεί που την θέλει και να δει σε ποιους θα στηριχθεί από το ρόστερ.