What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Ωραίο ματς είδαμε, καλύτερος ο Ολυμπιακός και δίκαια νικητής. Όπως και πέρυσι τέτοια εποχή. Και κάτοχος του Σούπερ Καπ, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή. Νιώθεις μήπως ένα deja vu να έρχεται, @munkinnousu ;; :D
Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα σηκώσει τα κατσαρόλια. Η σαιζόν είναι μακρά και σκληρή. Θα υπάρξουν τραυματισμοί, κακές βραδιές, περίοδοι ντεφορμαρίσματος.

Το θέμα για μένα είναι (όπως έγραψα και τις προάλλες) ότι τα προπονητικά σταφ είναι κορυφαία και υπεραναλύουν ο ένας τον άλλον. Χθες είδαμε άλλον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό στην επόμενη συνάντηση τους να δοκιμάσει ο Αταμάν άλλα πράγματα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται. Ο Παναθηναϊκός είναι πιό έτοιμος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να το δουλεύουμε μέχρι να βρεθούν οι ισορροπίες.

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις.

Το τι έκανε ο Παναθηναϊκός πέρσι μετά την σειρά με την Μακάμπι ήταν το πιο τέλειο σενάριο για σας και ειδικότερα οι εμφανίσεις του Σλούκα ήταν εκτός μπασκετικής λογικής. Το έχουμε ζήσει και εμείς αυτό το 1996 και το 2012.

Χθες ξεκίνησε έντονη φημολογία ότι ο Μισιτς γυρνάει Ευρώπη.

Ο Φούρναρης χθες θύμισε V-span (στον ίδιο τόπο εγκλήματος).

Οι οπαδοί του Παναθηναικού που περίμεναν τον Σάσα για αυτόγραφα ήταν όμορφη στιγμή.

Όπως είπε κάποτε και μια σπουδαία νυχτερίδα, if it bleeds, it can be killed.

Eaglos

Mind-flayer
Εγω το διαβασα απο την αναποδη. Επρεπε ο ολυμπιακος να πιασει διαστημικη αποδοση για να κερδισει τον αδιαφορο και απροσεκτο παναθηναϊκο.

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Εγω το διαβασα απο την αναποδη. Επρεπε ο ολυμπιακος να πιασει διαστημικη αποδοση για να κερδισει τον αδιαφορο και απροσεκτο παναθηναϊκο.
Συμφωνώ, πιστεύω θα τα δώσει όλα η ομάδα εκεί που πραγματικά μετράει, με το Περιστέρι και την Βίρτους.

Chosen Undead

Death Knight
Γενικά δεν παίζουμε καλά τελευταία. Ούτε με τον Ερυθρο Αστέρα είμασταν καλοί. Απλά μπήκαν τα μεγάλα σουτ. Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή όμως. Κάκιστη εμφάνιση χθες και είναι απόρίας άξιο που το ματς πήγε στο πόντο. Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Η σημαντικότερη ατάκα πάντως χθες ειπώθηκε από τον Αταμάν στη συνέντευξη τύπου, ότι "ήταν σοφτ και οι παίκτες μου αλλά και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο". Μακάρι να το ακούσει ο DPG και να σταματήσει να βάζει στο γήπεδο τιμές ΝΒΑ, καλά τα έσοδα αλλά οι λογιστές και οι CEO στις εξέδρες δε μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα που επηρεάζει τον αντίπαλο.

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Ποια νυχτερίδα βρε, ο Σβαρτσενέγκερ το είχε πει στο Predator: "if it bleeds we can kill it".
Σωστός και εγώ ασυγχώρητος.

Ήταν μια ατάκα του στυλ tell me, do you bleed? που θυμήθηκα?

Chosen Undead

Death Knight
Πάντως όσοι βλαμμένοι (που δυστυχώς έχουμε φουλ από αυτούς σε όλες τις ομάδες) έλεγαν διάφορα για τον Φουρνιέρ υποτιμητικά πρέπει να πάρουν μια μπάλα να τη βράσουν να πάρουν μυρωδιά. Στο παγκόσμιο είχε φανεί τι παιχτούρα είναι. Δεν περίμενα να τον δω να μας κερδίζει μόνος του χθες.
Αν ένα πράγμα με ενοχλεί φουλ πάντως είναι η άθλια παιδία που υπάρχει γενικώς στην Ελλάδα. Μόνο τα εμετικά σχόλια να δεις στο facebook χθες στη σελίδα του Sport24 καταλαβαίνεις πως δεν μας αξίζει να έχουμε τόσο σπουδαίες ομάδες

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Η σημαντικότερη ατάκα πάντως χθες ειπώθηκε από τον Αταμάν στη συνέντευξη τύπου, ότι "ήταν σοφτ και οι παίκτες μου αλλά και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο". Μακάρι να το ακούσει ο DPG και να σταματήσει να βάζει στο γήπεδο τιμές ΝΒΑ, καλά τα έσοδα αλλά οι λογιστές και οι CEO στις εξέδρες δε μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα που επηρεάζει τον αντίπαλο.
Δεν θα βγαίνουν τα κουκιά όμως μετά.

Σχεδόν όλες οι ομάδες της Euroleague είναι ζημιογόνες. Αν θες και τόσα συμβόλαια 2 και 3 εκατομμύρια και glass floor και λοιπές τσαχπινιές θεματικά πάρκα, μουσεία κλπ για να προσελκύσεις ένα άλλο κοινό, οι τιμές θα ανέβουν και οι τσογλανοι που ουρλιάζουν δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο.

Δεν νομίζω ότι και το άλλο άκρο όπως αυτά που έγιναν με τον Ερυθρό Αστέρα τα θέλει κανείς.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Σωστός και εγώ ασυγχώρητος.

Ήταν μια ατάκα του στυλ tell me, do you bleed? που θυμήθηκα?

Ναι, αυτό ήταν στο Batman v Superman όπου ο Batman του Ben Affleck λέει στον Superman του Henry Cavill "Tell me, do you bleed? You will".

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
20240629-154831.jpg

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member

Πριονοκορδέλα μας πήγαν στην 4η περίοδο, αλλά αφού νικήσαμε πάλι καλά.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member

Αν έμπαινε θα έπρεπε να το μετρήσουν στα στατιστικά ως άσσος από σερβίς.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran

Αν έμπαινε θα έπρεπε να το μετρήσουν στα στατιστικά ως άσσος από σερβίς.

Και πάλι, θα έχαναν με έναν πόντο διαφορά... :Ρ

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Σκληρή ήττα για τον παναθηναϊκό απόψε και δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ.
Η ομάδα έχει ξεχάσει να αμύνεται και νομίζει ότι όντως πήρε μεταγραφή για το nba. Μόνος κουβαλητής ο Ναν που όμως δεν αρκεί.

Μεγάλο φαβορί ο ολυμπιακός, ο οποίος παίζει καταπληκτικά. Το αυριανό ντέρμπι ενάντια στην Παρί πιστεύω ότι θα είναι πρόβα τελικού και μακάρι οι Πειραιώτες να τα καταφέρουν.
Final four βλέπω Ολυμπιακό, Παρί, Φενέρμπαχτσε και Μονακό.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Νωρίς είναι ακόμα, υπάρχει περιθώριο και για βελτίωση και για διορθωτικές μεταγραφές. Για το τώρα, νομίζω ότι η υπεροψία και μαλθακότητα είναι το αισιόδοξο σενάριο. Το απαισιόδοξο είναι κάποιοι παίκτες να μην μπορούν να πλησιάσουν τα περυσινά στάνταρ.

Sephir

Beyond Within
Staff member
Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα άρχισε η κατρακύλα. Μέχρι εκείνο το σημείο (και στο πρωτάθλημα κέρδισαν άνετα μέσα στο ΣΕΦ), δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναθηναϊκός.

Πιο πολύ μου μοιάζει ότι οι παίκτες είναι "άδειοι", μετά τον περσινό θρίαμβο, παρά θέμα ικανοτήτων. Αν θα αλλάξει αυτό, δεν το γνωρίζω, ίσως αρκεί ένα ματς (όπως πέρυσι με τη Μονακό) για να γυρίσει ο διακόπτης. Πάντως, εκτιμώ ότι στον επόμενο αγώνα με την Εφές, δεν θα επαναλάβουμε τόσο κακή εμφάνιση, ενώ στη συνέχεια έχουμε αρκετά ματς στο ΟΑΚΑ με λιγότερο δυνατές ομάδες, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο για να μαζέψουμε νίκες.

Ωστόσο, βλέποντας την κάκιστη άμυνά μας, είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι ο Χάκετ μπορεί να πέσει μέσα τελικά...

Top Bottom