Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ητανε καλο σουτ με καλες προυποθεσεις. σωστα το πηρε ο γιαννης. θα ειναι κριμα κι αδικο να του το χρεωσουμε. χωρια που δεν υπηρχε αλλος παικτης ανοιχτος.

κομπλεξικο ως παικτη και προσωπικοτητα τον θεωρουσα, χρονό. στην προπονητικη δεν εχω γραψει οτι ειναι κομπλεξικος, αλλά οτι δεν ειναι ετοιμος. ενταξει, ισως διαφωνησουν καποιοι, αλλά ενα ολοκληρο συστημα τον προωθουσε απ την στιγμη που (ο μπαρτζωκας, μην το ξεχναμε, του) εκοψε το μπασκετ.
με μια καλη χρονια στο περιστερι ΔΕΝ παιρνεις την εθνικη ομαδα. και παλι θα μπορουσα να εχω κανει λαθος και περιμενα να δω τι θα λεει. μολις αρχισαν τα φουστανελίστικα, καταλαβα οτι δεν θα παει καλα αυτο.

θελω να πω, προσπαθω στις πολλες τηλεοπτικες συνεντευξεις του να θυμηθω φρασεις και απαντησεις αμιγως μπασκετικες, για συστηματα, για αμυνες, για αγωνιστικο πλανο και δεν μπορω. ολο ελληνικη ψυχη, παθος, "μπορουμε και θελουμε" κλπ. δεν λεω, το ψυχικο/ψυχολογικο κομματι ειναι σημαντικο, αλλά ΠΑΝΤΑ θα ερχεται δευτερο μετα το αγωνιστικο.

ο γιαννης ειναι χαρισματικος παικτης και πανεξυπνος ανθρωπος. συνειδητα και ηθελημενα, προσπαθει να μπει στο κλιμα της ομαδας και να λειτουργησει μεσα απ αυτο. ΘΕΛΕΙ οταν τον κλεινουν 3 να κανει την ασιστ εξω στον σουτερ, δεν το κανει με το ζορι. το πιστευω, δεν τον ενδιαφερουν καθολου οι ποντοι του. που θελω να φτασω? οταν τον βλεπεις να παιρνει την μπαλα και να παιζει hero ball, βλεπει οτι δεν γινεται αλλιως. και στον πρωτο αγωνα και τωρα το ιδιο. και στον τριτο αγωνα, μαλλον ετσι θα γινει.

μολις εληξε το ματς και δεν εχω διαβασει τα σαιτς. αλλά νομιζω οτι και με εστω μια νικη, μπορει να περασουμε υπο προυποθεσεις (διαφορα ποντων στις ισοβαθμιες κλπ). απλα πρωτα θα πρεπει να κερδισουμε την αυστραλια. πανδυσκολο. οχι αδυνατο παντως.

ο γιαννης θα κανει οτι χρειαστει. απλα θα πρεπει να εμφανιστει κανονικος καλαθης και κανονικος ουωκαπ.
α, και η μεγαλη απογοητευση του τουρνουα. ο μήτογλας. τραγικος. για τον αλλον τον "μπιγκ παπα" δεν εχω να πω κατι. μιλαει η ανακουφιση μου οταν εκλεισε στην μονακό φετος, που κινδυνευαμε να τον φερουμε πισω.
τολιοπουλος παικταράς. ουτε θρασυς, ουτε αλλες μαλακιες που λενε οι ασχετοι. το βρηκαμε τωρα. το θρασος εχει κακη εννοια. αυτος εχει ικανοτητα και αυτοπεποιθηση. πρεπει να παιξει πολυ περισοτερο στο τριτο ματς. και ισως να δοθει κι ενα πενταλεπτο στον ερμο τον μωραιτη.

Είπες κάτι αρνητικό @Χειρομαλάχτης για νυν στέλεχος του Παναθηναικού και γκρεμίστηκε ο φούρνος στην γειτονιά και δεν μπορούμε τώρα να πάρουμε ζαμπονοτυρόπιτες☹️.

Δεν το είδα το μάτς γιατί ήμουν δουλειά για να βγάλω το παντεσπανάκι μου αλλά δεν περίμενα κάτι, δεν είμαστε αυτού του επιπέδου.

Και μόλις αποχωρήσουν οριστικά οι τριανταφεύγα θα τελειωσει οριστικά το παραμύθι και ούτε ευρωμπάσκετ δεν θα περνάμε.

Έριξα το βιτριολικό μου σχόλιο κσι αποχωρώ.

Ορίστε και η ανάλυση από το sport24 για τη συνέχεια και τις προϋποθέσεις με τις οποίες παίρνουμε την τρίτη θέση.

"Ξεκινώντας από τα βασικά: Αν η Αυστραλία νικήσει τον Καναδά στον άλλο αγώνα του Group A, τότε η Ελλάδα θα αποκλειστεί. Ο λόγος είναι πως ακόμα και αν νικήσει την Αυστραλία την τελευταία αγωνιστική, θα ισοβαθμήσει με μία εκ των Ισπανίας, Καναδά στην μία νίκη και υστερεί στην ισοβαθμία και με τους δύο, επειδή έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική - σε περίπτωση νίκης του Καναδά επί της Αυστραλίας - είναι τα εξής, έχοντας ως δεδομένο ότι η Ελλάδα θα μπει σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Αυστραλία και Ισπανία από το -7, με την Αυστραλία να έχει +12 και την Ισπανία -5:

1. Ήττα της Ελλάδας από την Αυστραλία: Η Ελλάδα θα αποκλειστεί, αφού θα έχει τρεις ήττες.

2. Νίκη Ελλάδας επί της Αυστραλίας και νίκη της Ισπανίας επί του Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην ισοβαθμία με την Αυστραλία και θα ελπίζει να είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες για να προκριθεί στα προημιτελικά.

3. Νίκη της Ελλάδας μέχρι με 2 πόντους κόντρα στην Αυστραλία και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία, με την Ελλάδα να μένει στην 4η θέση. Ο λόγος είναι ότι θα έχει -5 στην διαφορά πόντων, όπως και η Ισπανία, ενώ η Αυστραλία θα βρίσκεται στο +10.

4. Νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας με 3-9 πόντους και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα περιμένει να δει αν θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες.

5. Νίκη με +10 πόντους της Ελλάδας επί της Αυστραλίας και νίκη του Καναδά επί της Ισπανίας: Η Ελλάδα βρεθεί σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα κατακτήσει την 2η θέση. "

Είμαστε όλοι Καναδάς

φαε παντεσπανι τοτενες, μαγκιμουσου.
τι γλυκο, τι αλμυρο... το θεμα ειναι να γεμωσεις το στομάχι να μην γουργουράει σαν γάτος στα κεραμίδια.

εχω χωσει σε οποιον το αξιζει, συμφωνα με την νοημοσυνη και την κριση μου. το χρωμα της σωβρακοφανελας του ΟΥΔΟΛΩΣ με απασχολει. ωστοσο, προφανως δεν σ εχω πεισει γι αυτο. στεναχωριεμαι, αλλά τι να καμω?

Είπες κάτι αρνητικό @Χειρομαλάχτης για νυν στέλεχος του Παναθηναικού και γκρεμίστηκε ο φούρνος στην γειτονιά και δεν μπορούμε τώρα να πάρουμε ζαμπονοτυρόπιτες☹️.

Δεν το είδα το μάτς γιατί ήμουν δουλειά για να βγάλω το παντεσπανάκι μου αλλά δεν περίμενα κάτι, δεν είμαστε αυτού του επιπέδου.

Και μόλις αποχωρήσουν οριστικά οι τριανταφεύγα θα τελειωσει οριστικά το παραμύθι και ούτε ευρωμπάσκετ δεν θα περνάμε.

Έριξα το βιτριολικό μου σχόλιο κσι αποχωρώ.

Το Sad ριάξιο πήγε για τις ζαμπονοτυρόπιτες... Δεμπορώ τέτοια δράματα!!!...

Πάω να βάλω τα λεφτά μου στο πρώτο σενάριο μπας και η γκαντεμιά μου μας σώσει, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδώ αυτη την ταλαιπωρία στο γήπεδο. Προτιμώ να δω καμία ομάδα που το τιμάει το τόπι.

Κοσμοπολίτικο σχόλιο. Βρίσκομαι στο Μπιλμπάο και πραγματικά το να δεις το παιχνίδι έξω ήταν άθλος. Τους περίμενα τοπικιστές, αφού οι πινακίδες είναι πρώτα στα Βασκικά, μετά στα αγγλικά και στον πάτο στα ισπανικά, αλλά όχι κι έτσι.

τι εννοεις γιαγκο? ασπονδοι φιλοι?? ταχατες κολλητοι??
μεγαλόβυζες τρανσοβασίλισες? οικονομικοι μεταναστες? ιδιοκτητες κωλομπαρου?

δγιαφωνώ σε ολα. ειμεθα 2 αγαπημενοι συφορουμίται. περναμε τέεεεελεια κι αυτο βγαινει προς τα εξω.

%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83-koutsoumpas.gif

Μας έβγαλε την ψυχή πάλι η Εθνική (στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, αλλά μετά...).

Υπήρχαν περιπτώσεις που κρατούσαν την μπάλα και έμοιαζε σαν να μην ήξεραν τι να την κάνουν ή μου φάνηκε;...

Μου κάηκε ο εγκέφαλος αλλά κατάλαβα τι παίζει με τον όμιλο μας για να περάσουμε. Αν κερδίσει η Ισπανία είμαστε τρίτοι γιατί μετράει μόνο το τι κάναμε με τους Αυστραλούς.
Αν κερδίσει ο Καναδάς μετράνε τα μεταξύ ματς των υπολοίπων και τότε η Αυστραλία είναι 2η με +6 (+12 με Ισπανούς -6 από μας). Οι Ισπανοί είναι -5 τώρα (χάσανε με 12 από τους Αυστραλούς κέρδισαν με 7 εμάς) και εμείς -1 (χάσαμε με 7 από αυτούς κερδίσαμε με 6 τους Αυστραλούς). Οπότε οι Ισπανοί αν χάσουν πάνε για το σπίτι τους. Αρα 3οι σε κάθε περίπτωση!
Απλά θέλουμε +3 πόντους νίκη των Σέρβων επί του νότιου Σουδάν κάτι που θα γίνει και άνετα πιστεύω.
Παίζουμε με Αμερική μετά ισχύει; Αν ναι κλαφτα χαραλαμπε

Last edited:
Εμεινε όξω η Ισπανία τελικά αν και πήγε να το κλέψει το ματς στο τέλος κλασικά.

Αποκλείεται η Ισπανία κι έχουμε εμείς ελπίδες συνέχειας, θα παγώσει η κόλαση.

Και το νότιο Σουδαν κάνει την έκπληξη και κερδάει την Σερβία!
Που εδώ που τα λέμε, δεν έχει άσχημη ομάδα. Εντύπωση μου έκαναν δε τα κορμιά τους. Σαν να παίζουν stickmen

Όχι στη βία! Το ιδανικό θα ήταν να μπουκάρει στον αγώνα ο δικός μας Σρέντερ αλα Τσιμι Τσαμπ και να του πετάξει στα μούτρα μια πετσέτα που να γράφει Netflix adaptation

Back