παπαργιες καμαρωτες (συνεχιζει και) λεει ο φιλ τζακσον του καμπου. αντε παλι με "το παθος", την ταυτοτητα που εχει εμφυσησει στην ομαδα σε συντομο χρονικο διαστημα, (οπως λεει ο ιδιος), και τα "...Στα δικά μου χρόνια παίζαμε έτσι, κερδίζαμε πολλά παιχνίδια και μετάλλια..." (αδυνατω να πιστεψω οτι ειπε κατι τετοιο, αλλά ετσι το εγραφε το σαιτ και γι αυτο το βαζω σε εισαγωγικα...).
ναι, εχετε δικιο, μου ειναι και προσωπικα αντιπαθης, αλλά κυριως πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμος προπονητικα (και δεν ξερω αν θα ειναι ποτέ) για τετοιο επιπεδο. το χω ξαναγραψει οτι με την λογικη της φουστανελας και του "αερα και σας φαγαμε" σε ολυμπιακο τουρνουα 12 ομαδων δεν πας πουθενα. πως το καταλαβα οτι ειναι ανετοιμος? ευκολα. π.χ. ουτε που ειχε ιδεα τι ειναι ο sga.. Οταν το μοναδικο σου πλανο ειναι να βαλεις πανω του εναν παικτη μαν του μαν (οποιος κι αν ειν αυτος) εισαι χαμενος απο χερι. μιλαμε για παικτη που εχασε το mvp στα σημεια φετος και μαλιστα πολλοι οπως ο σακιλ λενε οτι αυτος επρεπε να το παρει. και βεβαια στην αρχη που δημιουργηθηκε η διαφορα που δεν μπορεσαμε ποτέ να καλυψουμε, ο ανθρωπος οργιασε.
ουτε ειδα να κανει καποια κινηση να ξεκολλησει την ομαδα. ειδε οτι ο τολιοπουλος ψιλοανταποκριθηκε. γιατι δεν εριξε μεσα και τον μωραιτη εστω για 5 λεπτα? το σκορ ηταν 82-78 (το θυμαμαι, τοσες φορες που το ειδα στην οθονη...) για κανενα πενταλεπτο. δεν βαζανε αυτοι, και δεν βαζαμε κι εμεις. κανε κατι. παρε ενα ταιμαουτ εστω. αυτο που ειδα εγω ειναι οτι "φοβηθηκαμε" να κερδισουμε. σ εκεινο το σημειο γυρνας το ματς. μετα ειν αργα.
θεωρουσα οτι στοχος μας ειναι να κερδισουμε την αυστραλια. μετα τα χτεσινα, θα ελεγα οτι πιο εφικτο για νικη ειναι το ματς με ισπανια. οι αυστραλοι θα παιξουν σκληρα, θα ξεθεωσουν τον ηδη κουρασμενο γιαννη και θα καταπιουν (στην αμυνα τους) τους υπολοιπους δικους μας. το προβλημα μας ειναι επιθετικο κι αν δεν κανουν στεπαπ 2-3 παικτες τουλαχιστον εκτος απ τον γιαννη, δεν παμε πουθενα.
οι ισπανοι ειναι κατι κουρασμενα παλικαρια και νομιζω θα παιχτει σκληρο ντερμπι μεταξυ μας. ισως ο νικητης παρει το εισιτηριο οπότε θα ειναι αιμα και αμμος. γενικα δεν μας ταιριαζουν σαν ομαδα κι η παραδοση δεν ευνοει, αλλά θα πρεπει να το χτυπησουμε το ματσακι με ολες μας τις δυναμεις.
ασχετο, κατι θα πρεπει να γινει με τον λαρεντζακη. περα απ την αγωνιστικη του εικονα (χτες εσπασε τα στεφανια, κι ομως επαιξε 20 ολοκληρα λεπτα...) οι ταχα μου μαγκιές που κανει ειναι εμετικες. δεν ξερω αν του εχουν δωσει τετοιον ρολο η τον πηρε μονος του, αλλά να το κοιταξουμε λιγο. ειδικα αν μεθαυριο παει να κανει τιποτα λαρεντζιές στον χουαντσο ας πουμε, θα ξεχασω και εθνοσημα και σημαιες και ολα και θα του ριξω τρελο χριστοπαναγιδι απ την οθονη. το παιδι ειναι κομπλεξικο κι εχει πολλα προβληματα. εμενα δεν με εκφραζει αυτος ο τυπος κι ας εχει και την γαλανολευκη σε σωβρακοφανελα για να την χαιδευει 24 ωρες το 24ωρο. πισα και πουπουλα.