Battlefield

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το κακό το καμό έκει να γκίνει! Τσίμπησα και στριμεροκώδικα να μπω νωρίτερα στη beta!

Holy Paok, preloading beta as we motherfuckin' speak. Έτσι και τρέξει σφαίρα στο monster pc μου, που θα τρέξει, έφυγε αγορά Φάντομ Εντίσιον. Λουκουμάκι είναι στο κατοστάρικο μόλις.

Φορτώνει εκεί το σπλας σκρην, το χάιπ πιάνει ταβάνι να πούμε.. και αφού τελειώσει πετάει ένα Σεκιούρ Μπουτ νοτ άκτιβ κάτι και δεν ξεκινάει καν. Πάω στα φόρα και βλέπω να επικρατεί πανικός, 18 χιλιάδες τόπικς γι' αυτό, κάτι με το σύστημα προστασίας που πρέπει να αλλάξεις κάτι μλκς στο ΜΠΙΟΣ κι αν σου βγουν καλώς. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κλειδώσει το σύστημα αν δεν ξέρεις τι κάνεις κτλ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Μπορώ ήδη να φανταστώ πως θα αντιδράσει η τραγική πλειοψηφία των άσχετων που απλά θέλουν να παίξουν το γαμήδι, αν τους πεις πάνε ΜΠΙΟΣ, άλλαξε ρυθμίσεις, κάνε το σταυρό σου, ρηστάρτ.. και όπου βγει. Κάπως έτσι βλέπω να απομακρύνονται οι στόχοι της ΕΑ για 100 μύρια μπατολφηλντάδων, το οποίο ήταν ήδη μλκ στόχος ένιγουεϊ. Αν έχεις τέτοιους στόχους, βγάλε το γκέημ στα 20-30 ευρώ να πούμε και μη σπας τα @@ των μονστερπισάδων απλά για να το τρέξουν.

Δεν το έκανα ρέητζ ανιστάλ ακόμα, περιμένω υπομονέτικα μήπως νιώσουν και το κάνουν να τρέχει όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του κόσμου χωρίς να θέλει κολονοσκόπηση στο πισί πριν ξεκινήσει.

Λέγεται ότι αν δεν πιάσει η φάση με το νέο προτέξιο σύστημα, η επόμενη λύση που εξετάζουν είναι να έρχεται κάποιος υπάλληλος της ΕΑ σπίτι σου όταν παίζεις και να σε βλέπει λάιβ για να σιγουρευτεί ότι δεν είσαι τσήτερ κατσαρίδας.

Secure Boot ζητάνε και τα Win 11 για να τα βάλεις! Καλά που παραθερίζει ο τεχνικός μου σπίτι μου! Θα τον στρώσω στη δουλειά!

Apparently υπάρχει ένα bug στους EU servers και κάθε φορά που πάει να φορτώσει ο χάρτης Cairo σε Conquest match το παιχνίδι κολλάει σε μια αέναη loading screen. Προς το παρόν δεν έχω βρει τρόπο να ξεπεραστεί το bug πέρα από βίαιο shutdown από το task manager.

Επίσης έχουν λάβει διαστάσεις μάστιγας οι παίκτες που παίζουν support αλλά κυριολεκτικά δεν supportάρουν. Βλέπεις μπροστά σου 3 Medics, ψοφάς, και αντί να έρθουν να σε σηκώσουν επιλέγουν να κάνουν ντου. Παίξτε assault άμα είναι ρε αφιλότιμοι.

gay game anyway

Εμένα οι προσπάθειές μου σταματάνε στο τείχος που λέγεται "secureboot"! Όταν το ενεργοποιώ κολλάω σε μια κατάμαυρη οθόνη και πρέπει να γίνει reset από την μητρική για να ξανανοίξει το pc! Φαν τάιμς! ΕφΓιου ΕΑ!

Αυτο για το secure boot πρωτη φορα γινεται σε παιχνιδι. Πριν 1 μηνα που εβαλα τα windows 11 δεν εκανα καμια ρυθμιση στο bios για secure boot αλλα το εχω διαβασει οτι σε καποια pc ειναι απενεργοποιημενο και πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσω του bios.

Εμένα οι προσπάθειές μου σταματάνε στο τείχος που λέγεται "secureboot"! Όταν το ενεργοποιώ κολλάω σε μια κατάμαυρη οθόνη και πρέπει να γίνει reset από την μητρική για να ξανανοίξει το pc! Φαν τάιμς! ΕφΓιου ΕΑ!

Ναι χθες είχα έμπνευση, το θυμήθηκα όταν άνοιξα πισί και λέω ας μπούμε ΜΠΙΟΣ να δούμε τι παίζει. Βρήκα την επιλογή, είχε άλλες 4-5 που πρέπει να παίξεις ανάλογα για να αποφύγεις να γίνει ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥΒΛΟ το πισί. Χάζεψα λίγο κι ένα γκάιντ που αράδιαζε του 642 τρόπους που μπορεί να γίνει μλκ και πως μπορείς ΕΥΚΟΛΑ να ξεπεράσεις τα πάντα με απλές και γρήγορες κινήσεις, ρησέτ μητρικής, βάλε-βγάλε μπαταρία, φορμάρισμα του σκληρού στο σωστό πρότυπο, αναβάθμιση της μητρικής κτλ. ΦΑΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ σκέφτηκα φωναχτά κι έκανα ΕΧΙΤ WITHOUT SAVE, έφυγε και ανιστάλ στον παιχνίδαρο, να θυμηθώ να σβήσω και το EA APP, δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ για κάτι.

Οι τσήτερς πάντως αλωνίζουν μια χαρά λένε, τους πήρε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω να ξεπεράσουν το απόρθητο φρούριο του ΣΕΚΙΟΥΡ ΜΠΟΥΤ. Στοχεύουν τα 100 μύρια παίκτες είπαμε; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από το παρακάτω..

Ο υπερτεχνικός μου ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και μπήκα επιτέλους στην μπέτα! Μετά από ένα χαλαρό 5ωρο, όπου το παιχνίδι έτρεχε απροβλημάτιστα, μπορώ να πω ότι πρόκειται για μπατλεφιλντάρα!!! Για τσίτερς δεν ξέρω τίποτα! Απόλαυσα κάθε στιγμή!!!

είδα στα σχόλια
Just get a separate computer for every game. Problem solved.
🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡

Το έβαλα στο νήμα για το battlefield αλλά ο απόλυτος κλόουν είναι το Vanguard.

Για εμένα έκλεισε το κεφάλαιο πριν καλά καλά ανοίξει, να το βάλουν στη πωπουδάρα τους παρέα με το προτέξιο. Τζάμπα οι κουβέντες με τον κολλητό να κάνουμε ρηγιούνιον και να επιστρέψουμε σε μπάτολφλανκ μετά από 640 χρόνια, μετά το κάψιμο στα 2,3 και Mπαντ Κόμπανι.

Back