What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Οικτρό το γεγονός ότι κανείς απολύτως δεν νοιάζεται για το βραβείο, διότι αποφάσισαν να το μεταθέσουν για μετά τους τελικούς...

Συγχαρητήρια στο Γιάννη, το άξιζε με το παραπάνω!

https://twitter.com/giannis_an34/status/900767397556232192?s=21

https://twitter.com/kobebryant/status/901798191766450176?s=21

https://twitter.com/kobebryant/status/1143359309482303488
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
NBAer, MVP... και αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές.

<img src="https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/65730874_2266352706753592_1245695753137946624_n.jpg?_nc_cat=103&amp;_nc_oc=AQmSiAkeve10tkW1XZhuwRBU7B42g9GUyRseYb1vGVqMSinGOZyum8lI7CrOFv6A3JU&amp;_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&amp;oh=87486ef92849412cb99466b0eda0324f&amp;oe=5DB5C691" alt="" />



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ MVPS, ΚΥΡΙΕ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εν τω μεταξύ γίνεται χαμός στο ΝΒΑ. Πρώτη φορά τόσο δραματικές αλλαγές σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Παίζει να γράψω ολόκληρο power ranking όταν κλείσουν κι οι τελευταίοι σημαντικοί free agents, έτσι για τη φάση, κι ας μην το διαβάσει κανένας. :p
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Κι αφού ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτήν τη στιγμή (Λέοναρντ) αποφάσισε επιτέλους, ας γράψω και το σεντονοπόστ-με-το-power-ranking-για-τη-φάση. Θα το πάω αρχικά ανά περιφέρεια.

Ανατολή:

1. Φιλαδέλφεια: Εξαιρετικές κινήσεις παρόλο που έχασαν borderline superstar παίκτη (τον τρελο-Τζίμυ Μπάτλερ). Πήραν σαν αντάλλαγμα Ρίτσαρντσον από Μαϊάμι και σε συνδυασμό με το Χόρφορντ θα έχουν την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Σοβαροί contenders αν βελτιωθεί έστω και λίγο ο Embiid και σουτάρει έστω 1-2 φορές απ'έξω ο Σίμμονς.

2. Μιλγουόκι: Έχασαν ένα σημαντικότατο παίκτη (Μπρόγκντον) και κακώς έδωσαν τόσα λεφτά στο Μίντλετον, αλλά κράτησαν τον κορμό τους και η φυγή του Λέοναρντ τους διευκολύνει αφάνταστα. Θα είναι πάλι τρομεροί και η μόνη ομάδα της Ανατολής μαζί με τους Σίξερς με σοβαρές πιθανότητες ακόμη και για πρωτάθλημα (δύσκολο βέβαια).

3. Ιντιάνα: Έχασε τον Μπογκντάνοβιτς, αλλά με την απόκτηση Μπρόγκντον και Γουόρεν ισχυροποιείται αρκετά. Με τη φυγή του Λέοναρντ και την επιστροφή του Ολαντίπο μέσα στη σεζόν, σε συνδυασμό με το setbak των Σέλτικς ανεβαίνει αρκετά σε δυναμικότητα.

4. Βοστώνη: Ενδιαφέρουσα η φετινή σεζόν. Έφυγε ο Ίρβινγκ που δεν ταίριαζε καθόλου και ήρθε ο Γουόκερ που λογικά ταιριάζει πολύ περισσότερο. Αυτή είναι η χρονιά που Τέιτουμ και Μπράουν αναμένεται να φτάσουν επίπεδα all star. Στοίχημα το πως θα είναι ο Χέιγουορντ φέτος, ενώ η ρακέτα αποτελεί ερωτηματικό (αν και μπορεί να ξαναφέρουν πίσω το Μάρκους Μόρις και ίσως να διεκδικήσουν έναν παίκτη σαν τον Κάζινς). Καλές ντραφτ επιλογές καιπολύ καλός προπονητής.

5. Μπρούκλυν: Με την απόκτηση των Ίρβινγκ και Ντουράντ, σε συνδυασμό με το νεανικό κορμό, μετατρέπεται αυτομάτως σε ένα από τα φαβορί. Υπάρχουν βέβαια πολλά ερωτηματικά. Αρχικά ο Ντουράντ θα χάσει όλη τη χρονιά και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον παίκτη που ξέρουμε όταν επιστρέψει (βέβαια είναι ο Ντουράντ και θα είναι πάλι πολύ καλός), ενώ η φετινή χρονιά είναι ουσιαστικά χαμένη, αφού κανείς δεν έχει λόγο να πιστεύει ότι οι Νετς με Ίρβινγκ αντί για Ράσελ θα είναι σημαντικά καλύτεροι, ειδικά από τη στιγμή που ο Ίρβινγκ σε παρόμοια κατάσταση στη Βοστώνη τα έκανε μαντάρα σαν ηγέτης.

6. Τορόντο: Με τα τωρινά δεδομένα και αν το Τορόντο δεν μπει σε διαδικασία rebuilding μετά τη φυγή του Λέοναρντ, κάπου εδώ θα το τοποθετούσα με βάση το υλικό του. Αρκετά καλή, αλλά σχετικά γερασμένη ομάδα.

7. Μαϊάμι: Η απόκτηση του Μπάτλερ το ανεβάζει πολύ, ειδικά στην αδύναμη Ανατολή. Ξεφορτώθηκε και το Χασάν Γουάιτσαϊντ, ψάχνει ομάδα να ξεφορτώσει τον Ντράγκιτς και λογικά θ κάνει κι άλλες κινήσεις που ίσως του επιτρέψουν να ξεπεράσει και τους Ράπτορς.

8. Ντιτρόιτ: Το Ντιτρόιτ θα είναι πάνω κάτω ίδιο με πέρυσι. Πρόσθεσε τον Ντέρικ Ρόουζ που σε αυτήν τη φάση της καριέρας του μπορεί να δώσει μόνο βοήθειες, ενώ οι Πίστονς έχουν και πάρα πολύ δυνατή ρακέτα. Θα παλέψει να μπει στα playoffs όπως πέρυσι και λογικά θα τα καταφέρει.

9. Σικάγο: Οι Μπουλς έχουν εξαιρετικό νεανικό κορμό. Με την επιλογή τους στο ντραφτ και την προσθήκη έμπειρων παικτών αποκτούν μία σοβαρή ομάδα που βρίσκεται 2-3 χρόνια μακριά από το να διεκδικήσει κάτι σοβαρό.

10. Ατλάντα: Οι Χοκς βρίσκονται στην ίδια φάση με τους Μπουλς, αλλά είναι 1-2 χρόνια πιο πίσω στο πλάνο τους. Έχουν μεγαλύτερο ταβάνι, αλλά δεν είναι έτοιμοι για playoffs ακόμη.

11. Ορλάντο: Φέτος οι Μάτζικ ήταν 7οι, του χρόνου δύσκολα θα μπουν στα playoffs. Κράτησαν τον κορμό τους, δεν ενισχύθηκαν, τους λείπει point guard, η επιλογή τους στο ντραφτ περιέχει πολύ ρίσκο (προέρχεται από ρήξη χιαστών) και σε συνδυασμό με τις προσεκτικές κινήσεις άλλων ομάδων και την ανάπτυξη των προαναφερθέντων νεανικών κορμών, νομίζω ότι η δυναμικότητά τους πέφτει πάρα πολύ.

12. Νέα Υόρκη: Κάπου εδώ συναντάμε τις ομάδες που θα είναι πολύ κακές του χρόνου. Οι Νικς έχουν το χειρότερο ιδιοκτήτη, τον πιο υπερτιμημένο νεανικό κορμό, με πολύ χαμηλότερο ταβάνι από τους υπόλοιπους της Ανατολής (ο ορισμός των empty stats η φετινή τους σεζόν), ενώ έχασαν όλους τους σημαντικούς παίκτες που κυνήγησαν. Παρόλα αυτά πήραν αξιολογότατους παίκτες (Ραντλ, Πόρτις κτλ.) σε καλά διετή συμβόλαια στοχεύοντας στους ελεύθερους του 2021 (και κυρίως στο Γιάννη) Κι ένα μεγάλο ταλέντο στο ντραφτ (Μπάρετ). Δεν είναι όμως οι παίκτες που θα βοηθήσουν μία ομάδα να μπει playoffs.

13. Κλίβελαντ: Θεωρητικά ομάδα σε rebuilding mode, έχει κάποιους ενδιαφέροντες παίκτες, πήρε στο ντραφτ έναν γκαρντ που δεν κολλάει με τον άλλον γκαρντ που πήρε πέρυσι επίσης στο ντραφτ. Κακή ομάδα, αν ο Κέβιν Λοβ παραμείνει και δεν έχει τραυματισμούς θα φτάσει τις 27-30 νίκες, διαφορετικά...

14. Ουάσινγκτον: Ομάδα σε πολύ κακή φάση. Ο καλύτερος και πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της έχει κομμένο αχίλλειο, έκανε περίεργη επιλογή στο ντραφτ, δεν έχει καν GM(!). Τι να πεις, απλά. Κρίμα για μία ομάδα που φαινόταν να έχει καλές προοπτικές μέχρι και πέρυσι.

15. Σάρλοτ: Εδώ έχουμε να κάνουμε με περιπτωσάρες. Τραγική διαχείριση από τον Τζόρνταν, άλλη μία επιλογή ντραφτ με ρίσκο, έφυγε ο μόνος καλός παίκτης της ομάδας (Κέμπα Γουόκερ) και χρυσοπλήρωσαν ένα μετριότατο point guard (σχεδόν 20 εκατομμύρια το χρόνο στον Τέρρυ Ροζίερ).

Η Δύση θα ακολουθήσει σε επόμενο ποστ, διότι βγαίνει πολύ μεγαλύτερο από ότι περίμενα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Πάμε και στη Δύση όπου θα γίνουν ομηρικές μάχες. Εδώ πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ακριβές ranking, αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.

1. Κλίπερς: Η προσθήκη του Λέοναρντ τους καθιστά αυτόματα ένα από τα φαβορί, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Πολ Τζορτζ και το πολύ ικανό supporting cast. Πολύ δυνατή ομάδα, που θα έχει το δεύτερο runner up του φετινού MVP βραβείου και τον MVP των τελικών.

2. Γιούτα: Η πιο lowkey τρομακτική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι προσθήκες των Κόνλεϋ και Μπογκντάνοβιτς την καθιστούν φόβητρο και επιθετικά πλέον (αμυντικά ήταν και θα είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ειδικά όσο παίζει εκεί ο Γκομπέρ).

3. Ντένβερ: Μετά από την εξαιρετική φετινή πορεία, προστίθενται στο ρόστερ ο Μάικλ Πόρτερ και ο Μπολ Μπολ, δύο ντραφτ επιλογές με πολύ ρίσκο, αλλά με πολλές πιθανότητες να βγουν, κάτι που θα εκτοξεύσει το Ντένβερ, το οποίο τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι.

4. Γκόλντεν Στέιτ: Μπορεί να έφυγε ο Ντουράντ και ο Τόμπσον να έπαθε χιαστούς, αλλά οι Γουόριορς παραμένουν εξαιρετικοί. Πήραν το Ράσελ, ο οποίος είτε ανταλλαγεί, είτε παίξει θα προσφέρει πολλά, ενώ έχουν ακόμη Κάρυ και Γκριν και κράτησαν το Λούνεϋ σε τιμή ευκαιρίας.

5. Πόρτλαντ: Έξυπνες κινήσεις από τους Μπλέιζερς που θα είναι καλύτεροι από πέρυσι. Πήραν πολύ καλό παίκτη πολύ χαμηλά στο ντραφτ, πήραν καλό αμυντικό ρακέτας που τους έλειψε πέρυσι (ειδικά από τη στιγμή που δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψει ο Νούρκιτς από τον τραυματισμό του) κι έναν καλό σουτέρ (Μπέιζμορ), αφήνοντας απλά τους περιορισμένων δυνατοτήτων βασικούς φόργουόρντς τους.

6. Λέικερς: Ο μόνος λόγος που βρίσκονται τόσο ψηλά είναι το γεγονός ότι έχουν δύο τοπ 5 παίκτες (Ντέιβις, Λεμπρόν) κι έναν πολύ καλό κι εξελίξιμο (Κούζμα). Ο χρόνος που έχασαν περιμένοντας το Λέοναρντ τους στοίχισε πάρα πολύ και ακόμη κι αν πάρουν τους λίγους συμπαθητικούς ελεύθερους που μένουν (πήραν τον Ντάνυ Γκριν από τους πρωταθλητές), δύσκολα θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα. Ταβάνι οι τελικοί περιφέρειας, που δεν είναι κι άσχημα βέβαια. Αν έχουν τραυματισμούς όμως μπαίνουν δεν μπαίνουν playoffs.

7. Χιούστον: Ένας Χάρντεν δε φέρνει την άνοιξη, κι όσο δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα και ο Πολ μεγαλώνει, τόσο θα πέφτουν. Καλοί θα είναι και φέτος, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες για κάτι σημαντικό.

8. Σαν Αντόνιο: Οι Σπερς δεν έχουν κάτι τρομερό σα ρόστερ, έχουν όμως τον καλύτερο προπονητή και επιστρέφει και ο Μάρεϋ που έχασε όλην την περυσινή χρονιά. Μου φαίνεται απίστευτο να μείνουν εκτός playoffs (ποτέ τα τελευταία 22 χρόνια) και για αυτό τους δίνω την τελευταία θέση όπως και φέτος.

9. Νέα Ορλεάνη: Εξαιρετικά κερδισμένοι από το ντραφτ (Ζάιον, ο οποίος θεωρείται παίκτης γενιάς), πολύ καλές κινήσεις, τρομερός νεανικός κορμός, το μεγαλύτερο ταβάνι από όλες τις νεανικές ομάδες. Ίσως δεν είναι έτοιμοι για playoffs στη Δύση, αλλά σε 2-3 χρόνια μπορεί να δημιουργήσουν ακόμη και δυναστεία αν κινηθούν σωστά.

10. Ντάλας: Δυστυχώς για το Ντάλας, βρίσκεται στη Δύση.Το ευρωπαϊκό ντούο Ντόνσιτς-Πορζίνγκις αναμένεται εκπληκτικό (εξαρτάται και από το πως θα γυρίσει ο Πορζίνγκις από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του), αλλά αυτό δε φτάνει. Λαμπρό το μέλλον πάντως, με την ομάδα να χρειάζεται 2-3 κινήσεις ακόμη.

11. Σακραμέντο: Αντίστοιχη φάση με το Ντάλλας, ίσως και να το ξεπεράσει τελικά. Πολύ καλός νεανικός κορμός, αλλά η Δύση δε συγχωρεί. Λαμπρό μέλλον και για τους Κινγκς.

12. Οκλαχόμα: Αφήνει και ο Τζορτζ τον Ουέστμπρουκ λοιπόν. Μετά από πολλά χρόνια οι Θάντερ πιθανότατα δε θα είναι στα playoffs. Καλοί οι Γκαλινάρι και Αλεξάντερ, αλλά όπως είπαμε η Δύση είναι υπερβολικά ισχυρή.

13. Μέμφις: Άλλη μία εξαιρετική νεανική ομάδα, αλλά βρίσκεται πιο πίσω από τις υπόλοιπες στο πλάνο. Εξαιρετικές επιλογές στο ντραφτ (Μοράντ και Κλαρκ) ήρθαν αν προστεθούν στους Τζάκσον και Βαλαντσιούνας. Μαζεύουν επιλογές ντραφτ βοηθώντας άλλες ομάδες να ξεφορτωθούν συμβόλαια. Χρειάζονται κι αυτοί 2-3 χρόνια για να γίνουν έστω ανταγωνιστικοί.

14. Μινεσότα: Ομάδα νεκροταφείο. Καλή επιλογή στο ντραφτ, πολύ κακά συμβόλαια (Γουίγκινς, Ντιένγκ) που δεν τους επιτρέπουν να κινηθούν για ελεύθερους παίκτες. Δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικοί τα επόμενα χρόνια.

15. Φοίνιξ: Ο δεύτερος χειρότερος ιδιοκτήτης, τραγικές κινήσεις μέχρι στιγμής που θέλω ένα ολόκληρο ποστ για να αναλύσω. Οι Σανς δεν έχουν στον...ήλιο μοίρα πραγματικά. Για άλλη μία χρονιά θα είναι τραγικοί, κρίμα για τους πολύ καλούς νέους παίκτες τους (Μπούκερ, Έιτον). Δε φαίνεται να καταφέρνουν κάτι ίσως και σε βάθος πενταετίας. Πιο πιθανό είναι να χάσουν τους ταλαντούχους παίκτες τους.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
UPDATE 12/7/2019.

Για κάποιο λόγο δε βλέπω Edit button (εξαφανίζεται μετά από κάποιες μέρες;). Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ των Lakers, θεωρώ ότι πλέον ξεπερνούν το Πόρτλαντ και ενδεχομένως το Γκόλντεν Στέιτ (ανάλογα με την κατάσταση του Κάζινς και τη χημεία και των δύο ομάδων). Επίσης η ανταλλαγή Κρις Πολ με Ράσελ Ουέστμπρουκ κάνει χειρότερη την Οκλαχόμα, αλλά δεν κάνει σημαντικά καλύτερα το Χιούστον κατά τη γνώμη μου. Δε νομίζω ότι Ουέστμπρουκ και Χάρντεν κολλάνε σε αυτήν τη φάση της καριέρας τους. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι τόσο δραματικά. Ίσως οι Λέικερς να μετακινηθούν μία ή δύο θέσεις προς τα πάνω διότι γέμισαν πολύ καλά το ρόστερ τους.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
<h1>ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκπτωση 50% στους Ολυμπιακούς για διαρκείας στο ΟΑΚΑ!</h1>
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/618049/ekptosi-50-stoys-olympiakoys-apo-tin-kae-panathinaikos">https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/618049/ekptosi-50-stoys-olympiakoys-apo-tin-kae-panathinaikos


<h1>Ολυμπιακός: «Καταθέτουμε 8€ (στο PAO Alive) για να βοηθήσουμε τον Γιαννακόπουλο»</h1>
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/618091/olympiakos-katathetoyme-8-eyro-gia-na-voithisoyme-ton">https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/618091/olympiakos-katathetoyme-8-eyro-gia-na-voithisoyme-ton



Γέλασα, η αλήθεια είναι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Γάμησε όντως. Μακάρι να έμεναν μόνο σε αυτό το υγιές αλληλοτρολάρισμα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Πριν το μουντομπάσκετ, οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν ως φαβορί για τα μετάλλια Σερβία, ΗΠΑ και Ελλάδα.

Στην υγειά των κορόιδων :D
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665


Α ρε κόουτς :D

Ο μόνος άνθρωπος μετά τον Ομπράντοβιτς που φαίνεται να έχει τέτοιο charisma στο κοουτσάρισμά του. Τον συγκρίνεις με τον Πεδουλάκη, το πουλέν του προέδρου, και σε πιάνει σπαστικό γέλιο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
Ωστοσο ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ παικτης στον οποιο μιλαει ο κοουτς, θα dominate το game την ιδια μερα που θα συμβουν ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ τα κατωθι:
-θα πεσει μαυρο χιονι
-θα ερθουν βοηθοι του πιτινο ο ζελικο κι ο ιτουδης
-θα δωσει τις μετοχες ο αλ αφουζ στον ντιπιτζι.

Μιλαμε για τον αθρωπο σωληνα, για τον χλαπατσα της ρακετας, για τον τυπο που πηγε nba και γυρισε ακομα πιο λαπάς απο πριν φυγει, για το νουμερο 6 της ομαδας (οχι, δε θελω να πω τ ονομα του, αρνουμαι).
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Δεν ξέρω ρε φίλε τι τους λέει ο Πιτίνο αλλά τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι θεοί. Δεν θα εκπλαγώ σε μερικά ματς να δω τον Παπαγιάννη να θυμίζει Πάτρικ Γιούιν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Προς το παρόν το μόνο πράγμα που έχω δει τον Παπαγ... το νούμερο 6 θέλω να πω, να μπορεί να κάνει αξιοπρεπώς είναι να καρφώνει μετά από άλει-ουπ ή όταν του δίνει κανένας Καλάθης έξυπνη πάσα και τον βγάζει ξεμαρκάριστο κάτω από το καλάθι. Καταφέρνει δηλαδή να είναι ένας πιο άτεχνος Σχορτσιανίτης, κάτι το εκπληκτικό αν το σκεφτεί κανένας.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
για οσους γουσταρουν nba, αλλα λογω διαφορας ωρας δεν αντεχουν τα ξενυχτια (κατι γεροντες σαν τον Λάγνο...) σημερα στις 7 το απογευμα εχει νετς - σελτικς σ ενα ματς που εχει σηκωσει πολλη κουβεντα λόγω καιρι ιρβινγκ, αλλά δυστυχως ο τυπος δε θα παιξει ουτε σημερα.. παντως θα ειναι δυνατο ματσακι.
και βεβαια την κυριακη βραδυ στις 11 ο mvp σε κανα δυο χρονια λούκα ντονσιτς μαζι με πορζινγκις και μαβερικς ταξιδευουν στο Λ.Α. για την ματσαρα με τους λεικερς.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Έκατσα και το είδα. Ως Σέλτικ φαν το μετάνιωσα, αλλά δε βαριέσαι, έχει η σεζόν. Οι Νετς χωρίς τον Καϊρί πάντως είναι ομαδάρα... Με αυτόν πάλι...
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
του χρονου αν γυρισει υγιης και ορεξατος ο KD θα ειναι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα. αν ειχανε ξερω γω και τον κεμπα που λεει ο λογος στη θεση του καιρι θα ηταν ακομα καλυτεροι.
παιχταρας ο καιρι, αλλά τον βαζω στην ιδια κατηγορια με τον μούσια. τρελος σκορερ, αλλά ατομίσταρος.
 
  • Agree
Reactions: Raz

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Ο Ολυμπιακός ήταν καλός χθες, φανερά βελτιωμένος με τους νέους παίκτες και προπονητή. Το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας έχεξ μεγάλο ενδιαφέρον.

Έκατσα και το είδα. Ως Σέλτικ φαν το μετάνιωσα, αλλά δε βαριέσαι, έχει η σεζόν. Οι Νετς χωρίς τον Καϊρί πάντως είναι ομαδάρα... Με αυτόν πάλι...

Raz όταν μπορέσεις βάλε ένα avatar πλιζ, ευχαριστώ!
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
του χρονου αν γυρισει υγιης και ορεξατος ο KD θα ειναι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα. αν ειχανε ξερω γω και τον κεμπα που λεει ο λογος στη θεση του καιρι θα ηταν ακομα καλυτεροι.
παιχταρας ο καιρι, αλλά τον βαζω στην ιδια κατηγορια με τον μούσια. τρελος σκορερ, αλλά ατομίσταρος.

Βασικά θεωρώ τον Ίρβινγκ καλύτερο του Κέμπα. Απλά δεν κάνει για ηγέτης καθώς κάνει κατάχρηση επιθέσεων... Δίπλα σε παίκτες με μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τον ίδιο (Λεμπρόν, KD που ελπίζω να γυρίσει όσο πιο κοντά στα γνωστά του στάνταρ γίνεται) είναι τρομερό όπλο πιστεύω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665

Ελπίζω να είναι αξιοπρεπές αποτέλεσμα και όχι μια προπαγανδιστική ιστορία θριάμβου που επικεντρώνεται στο πόσο γαμάτος είναι ο ΔΠΓ και πόσο τιποτένιοι είναι "όσοι τον εγκατέλειψαν".
 
Top Bottom