What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

BIOMUTANT

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η κατάσταση με το Biomutant είναι μια υπόθεση που κράτησε αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αποτελεί τον παρθενικό τίτλο της Experiment 101, μιας Σουηδικής ομάδας ανάπτυξης που αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Avalanche Studios, γνωστή για τη σειρά Just Cause, οι οποίοι αυτομόλησαν το 2015 με σκοπό να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι σύμφωνα με τα δικά τους θέλω. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε λίγο μετά την ίδρυση της Experiment 101, κάτι που σημαίνει ότι το Biomutant, ούτε λίγο ούτε πολύ, βρισκόταν στα σκαριά εδώ και έξι χρόνια. Ένα χρονικό διάστημα που σπάνια έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ποιότητα ενός παιχνιδιού, καθώς ως γνωστόν, οι εξελίξεις στο χώρο των video games τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και οι διαφορές τόσο στον τεχνικό τομέα όσο και στους gameplay μηχανισμούς είναι εμφανείς χρόνο με το χρόνο.
Παρ’ όλα αυτά, το Biomutant αποδείχθηκε αρκετά φιλόδοξο ως project και ίσως μπροστά από την εποχή του, γι’ αυτό και η κυκλοφορία του εν έτει...

Continue reading...


 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ήσουν πολύ κατατοπιστικός, Γιώργο. Δυστυχώς με τόσες επιλογές, παρά το ιντριγκαδόρικο Φέρρυ Σεττινγκ, μάλλον θα υποβιβαστεί σε προτεραιότητα (από open-world άλλο τίποτα το backlog). Ίσως μία δόση λιγότερο sandbox να το έκανε πιο δελεαστικό, ειδικά με το πολύπλευρο combat system που περιγράφεις.
 
Top Bottom