What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Αδερφε Bruce που θυμηθηκες την τροφικη δηλητηριαση της ΤΣΣΚΑ.Τη μου θυμησες τωρα.Θυμασε τοτε που ο Τρακη αρπαξε κατι ψιλες απο τον Ρατζα.Μπορει να πηγε στον ΘΡΥΝΟ αλλα τιμησε το ψωμι που εφαγε σε εμας.
Φιλοι του ΠΑΟ μπορει να ειμαστε low profile σαν ομαδα και δεν πουλαμε σταριλικι αλλα θα πρεπει να υπαρχει καποιος που να ΓΑΥΓΙΖΕΙ για να μην παρουν το κεφαλι.Βλεπε ευρολιγκα που μας καμπανιασαν για τα καλα.
Helion συμφωνω για τον Πριντεζη και λιγα λες,επιπλεον η διαφορα στο προφιλ της ομαδας με τον ΟΣΦΠ θα υπαρχει και θα κρατηθει.
Μano εαν ο Κοκκαλης δεν επαιρνε τοτε τον ΟΣΦΠ μπορει να ειχε και την καταληξη της ΑΕΚ.Τουλαχιστον πρεπει να ειστε χαρουμενοι.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
<blockquote>
ασχετο, αλλα να εκφρασω την απογοητευση μου που δεν υπαρχει θρεντ για την ερτ. απλα το επισημαινω. οχι, δεν ανοιγω εγω γιατι φοβαμαι τι θα διαβασω εκει μεσα και δε θελω να τσακωθω με συμφορουμιτες..
</blockquote>

Πριν καμιά ώρα γύρισα από το κτίριο της ΕΡΤ της πόλης μου, και ύστερα από πολλές ώρες συζητήσεων με κόσμο και τους εργαζόμενους εκεί θα ήθελα να πω πολλά, αλλά δυστυχώς το φόρουμ είναι λίγο στην τσίτα τον τελευταίο καιρό για τέτοιες συζητήσεις, οπότε ας το αφήσω σε ένα περιληπτικό σχόλιο, αν περάσει και αυτό έτσι (όταν λέω αυτό εννοώ μια αυθαίρετη απόφαση μιας μέρας χωρίς καν συζήτηση σε βουλή που αφορά 2.500 εργαζόμενους και 3 κανάλια) σημαίνει ότι δεν μας αξίζει ίχνος δημοκρατικών διαδικασιών. Είναι μεγάλο το πείραμα που γίνετε τώρα και θα εξαρτηθούν πολλά πράματα (γνώμη μου πάντα). Σόρυ για το τίγκα οφτοπικ, αν θέλει κάποιος συνέχεια ας ανοίξει άλλο καλύτερα, απλά πιάστηκα από την πρόταση του Brother Bruce.

Οντόπικ τώρα, ποιος θα δείξει τον τελικό τώρα που έκλεισε ΕΡΤ? :dry:
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Μano εαν ο Κοκκαλης δεν επαιρνε τοτε τον ΟΣΦΠ μπορει να ειχε και την καταληξη της ΑΕΚ.Τουλαχιστον πρεπει να ειστε χαρουμενοι.</blockquote>

Διαφωνώ, ακριβώς επειδή ο ΟΣΦΠ δεν είναι ΑΕΚ, αλλά δε θέλω να πικράνω τους συμφορουμίτες που είναι φίλοι της ΑΕΚ, οπότε και δε το συνεχίζω.... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Aυριο ο τελικος του πρωταθληματος στον ΑΝΤ1.Για την αμεση ενημερωση σας κατευθειαν απο την ΕΡΤ.Μεχρι αυτην την στιγμη βλεπω ΕΡΤ.Και παλι ειμαστε πρωτοποροι γατακια ευρωπαιοι.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
Περί Ερτ, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με τον Σάβαταρ. Τα είπες όλα φίλε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον, δεν μπορεί να μας το κάνει πιο λιανά το φασιστάκι ο Σαμαράς. Όλα εδώ θα κριθούν.
Συμφωνώ ότι καλύτερα είναι να μην ανοιχτεί θέμα, καθώς θα το πάνε στο προσωπικό τρολάροντας κάποιοι και θα έχουμε άλλες ιστορίες.

Περί ΠΑΟ τώρα: Πιστεύω κι εγώ ότι είναι άδικο προς τον Πεδουλάκη να τον διώξεις μετά από τόσο επιτυχημένη χρονιά, και μετά από όλ' αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Ήμουν απ' τους πρώτους που τραγουδούσα "Κάνε την ομάδα πανηγύρι, ρε Αργύρη" και τώρα η κωλοτούμπα που έχω κάνει (εγώ και πολλοί άλλοι) είναι ολυμπιακών διαστάσεων. Αν μη τι άλλο, άλλη μια χρονιά την έχει κερδίσει επάξια ο Πέδουλας και το προπονητικό του τιμ. Και αφού έδειξε ήδη ότι μόνο θετικά πρόσφερε στην πλούσια ιστορία του Παναθηναϊκού μας, του χρόνου θα είναι χωρίς το πολύ άγχος, πιο ήρεμος και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Επίσης, δεν νομίζω ότι ο Ζέλικο θα ερχόταν πίσω όταν έχουμε τον Τράκη στο τιμόνι. Θέλει σταθερή, σοβαρή δίοικηση και όχι αυτό που έχει/πάει να δημιουργήσει ο Τράκης.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Λάθος κατά τη γνώμη μου η εκκένωση του γηπέδου. Μηδενίστε την έδρα και δώστε (δίκαια, με βάση την απόδοση στους τελικούς) το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, με τους "φιλάθλους" μέσα .
Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο παναθηναϊκός με τη σειρά του να στείλει μια ανθοδέσμη στους οργανωμένους του Ολυμπιακού.

Oύτε λίγο Basket δεν μπορούμε να δούμε με τους κανίβαλους (Hannibal no offense)...
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πραγματικα, προκειται για ζωα. και θα χει πλακα, να κερδισει τωρα ο οσφπ (καθολου απιθανο) και να μην υπαρχει κανενας μεσα να το πανηγυρισει.
κατ αρχην, τωρα εχουν παγωσει οι παικτες και θα πρπει να παιξουν το πιο κρισιμο λεπτο. δεν ξερω. ισως θα πρεπει να κανονισουν οι παικτες μεταξυ τους και να μην εκδηλωθει καμια επιθεση.
τωρα παρακαλανε τα ορκς να βγουνε εξω κι αυτα κανουν νάζια.
καλα, δεν υπαρχουν αυτα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625
Ο Γιαννακόπουλος είναι ο "ακραίος" μετά.

Μηδενισμός και -2 του χρόνου η μόνη λύση. Αν είναι δυνατόν να διακόπτεται και να εκκενώνεται το εξοχικό έτσι για πλάκα όποτε τους καβλώνει εκεί μέσα. Διακοπή για να μάθουν.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


manos426f wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Μano εαν ο Κοκκαλης δεν επαιρνε τοτε τον ΟΣΦΠ μπορει να ειχε και την καταληξη της ΑΕΚ.Τουλαχιστον πρεπει να ειστε χαρουμενοι.</blockquote>

Διαφωνώ, ακριβώς επειδή ο ΟΣΦΠ δεν είναι ΑΕΚ, αλλά δε θέλω να πικράνω τους συμφορουμίτες που είναι φίλοι της ΑΕΚ, οπότε και δε το συνεχίζω.... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Μανο οκ σεβομαι την αποψη σου αλλα τα χρεη του ΟΣΦΠ απο τις χρησεις Κοσκοτα και Σαλιαρελη ηταν πολλα,παρα πολλα σε σημειο που δεν θα μπορουσαν να εξηπηρετηθουν.



 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Μανο οκ σεβομαι την αποψη σου αλλα τα χρεη του ΟΣΦΠ απο τις χρησεις Κοσκοτα και Σαλιαρελη ηταν πολλα,παρα πολλα σε σημειο που δεν θα μπορουσαν να εξηπηρετηθουν.</blockquote>

Ω ναι, σε αυτό δε διαφωνούμε καθόλου!

Για τα αποψινά, δε θα πω κάτι, αφού τα δικά μας αποβράσματα αποφασίσανε να δώσουν πρόωρα το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ, ο λόγος των υπολοίπων περισσεύει.

Το θέμα είναι ότι εμείς οι υπόλοιποι ΚΑΙ θέλουμε να πηγαίνουμε γήπεδο ΚΑΙ δεν έχουμε τα μυαλά εκείνων, αλλά η ύπαρξή τους καθιστά πολυτέλεια τη δική μας παρουσία στην κερκίδα.

Απλά κάποτε να αποφασίσει ΚΑΘΕ πρόεδρος τι και ποιον θέλει στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, που κάποια ελεεινά κατακάθια θέλουν συνεχώς να μας κάνουν να ξεχνάμε ΠΟΣΟ πολύ μετράει στο παγκόσμιο στερέωμα...

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625
Δηλαδή, η ομάδα σου να κατακτά το Ευρωπαϊκό (2 φορές σερί!), να είναι στο 3ο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος, να χάνει με 4 πόντους, να θέλει το ματς 1μιση λεπτό ακόμα (ποιος ζει ποιος πεθαίνει δηλαδή) και να έχει την μπάλα στην κατοχή της... κι εσύ πας και κάνεις ντου στον πάγκο των αντιπάλων.

Που και να χάσεις το ματς δηλαδή, η στοιχειώδης τιμή επιτάσσει να μείνεις για να κάνεις ένα standing ovation για την προσπάθεια των παικτών στην χρονιά. Αλλά ούτε καν.

Καλά και εκεί που λένε οι ανακοινώσεις "παρακαλώ εκκενώστε το γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας" και κάποιοι συνεχίζουν να χάσκουν αμέριμνοι στα καρεκλάκια, άλλο έπος.

Θα αρχίσουν να φεύγουν ένας-ένας οι παίκτες από την ομάδα μετά, και θα αναρωτιέται ο Πίκουλας και ο Καραπαππάς "γιατί φεύγουν οι πουλημένοι, δεν τιμούν το λαό του τρήλο".

Υπό τον κίνδυνο να αγγίξω γραφικά μονοπάτια, δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι την ζημιά που έχει κάνει η ποδοσφαιρική παράγκα στην ψυχοσύνθεση μερίδας οπαδών του οσφπ. Όταν έχει γαλουχηθεί μιάμιση ολόκηρη γενεά με την νοοτροπία "πάση θυσία εμείς θα κερδάμε, μην αγχώνεστε" και κερδίζει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο, μόλις τους κλείσεις την "κάνουλα" αρχίζουν να αντιδρούν... έτσι.

Τέλος πάντων. 2-3 μεταγραφές και του χρόνου πάμε για το 7ο.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Hellion wrote:
Τέλος πάντων. 2-3 μεταγραφές και του χρόνου πάμε για το 7ο.</blockquote>

Είπαμε,Παππάς,Φώτσης και Βουγιούκας ή Χάινς. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Αν και ο τελευταίος θα έχει πλέον πολύ υψηλό κασέ.

 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
Συγχαρητήρια στον Πεδουλάκη, τους παίκτες και όλο το τιμ/σταφ για την πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ κούπα που μας χάρισαν μετά το ευρωπαϊκό του 2002.
Α, και δόξα και τιμή στον Κώστα Τσαρτσαρή ε. Τους έτσουξε πολύ με την ματσάρα που τους έφτιαξε. ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2013_06/pelatis.jpg" alt="pelatis.jpg" class="bbcode_img" />

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Πάντως ομολογώ ότι είστε απίστευτοι.

Έναν χρόνο χάσατε το πρωτάθλημα και οι δικοί σας σήμερα ξερνάνε απίστευτη χολή, κάνουν άπαντες τις πάπιες αναφορικά με τη διαιτησία ακριβώς πριν αρχίσουν τα επεισόδια, εκεί που διαιτητές κατάπιανε τις σφυρίχτρες τους, επικροτούν τον Γιαννακόπουλο (αλλά και τα "γαμώ το μ$%$ της μάνας σου", του Διαμαντίδη στον Άντιτς).

Δηλαδή όταν θα πάρετε πρωτάθλημα ξανά στο ποδόσφαιρο, τι θα κάνετε; :trollface:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Θεωρείς ότι αδικήθηκε ο οσφπ από τη διαιτησία;
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Όχι, θεωρώ όμως ότι στις 2-3 τελευταίες φάσεις, ακριβώς πριν τη διακοπή για διαφημίσεις, οπότε και γίνανε τα επεισόδια, οι διαιτητές δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Φυσικά αυτό ΔΕΝ δικαιολογεί σε καμία περίπτωση και ούτε κατ' ελάχιστο τα όσα τραγικά ακολούθησαν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο....
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι οπαδοί σας απ'τη μια στιγμή στην άλλη τρελάθηκαν!Η διαφορά ήταν τραγικά πολύ μικρή για να "δικαιολογήσει" τέτοια επεισόδια.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625


manos426f wrote:
Έναν χρόνο χάσατε το πρωτάθλημα και οι δικοί σας σήμερα ξερνάνε απίστευτη χολή, κάνουν άπαντες τις πάπιες αναφορικά με τη διαιτησία ακριβώς πριν αρχίσουν τα επεισόδια, εκεί που διαιτητές κατάπιανε τις σφυρίχτρες τους... </blockquote>


Η διαιτησία στα τελευταία λεπτά ήταν άψογη.

Ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα καλύτερα πάντως. Γιατί στην 3η περίοδο μόνο με βολές σκόραρε ο οσφπ. Στην δε 4η περίοδο συμπληρώσαμε 5 φάουλ από το 2λεπτο να πούμε. Και οι Γκιστ-Λάσμε είχαν φορτωθεί με 2-3 ανύπαρκτα φάουλ έκαστος από το 2λεπτο της πρώτης περιόδου.

Η όποια "χολή", από μέρους μου τουλάχιστον, βγαίνει για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια από το σύστημα (να ρίξω εδώ και ένα ευχέλαιο για το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ που κατάντησε στον ΟΑΕΔ. Φτώχια και ανεργία ρε), παράλληλα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο οσφπ. Σάρωνε ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς τα πάντα στο διάβα του, 6 Ευρωπαϊκά, δυνάστης εντός, το μπάσκετ παρέμενε "η καημένη η σπυριάρα" και "το αποκούμπι". Έκανε ανάταση αγωνιστική ο οσφπ, και ξαφνικά δώστου όλοι! "Οι έλληνες ξαναγάπησαν το μπάσκετ", "μια νέα αυτοκρατορία ιδρύεται", "νέος Γκάλης και φυσικός ηγέτης της Εθνικής ο Σπανούλης" (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ) και τα ρέστα.

Ξαφνικά ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, και από το πανηγυρικό κλίμα που είχαμε τον καιρό της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού από τον οσφπ, ο καημός των δημοσιογράφων είναι το ότι "είμαστε ζούγκλα" και "ο αθλητισμός πάει κατά διαόλου" και "δεν έχει νόημα να ασχολείσαι". Και έτσι απλά το "μπάσκετ" ξανάγινε "σπυριάρα". Μέχρι να ξαναπάρει τίτλο ο οσφπ προφανώς.

Δε βαριέσαι...


<img src="http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/983954_10151649500359752_37374350_n.jpg" alt="983954_10151649500359752_37374350_n.jpg" class="bbcode_img" />



Tom G wrote:
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι οπαδοί σας απ'τη μια στιγμή στην άλλη τρελάθηκαν!Η διαφορά ήταν τραγικά πολύ μικρή για να "δικαιολογήσει" τέτοια επεισόδια.</blockquote>

Κόμπλεξ κατωτερότητας λέγεται. Και επανάπαυση από αντίστοιχες συμπεριφορές στα του ποδοσφαίρου.



 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Διαφωνώ καθέτως Κώστα, αλλά δε πειράζει, σε πάω κι ας είσαι ΠΑΟ.... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Λοιπον μετα την σκουπα στο εξοχικο ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.Το παιχνιδι μετα και αυτα που εγιναν στο τελος (και για δευτερη φορα) δεν ειναι αξιο λογου.Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ο ΠΑΟ σε ολοκληρο τον αγωνα εμεινε κοντα στο σκορ με τον ΟΣΦΠ και δεν τον αφησε να παρει μεγαλη διαφορα,αλλα για μια ακομα φορα δεν μπορεσε να προστατεύσει την διαφορα των 10 ποντων που πηρε και καναμε το παιχνιδι ροντεο.
Το επιπεδο του φιλαθλου του Παναθηναικου θα παραμεινει ψηλα γιατι απλα ακομα δεν του στερήσαμε πρωταθλημα αλλα αντιστοίχως οι αντιπαλοι μας δυο.Η διαιτησια ηταν καλη και τα κουκια μοιρασμενα στα ισα.Αντε και του χρονου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Top Bottom