What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bitmore Tab745

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Φίλος είδε μια προσφορά για αυτό το tablet στα 79 ευρώ. Αξίζει λέτε ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία τιμής;
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Προσωπική μου άποψη χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου, είναι οτι αξίζει. Εξυπηρετεί ακριβώς την αγοραστική ανάγκη του «να δούμε τί διάολο είναι κι αυτά τα tablets»
Βέβαια ούτε τα specs του είναι εντυπωσιακά, ούτε και ξέρω για να είμαι ελικρινής τί λέει από επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής (ποιά ποιότητα εδώ που τα λέμε, μια πλαστικούρα είναι)
Άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμών, αλλά δεν έχει και τόση σημασία γιατί αυτή η κατηγορία τιμών είναι το next-to-τζάμπα.

tl;dr: από το να πάρεις ένα tablet των 200 ή 300 € και μετά απο λίγο καιρό να το βαρεθείς, καλύτερα μια τέτοια φτηνή κινεζιά. Είναι ό,τι πρέπει για να σου φύγει η κάψα.
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτής της άποψη είμαι και γω. Με 79 ευρώ να μπορείς να μεταφέρεις και να δείχνεις φωτογραφίες της δουλειάς είναι μια χαρά. Ήθελα να έχω και μια άποψη ακόμα πριν τον συμβουλέψωνα προβεί σε αγορά.
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Δύο πράγματα που ξέχασα να αναφέρω στα μείον αυτών των συσκευών, είναι οτι α.ποτέ δεν πρόκειται να λάβουν αναβάθμιση από την Google στην επόμενη έκδοση android και β.δεν έχουν εφαρμογή Google Play store. Ευτυχώς για το β. υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις (slideme,fdroid etc)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,519


mindraven wrote:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτής της άποψη είμαι και γω. Με 79 ευρώ να μπορείς να μεταφέρεις και να δείχνεις φωτογραφίες της δουλειάς είναι μια χαρά. Ήθελα να έχω και μια άποψη ακόμα πριν τον συμβουλέψωνα προβεί σε αγορά.</blockquote>

Αν είναι για να δείχνει φώτο, ειδικά για επαγγελματικούς λόγους, καλύτερα να πας να δεις ένα ανοιχτό από κοντά αν υπάρχει η δυνατότητα.
Είναι κρίμα να το πάρει κάποιος και να έχει χάλια φωτεινότητα η οθόνη και να είναι ουσιαστικά άχρηστο στο φως της ημέρας (ακόμα και με συννεφιά, έχω δει κάτι archos ακριβότερα έτσι)

Συμφωνώ με headless πάντως, για να πάρεις μια γεύση καλό είναι, αν και πιστεύω ότι η όλη εμπειρία πιθανότατα να είναι αρκετά μειωμένη σε σχέση με ένα nexus 7 πχ, αν το rootαρες με κάποια custom ROM βέβαια αλλάζει το πράγμα.

 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Του πρότεινα να πάει να το δει από κοντά σαν κατασκευή. Όχι τόσο για τη ποιότητα αλλά για να δει αν παίρνει στικάκι για να μην περιορίζεται στον αριθμό και τη ποιότητα των φωτογραφιών. Επίσης να διαπιστώσει την απόδοση του συστήματος σε αυτά που θέλει. Αν μείνει ικανοποιημένος τότε να προβεί σε αγορά. Λογικά Δευτέρα που μου είπε πως θα πάει θα ξέρουμε αν αξίζει σαν μηχάνημα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πολύ πιθανόν να μπορέσει να ενεργοποιήσει το Play Store στο συγκεκριμένο tablet. Κατά καιρούς έχω διαβάσει άρθρα που έλεγαν τρόπους για να ενεργοποιηθεί σε συσκευές που δεν το έχουν. Γιατί, για να λέμε την αλήθεια, είναι σοβαρό μείον το να μην υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή σε ένα tablet (μιλάω πάντα για την νόμιμη οδό κατεβάσματος εφαρμογών-παιχνιδιών). Πάντως αν βρω ξανά αυτά τα άρθρα θα ενημερώσω.
 
Top Bottom