What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Benchmark κλπ, aka "the bragging rights" thread

Adhan

Connoisseur of Horror & Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
8,823
<img src="http://i1292.photobucket.com/albums/b563/judas14132/cpubench_zps9nbqc74w.jpg" alt="cpubench_zps9nbqc74w.jpg" class="bbcode_img" />
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Μάγκες, αμφότεροι.<br>Πάμε να κάνουμε ωραία κατάταξη σε ΠιΣια , ειδικα με το cinebench, τα 3D είναι πολλά τελικά, θένε χρόνο.<br><br><img src="https://d1ebmxcfh8bf9c.cloudfront.net/u19112/image_id_1034162.jpeg" alt="image_id_1034162.jpeg" class="bbcode_img" />
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
μονο 2 αμδ μεχρι τωρα george??...γιατι αραγε... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>και οι υπολοιποι?ηλπιζα οτι θα φτιαχτει μια ωραια db αλλα δε βλεπω διαθεση..<br>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Απο Παρασκεύη που θα είμαι πίσω στη βάση επιχειρήσεων.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ας ανεβάσω λοιπόν και εγώ τα δικά μου αποτελέσματα μέσω του Cinebench:<br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Various/IMG20161008132018_zpsztbkxffd.jpg" alt="IMG20161008132018_zpsztbkxffd.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Η απόδοση του επεξεργαστή με προβλημάτισε λίγο καθώς στο notebookcheck είδα ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής φτάνει τα 611. Είχα κλείσει το throttlestop που χρησιμοποιώ για να απενεργοποιώ το turbo boost και είχα θέσει το λάπτοπ σε performance mode. Ίσως φταίει κάτι παρασκηνιακά;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,636
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://squigloo.com.au/wp/wp-content/uploads/2012/04/printscreen_button1.jpg" alt="printscreen_button1.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Στα Windows 10 (νομίζω και 7) η λύση που σώζει χρόνο είναι:<br><br>Windows key + PrtScn <br><br>Όλες οι φωτογραφίες σώζονται σε png (gg δηλαδή) στο φάκελο Pictures/Screenshots στα Windows. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Δεν είναι αρκούντως ευανάγνωστα τα αποτελέσματα έτσι; Δοκίμασα προηγουμένως με το Ashampoo Snap 2017, και βαρέθηκα τη ζωή μου με τόσα μενού, με το κινητό γίνονται όλα πιο εύκολα και γρήγορα. Θα δοκιμάσω και αυτό που λέτε, αν και δεν θυμάμαι να είδα τέτοιο κουμπί στο azerty πληκτρολόγιο... <br><br><br><b><span style="color:red">Edit: </span></b>Το βρήκα το πλήκτρο, αλλά ανεξαρτήτως συνδυασμού, πχ με Fn, Ctrl, Alt, κτλ, φωτό δεν βγάζει! Βασικά δεν το αναγνωρίζει ούτε το σύστημα από το Control Panel->Keyboard settings ούτε τα sharpkeys, remapkey. Αυτό εν μέρει είναι φυσικό αφού πρόκειται για υλοποίηση σε Asus laptop, αλλά γιατί δεν το αναγνώρισαν ούτε τα windows;;; Έχει κανείς εμπειρία από ανάλογο πρόβλημα με το πλήκτρο impécr syst  σε azerty πληκτρολόγια;<br><br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Κάτσε τι εννοείς "ανεξαρτήτως συνδυασμού"? Πατάς απλώς το Windows key και το PrtScn, τουλάχιστον για τη δική μου μέθοδο. Εάν είναι να πατήσεις το PrtScn μόνο του, τότε πρέπει να ανοίξεις Paint και να κάνεις επικόλληση (το PrtScn σώζει στο clipboard).
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,702
Cerc, ακόμα κι αν είναι azerty PrtSc πλήκτρο έχει, λες όμως ότι έχεις laptop όποτε πρόκειται είτε για TKL είτε για 60%. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το PrtSc θα είναι σε function layer.<br><br>EDIT: Από ότι βλέπω από τις φώτο έχεις το ASUS Ν501JW, άρα έχει αυτό το πληκτρολόγιο (?)<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://17c4dcd7f91259d8cc66-f5932f6db0039e8c02f89a70c334ff0e.r2.cf1.rackcdn.com/wp-content/uploads/sites/2/DSC02683.jpg" alt="DSC02683.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτρο απλά χωρίς το Function key.
 

Adhan

Connoisseur of Horror & Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
8,823
Print screen, άνοιγμα irfanview (διατηρεί την αρχική ποιότητα σε σχέση με το paint), ctrl+V, ctr+A, σέρνουμε όποιες πλευρές θέλουμε για να μικρύνουμε την εικόνα και να κεντράρουμε στο μέρος που θέλουμε, ctrl+Y για να κόψουμε το ανεπιθύμητο περίγραμμα, αποθήκευση ως png (ή jpeg), ανέβασμα σε φωτοκουβά ή όπου αλλού έχουμε account.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,636

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://img.labnol.org/di/jpg_vs_png.png" alt="jpg_vs_png.png" class="bbcode_img" />

 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<b>Γιατί μου αξίζει:</b><br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Various/ms082_zpsz16p2lt9.jpg" alt="ms082_zpsz16p2lt9.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br><b>@Oolated Squigg:</b> Σε ευχαριστώ ξια τον κόπο σου. Το Ν501JW που δείχνει το HWinfo είναι το μοντέλο της μητρικής, το λάπτοπ που έχω εγώ είναι το Asus UX501JW, πολύ κοντά όπως και να έχει. Και εγώ νόμιζα ότι με FN δουλεύει, αλλά όχι. Και ούτε μόνο του δουλεύει. <br><br>Δουλεύει συνδυαστικά με το Win πλήκτρο όπως έγραψε ο Βόρειος εξαρχής και δεν το δοκίμασα καν! Τζάμπα η αναζήτηση online και η 20λεπτη κλήση στην ASUS Γαλλίας προκειμένου να μου στείλουν μέσω email ένα update για το πληκτρολόγιο που είναι περιττό. Η λύση ήταν τόσο απλή τελικά και η κοπελιά από το τηλέφωνο δεν μπόρεσε να μου τη δώσει...<br><br><br>Ευχαριστώ <b>Βόρειε </b>για τη βοήθεια. Είναι η 2η φορά που τα tip σου δίνουν τη λύση...Γίνεται συνήθεια... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><br>Ορίστε λοιπόν με την ακόμα ευκολότερη μέθοδο του Prntscrn (ή impécr) τα αποτελέσματα του Cinebench:<br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Various/c4051008-7ff7-468d-8cbe-343cd42a713f_zpsrvnl3gbl.png" alt="c4051008-7ff7-468d-8cbe-343cd42a713f_zpsrvnl3gbl.png" class="bbcode_img" /><br><br>Αντικαταστήστε την Iris Pro που δείχνει το HWinfo με την 960μ που ήταν αυτή που έτρεξε το OpenGL κομμάτι, ενώ το OS είναι τα Windows 10 Anniversary και όχι τα 8άρια που δείχνει το Cinebench. Γενικά ευχαριστημένος από την απόδοση, με ένα μικρό ερωτηματικό γιατί ο δικός μου 4750hq υπολείπεται περίπου 90 μονάδες από benchmark ίδιου επεξεργαστή στο σαιτ notebookcheck ... <br><br><br><br><b>Adhan</b> αυτά είναι γνωστά αλλά περιττός κόπος. Ο φωτοκουβάς παρέχει online editing, οπότε για μια τέτοια ψιλοδουλειά καταφεύγω εκεί αφού την ανεβάσω και με 2 κλικ τελείωσε η υπόθεση. Δώσε καλύτερα τα περιθώρια κατά πλάτος που παίρνει το σαιτ ώστε να μην εμφανίζονται σκρολόμπαρες, για να φτιάξω κανένα preset...
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Πάμε για τα AMD. Λογικό να βρίσκονται στα ενδιάμεσα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος, ούτε κουνάω και λάβαρα νίκης. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> Σημειωτέον ότι οι μετρήσεις έγιναν με τις ρυθμίσεις που έχουν έρθει από το "κουτί", δεν έχει γίνει απόπειρα overclock. Θα αρχίσω να πειράζω ρολόγια όταν βρω χρόνο (bad unintentional pun).<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/7jixf0q.png" alt="7jixf0q.png" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/jr3bKuU.jpg" alt="jr3bKuU.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/4WntjBV.png" alt="4WntjBV.png" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/6yTbDEj.png" alt="6yTbDEj.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i.imgur.com/ggvM9Yz.png" alt="ggvM9Yz.png" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/P6XOMKB.png" alt="P6XOMKB.png" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/ebK1vOA.png" alt="ebK1vOA.png" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/FvgMhM3.jpg" alt="FvgMhM3.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Τι λες ρε Cinebench? 8core καθαρός είναι ο CPU....
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Σίγουρα είναι ποιο "φυσικός" από τους 4+4 thread, i7 μα αυτό δεν μπορεί να αλλάξει την ... κάποια έλλειψη ισχύος.<br><br>Εν&#039;τω μεταξύ δεν ετρεξε κανονικά η καρτα σου το openCL τεστ στο realbench, τα υπόλοιπα δουλευουν τζαμι, επρεπε να ειχες μεγαλυτερο σκορ.<br><br>To firestrike σου ειναι χαμηλο. Ανεξηγητα χαμηλο combined score εχεις, γιατι τα physics και graphics ειναι τζετ. Δε το ξανατρεχεις 2-3 φορες να δεις το φταιει?<br>Δες το αλλιώς, ο Σρεντερακης έχει χειροτερη καρτα, χειροτερο επεξεργαστη και βγαζει καλυτερο σκορ:<br>
<br>Κάτσε να του φωνάξω να περάσει να στα πει ενα χεράκι :pope:<br><br><br>Ανανεωσα το ΟΡ οποτε ριξτε μια ματια, οχι τα 3D γιατι ειναι σκορποχωρι, αλλοι valey αλλοι heaven, θα τα κανω και αυτα, καθως δοκιμαζω κολπα με τα animation κ τα rollover :pP
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Από ότι είδα στο OpenCL δεν υπολόγισε την CPU. <br><br>Τώρα για το Firestrike, δεν γνωρίζω αν πήρε ποινή επειδή δεν αναγνώρισε το πρόγραμμα τους drivers. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο δηλαδή.
 

great0ldone

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,081
Ας δείξω κι εγώ τις προκοπές μου<br><br>To Cinebench λανθασμένα αναφέρει πως έχω Windows 8, η πραγματικότητα είναι Win 10 Home x64 Anniversary, ενώ η CPU είναι o/c στα 4.400Mhz.<br><br><span class="bbcode_spoiler">http://s1246.photobucket.com/user/Matakias/media/BenchG0O1_zpsh89ww1y7.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i1246.photobucket.com/albums/gg617/Matakias/BenchG0O1_zpsh89ww1y7.jpg" alt="BenchG0O1_zpsh89ww1y7.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><br>Realbench με HwInfo64 από δίπλα. Στο HWInfo δεν φαίνεται πως στη διάρκεια του OpenCL test, η GPU τρέχει στα 1404Mhz core, 7600Mhz memory, όσο είναι το o/c που της έχω κάνει δηλαδή. <br><br><span class="bbcode_spoiler">http://s1246.photobucket.com/user/Matakias/media/BenchG0O2_zpsfefjevta.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i1246.photobucket.com/albums/gg617/Matakias/BenchG0O2_zpsfefjevta.jpg" alt="BenchG0O2_zpsfefjevta.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Από όσο μπορώ να καταλάβω, από το HwInfo δεν λείπει καμιά σημαντική πληροφορία που να φαίνεται στο CPU-z, άμα κάνω λάθος ενημερώστε με.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Καλό σκορ.<br>Δειχνει αυτα που θελω, αλλα δεν φαινονται και πολλα στη φωτο σου, η μνημη ειναι στα 2400 11-11-11? Νομιζω ναι.<br>Τη GPU τη βλεπω.<br><br>Το openCL τρεχει στις GPU στο realbench, <i><u>σε οσες βρει</u></i>. Βέβαια μόνο ένας σας έχει χρησιμοποιήσει(μάλλον ποιο σωστά την έχει αφησει ενεργοποιημένη) αυτη του επεξεργαστή, μεχρι τωρα  :pP<br><br>Παυλο, το realbench "γυρίζει" στη CPU μονο αν δε βρει καμια καρτα. Εσενα δε βρηκε καρτα γραφικων να μπορει να τρεξει luxmark. Θα μπορουσε βεβαια να ειναι κακη η εγκατασταση του ιδιου του realbench, αλλα μηπως και οι drivers?
 

great0ldone

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,081
Αυτά παθαίνει όποιος σώζει σε jpeg <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />.<br><br>Μνήμη Corsair Vengeance Pro DDR3 2400 11-13-13-31.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,840
Έβαλα τους πιο πρόσφατους της AMD. Θα ξαναδοκιμάσω όταν βρω χρόνο, γιατί τώρα γύρισα και τρέχω να δω ελλείψεις κτλ. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom