<blockquote><br>Περιμενουμε φωτογραφιες απο τις αφισες αυριο και μια φωτογραφια οπου εσυ μαζι με τους συναδελφους σου θα παρακολουθειτε στο youtube gameplay σε 4κ max settings 60 fps. Βαλε και βινεο αν θες. Μεχρι αυριο το βραδυ θα πρεπει να εχεις βαλει φωτογραφιες. Αντι μεχρι Τριτη μεσημερι το αργοτερο. Οχι παραπανω.<br></blockquote><br>Σρέντερ μου, εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα φτιάξω αφίσες και μπλουζάκια, για να μου βάζεις και deadline πότε περιμένεις τις φωτογραφίες.<br>Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με αυτό.<br>Αυτό που είπα είναι πως αν φτιάξει μπλουζάκια ο Chosen να με υπολογίζει για 1 μπλουζάκι και 2 αφίσες και θα φροντίσω να έρθουν στην κατοχή μου. Το ίδιο ισχύει και αν φτιάξεις αφίσες εσύ. Θα συναντηθούμε, θα στις πληρώσω, θα τις πάρω και την επόμενη μέρα θα έχεις τις φωτογραφίες. Αν βγάλεις και μπλουζάκι θα έχεις φωτογραφία από την δουλειά μου και το γραφείο μου, όπου θα φοράω και το μπλουζάκι.<br><br>Επίσης, δεν είπα ποτέ ότι θα βάλω σε οποιαδήποτε διαδικασία τους συναδέλφους μου, εσύ από μόνος σου τους πρόσθεσες στην εξίσωση.<br><br>Τρίτον, εγώ δεν είμαι ούτε ο χοντρός τρελός, ούτε η κοντή ξανθιά με γυαλιά. Προσέχω τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Οπότε, για να καλύψεις την δικιά σου "αδυναμία" να μας φωτογραφίσεις τον ryzen, που μας τα έχεις πρήξει σχεδόν σε κάθε post που κάνεις, μην κάνεις επιθέσεις σε εμένα. Δεν είναι τίμιο.<br><br>Πες απλά "δεν θέλω να τα φωτογραφίσω" ή "δεν ξέρω πως να ανοίξω το κουτί" ή ότι άλλο θες, αλλά να "την λες" στον άλλο με ότι να 'ναι ή καθόλου επιχειρήματα και να του βάζεις και deadline για το πότε θες να έχει εκπληρωθεί το αργότερο η "εντολή" σου, για να κρύψεις την δικιά σου "αδυναμία", επαναλαμβάνω πως δεν είναι τίμιο.