Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να πετύχει 35+ πόντους, 15+ ρημπάουντ, 20+ ασσίστ. Θα μπορούσε και καλύτερα μάλλον.

Πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να πετύχει 35+ πόντους, 15+ ρημπάουντ, 20+ ασσίστ. Θα μπορούσε και καλύτερα μάλλον.

Πφφ... αν τα προσθέσεις όλα μαζί, ούτε 100 δε μας κάνουν... Νουμπάς ο Γιαννάκης. :Ρ

Ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η επιστροφή στο Ντάλας για τον Λουκά και λύγισε με το βιντεάκι που του ετοίμασαν, προφανώς για να τον αποδυναμώσουν

Και πράγματι τα κατάφεραν καθώς έβαλε μόνο 45 πόντους

η μονη αναλογη περιπτωση που μπορω να θυμηθω ως βετερανος, ειναι του διέγο μαραδόνα στην ναπολι. και τον χαμο που ειχε ξεσπασει οταν οι ναπολιτανοι φιλαθλοι υποστηριζαν στο μουντιαλ της ιταλιας το 1990 την αργεντινικη ομαδα αντι για την ιταλικη...

επισης συμβαινει και το ακριβως αντιθετο καμμια φορα, οπως οταν καποιοι συμπατριώται (ρε, δεν ντρεπεστε ρε???? :LOL::love: ) υποστηριζαν τον γκόατ στον τελικο του ρολά γκαρό το 21 και του αυστραλιανου το 23 αντι για το καμαρι των νοτιων προαστιων, τον στεφανο τον τσιτσιπα.

Το ότι πήγε στην ομάδα του αντιπαθητικού μεγαλομανή, του αφαιρεί έστω 500 social points.

επισης συμβαινει και το ακριβως αντιθετο καμμια φορα, οπως οταν καποιοι συμπατριώται (ρε, δεν ντρεπεστε ρε???? :LOL::love: ) υποστηριζαν τον γκόατ στον τελικο του ρολά γκαρό το 21 και του αυστραλιανου το 23 αντι για το καμαρι των νοτιων προαστιων, τον στεφανο τον τσιτσιπα.

Αυτή η μάστιγα με τους συμπατριώτες που υποστηρίζουν τους ξένους πρέπει να σταματήσει. Ξέρω έναν τύπο (από το χωριό φυσικά) που όταν ήταν πιτσιρικάς το 1996, τότε που ο βαζελουά έπαιζε τη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Αθήνα μετά το επικό 0-1 του Βαζέχα, ήταν στο σπίτι και έβλεπε με πατέρα και θείους τον Λιτμανεν να κάνει πάρτυ. Αν και κανείς τους δεν ήταν παο, τον υποστήριζαν όλοι για να περάσει στον τελικό και είχε κήρυγμα ότι πρέπει να είμαστε με τις ελληνικές ομάδες, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάτι άλλα τέτχοια κουλά. Φυσικά ο φέρελπις νέος πήγε μετά στο δωμάτιό του και χοροπήδαγε φωνάζοντας "είναι τρελός ο φινλανδός" και την επόμενη στο σχολείο είχε το κλασικό πείραγμα. Τώρα από όσο ξέρω μάλλον ωρίμασε, δε χοροπηδάει τουλάχιστον στα κρεβάτια και δεν τη λέει σε οπαδούς άλλων ομάδων γιατί πλέον βγαίνουν μαχαίρια, χατζάρια και περίστροφα.

κακως ωριμασε ο πιτσιρικάς απ το χωριό. αλιμονο τωρα, να νιωθουμε πιεσμενοι να στηριξουμε κατι που δεν μας αρεζει/αντεχουμε για να μαστε πολιτίκαλυ κορέ.
εγω π.χ. ευθαρσως στηριζω καθε ομαδα που κερδιζει τον οσφπ σε οποιοδηποτε αθλημα και ειμαι πολυ οκ μ αυτο.

μονο μια εξαιρεση θυμαμαι στον κανονα. καλα, ειναι γνωστο ο στρατος ειναι μυστηριο πραμα. χασιμο χρονου, σκουριασμενα μυαλα κλπ ασχημα. εχει και τα ωραια του ομως. οι δυσκολιες μαλακωνουν τον ανθρωπο και του αλλαζουν καπως το τσιπακι. με συγκινηση θυμαμαι τους ΕΞΑΛΛΟΥΣ πανηγυρισμους στο κψμ στο γκολ του βαζεχα απ ολα τα παιδια, ανεξαρτητως συλλογικης προτιμησης.

Μεγάλο σχολείο το ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθε ένα εξάμηνο εδώ ο Πόρτερ Jr και έγινε παικταράς.

Το ότι καρδάμωσε από τις μπόμπες στο Λίγα και Καλά ελέγχεται ως αναληθές. Πέφτει μακριά απ' το Παλατάκι.

νταξ, 3-4 βδομαδες παλιο, αλλά χιλαριους ωλ δε σέιμ.
γιανναρος = μεγαλο παιδί. :love::ROFLMAO:

Κακή εμφάνιση σήμερα μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε την ήττα. Αμα έχεις τέτοια εμετική διαιτησία όμως (για άλλη μια φορά!) όλα γίνονται. Κάνεις σύγκριση τι αντιμετώπιση έχει ο Ολυμπιακός πάντως από τους γκρι φέτος και γελάς μέχρι δακρύων. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα να δίνεται καλάθι και φλόπινγκ. Νέες εφευρέσεις σε κάθε ματς
1745527562965.png
Κανένα φάουλ μωρέ. High Five έκαναν τα παιδιά...

Back