Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν ο οσφπ κρατησει και την επομενη χρονια τον "αθλητη" τζοουνς, καλα, δεν θα πεσω κι απ τα συννεφα, αλλα ρε πστ μου, ειναι μερικα πραγματα που ειναι πανω και περα απ τις "συνηθισμενες" τοξικοτητες, τα μαιντ γκειμς, τα ποσταρισματα στα σοσιαλ και τις εκατερωθεν εμπρηστικες δηλωσεις.
ο αθρωπος ειναι φονιάς. αν ο ναν δεν απεφευγε (καταπληκτικα) σαν πυγμαχος την γροθια, μπορει να του εκανε σοβαροτατη ζημιά (ευτυχως δεν διαπιστωσαμε σε ποιον βαθμο). και καλο ειναι να μην γινονται αυτα, και συνηθως κραταω ενα επιπεδο (προσπαθω τουλαχιστον) αλλά θα πω ανοιχτα οτι η ψυχουλα μου ΑΓΑΛΛΙΑΣΕ οταν ειδα αυτη την φωτο του "αθλητη" με το πρησμενο μαγουλο. τι εγινε πασακο μου? επεσες σε καμμια πορτα???

καρουμπαλος.png

δεν καταλαβα. οτι κι αν του ειπε ο ναν, σωματικη επιθεση δεν δικαιολογειται με τιποτα κι ο "κυριος" τζοουνς επρεπε να παει αυτοφωρο. δεν εχω διαβασει πουθενα αν του εγινε μηνυση, αλλά αν οχι, τοτε τι να πω? καλα μας κανουνε και οι λιολιοι και οι τσαρουχες και οι "αθλητες" σαν τον "κυριο" τζοουνς.

στα υπερποντια νεα, γενικα αγαπαμε νεα υορκη, αλλά ειχα πονταρει στους σπερς. εβλεπα την απειρια και την ασταθεια ολη την χρονια, αλλά εβλεπα και το ατάβανο ποτένσιαλ που λεμε και στο χωργιο. και αφου εφτασαν τελικους, πιστευα οτι μπορει και να κρατησουν την εδρα και να το σηκωσουν. αλλά ο μπρανσον σταθηκε στο εξωγηινο επιπεδο του γουεμπυ και λιγο ψηλοτερα ισως..
στους σπερς ανηκει ξεκαθαρα το μελλον. ιμχο, τεσαρι θενε σε υψηλο επιπεδο. βασικα αρκει να πλαισιωσουν γουεμπυ, καστλ και την παιχτουρα - αποκαλυψη χαρπερ με σχετικα καλους παικτες κι εγινε η δουλεια.

Οπότε, Μαλάχτα, σωστή μια πιθανή αποπομπή του "αθλητή" Ταϊρίκ Τζόουνς για βιαοπραγία, αλλά αγαλλίαση για το πρησμένο μάγουλο-βιαιοπραγία του συναθλητή Εκκέντρικ Ναν (επιεικής χαρακτηρισμός), καταλαβαίνω σωστά; "Αυτοάμυνα, αντανακλαστική αντίδραση, εν βρασμώ" κλπ, για τους δικούς μας πάντα υπάρχει ελαφρυντικό.

Είστε όντως μέρα με τη νύχτα γαύροι και βάζελοι. Απλά μιλάμε για μέρα με νύχτα το καλοκαίρι, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο.

Ό,τι αγγίζουν αυτοί οι δύο σύλλογοι, γίνεται λίπασμα, για να διατηρήσω μια κάποια κομψότητα στους χαρακτηρισμούς.

κι εγω θα θελα, μιτσακο, να ζουμε σε μια τελεια εν χριστω κοινωνια κι ο αθλητης ναν να γυρισει το μαγουλο ή μαλλον καλυτερα να μην προσπαθησει καν ν αποφυγει την γροθια. η αυτοαμυνα σε δολοφονικη επιθεση ειναι "ελαφρυντικο"??? νομιζω ειναι ζητημα ενστικτου και σε περιπτωσεις, αυτοσυντηρησης.

να σημειωθει οτι στην διαρκεια του αγωνος που προηγηθηκε ο "αθλητης" τζοουνς ειχε σπασει τα πλευρα του αθλητου ναν εκτος φασης με αγκωνια και λιγο αργοτερα σε ανταλλαγη "γαλλικων" τον επιασε απ τον λαιμο. αυτα, πριν την επιθεση που ειδαμε στο βιντεο.

ωστοσο η αγαλλιαση ειναι καθαρα δικο μου θεμα και δεν εχει να κανει με τους 2 συλλογους. στην συγκεκριμενη, εγω ειμαι το λιπασμα, οπως λες. δεν βλεπω πως αυτο αντικατοπτριζεται στην ομαδα που υποστηριζω.

εντιτ: δεν ειμαι βαζελος και δεν θα θελα να με αποκαλεις ετσι. Παναθηναικος ειμαι. υπαρχουν τετοιες "χαριτωμενες" εκφρασεις για σχεδον ολες τις ομαδες. ποτέ δεν χρησιμοποιησα ουτε θα χρησιμοποιησω καποια απ αυτες και θα ηθελα κι οι συνομιλητες μου, αν ειναι ευκολο, να φερονται αναλογως. θενκς ιν αντβανς.

Άρτον και θεάματα παιδά, άρτον και θεάματα.

Back