Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει ξεκινήσει το Mundobasket παρακατιανό πρωτάθλημα των rising stars στη Μανίλα. Πρώτο ματς για την 11άδα της Ελλάδας, αύριο 11:45, τα επομενα είναι Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:40. Δείτε τα με δική σας ευθύνη.

Εντυπωσιακή η νίκη του Καναδά επί της Γαλλίας χθες. Στο πρώτο ημίχρονο οι Γάλλοι ήταν ανταγωνιστικοί, στο δεύτερο κατέρρευσαν πλήρως. Σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα έπαιξαν μπάσκετ αλάνας και μου έκανε εντύπωση ότι ο προπονητής τους δεν κατάφερε να τους μαζέψει. Στο τέλος έφαγαν μια τριαντάρα στο κεφάλι.

Χαλαρο παιχνιδακι, δεν τα σπασαμε πολυ απο το τριποντο, τα σπασαμε παρα πολυ απο τις βολες. Θα φαμε τρελο ξυλο στη συνεχεια αλλα τουλαχιστον δεν πονεσαν τα ματια μας. Βγηκαν καποιοι αυτοματισμοι, γυριζε η μπαλα, δεν ειχαμε αυτο το στατικο μπασκετ και πετα το καρπουζι στα 2''.

Απο τη αλλη, το επιπεδο της Ιορδανιας ειναι στα Ταρταρα οποτε μπορει απλα να ετυχε :)

Μπράβο Σρε.
Ρε παιδιά δεν είμαι ο Σρέντερ! Ο Σρούντερ είμαι!! 😝

Σιγά μην είναι και ο Στρουντελ.

ΣΡΕΔΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ!

White men can't jump

Με ανησυχεί ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω ως χώρα από τις σύγχρονες εξελίξεις στο μπάσκετ. Όλες οι σοβαρές χώρες παράγουν γρήγορους, αθλητικούς και σουτέρ παίκτες και εμείς συνεχίζουμε να βγάζουμε άτεχνα, αργά τριαροτεσσάρια που κατά κανόνα είναι τουβλαδόροι σε τρίποντα και βολές. Κάτι πάει πολύ λάθος στην διαδικασία παραγωγής παικτών.

Θελει λεφτα. Αν δεν πεσουν λεφτα απο την πολιτεια, δεν θα αλλαξει κατι. Στο μπασκετ εχουμε μεινει με τα γηπεδα του 1990.

Έχει μπει στο 2ο δεκάλεπτο ο 1ος ημιτελικός Σερβίας - Καναδάς. Ωραία παιχνίδι μέχρι στιγμής. Μετά έχει και το Αμερική - Γερμανία.

Καναδάς από όσο έχω καταφέρει να παρακολουθήσω, έχει παίξει γαμάτα. Πιο NBA κι από τους νότιους γείτονες τους.
Κρίμα που δεν προχώρησε και η άλλη έκπληξη του μουντομπάσκετ, η Λετονία...

Έχει 7 NBAers ο Καναδάς (Olynyk, Alexander-Walker, Barrett, Brooks, Dort, Gilgeous-Alexander, Powell) οπότε φουλ NBA ομάδα είναι. Απλά τους πήραν τον άερα οι Σέρβοι και μετά δεν μαζευόταν.

Επιθετικά είναι πραγματικά ματς πολύ υψηλού επιπέδου.

Ψύχραιμα σχόλια από κάτω.

Screenshot-2023-09-08-at-18-30-52-AS-Monaco-Basket-EN-X.png

Ματσάρα στο Αμερική - Γερμανία, καταιγιστικός ρυθμός.

Τι μαλακίες ώρες τα είχαν βάλει πάντως ρε γμτ, δουλεύει ο κόζμος ρεεε

Το ειδε ενας φιλος μου με τον οποιο γ=βγηκα σημερα και μου λεγε οτι ο συνομοματος μου ο SHREDDER διελυσε τους Αμερικανους και εβαλε τα περισσοτερα καλαθια. Λεει οτι ειναι γρηγορος σαν ninja. Ισως πρεπει να του προτεινω να μπει στην συμμορια μου και να τον εκπαιδευσω στο ninjitsu!!

δικαιοτατο το χαλκινο στον καναδα απεναντι στους μπλαζε αμερικανους.

ο sga ειναι μεγκασταρ πλεον, και το εδειξε. δεν ηταν τυχαια περσι στις αρχικες τουλαχιστον συζητησεις για mvp. ο μπρουκς αν επιτελους αφησει τον ρολο του "κακου" που καποιοι τον επεισαν οτι πρεπει να χει για να σταθει στο nba, μπορει να δειξει οτι ειναι παιχτάρα, εκτος απο φοβερος αμυντικος.

απ τους αμερικανους, ο εντουαρντς σ αυτο το τουρνουα εδειξε οτι ειναι πια με το σπαθι του αναμεσα στους μεγαλους της γενιας του. κι οσο μεγαλωνει και ωριμαζει το παιχνιδι του, τοσο περισοτερο θυμιζει στις κινησεις και το μενταλιτυ τον Μεγιστο.
εγκληματα του κερ (και των βοηθων του βεβαια, που ειναι η αφροκρεμα των κοουτς του nba). εμενε κανενα λεπτο ηταν 6-7 ποντους πισω και αντι να κανουν φαουλ αφηναν τον καναδα να φαει τον χρονο.

Ο τελικός πότε είναι;

Back