Bittorrent Client

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Brian O'Conner

Half-Ogre
ποιο bittorrent client χρησιμοποιείτε και γιατί. αν λέτε για μTorrent να αναφέρετε και την έκδοση.

Να αναφέρω εδώ πως κάθε νύξη σχετικά με χρήση bittorrent clients για παραβίαση νόμων σχετικών με την πνευματική ιδιοκτησία, θα οδηγήσει σε αυτόματο κλείδωμα του νήματος.

Για πειραματισμό και διαμοιρασμό των προσωπικών μουσικών σας projects τώρα, είναι άλλο θέμα.

μTorrent 3.3 με κλειστά όλα τα ads.

Οι τελευταίες εκδόσεις πέραν των κολλημάτων που έτρωγαν, είχαν μπαναριστεί από αρκετούς tracker που μπαίνω, οπότε τις σούταρα.

qbittorrent και εγω :thumbsup:

εγώ χρησιμοποιώ utorrent 3.3.2 build30586 και από ότι διαβάζω στο νετ τα καλλίτερα εναλλακτικά είναι qBittorrent και Deluge με περισσότερο το πρώτο.

Είχα utorrent που ανανέωνα στα τυφλά. Ε, μετά εβαλε διαφημίσεις και το άλλαξα με το Qbit, το οποίο αν και λιγότερο διάσημο δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα.

Dark Archon wrote:
μtorrent 3.4.2. Τα ads πως τα κλείνουμε;</blockquote>

Κατεβάζεις προηγούμενη έκδοση ή αλλάζεις πρόγραμμα.

Μόνο 2.2.1

οτι ειπε ο μπάθορης. 2.2.1. γρηγορο, σχετικα ελαφρυ, κανει τη δουλεια οπως πρεπει.

ρε σεις, τι κακο εινα αυτο με τις διαφημισεις? ηρθε ενας φιλος να του περασω ολα τα απαραιτητα στο νεο του λαπτοπ και βαριομουνα να βρω το εκτελεσιμο του utorrent και παω και του βαζω την τελευταια εκδοση. σιχαμα. μια τραγωδια. βρειτε τις παλιοτερες εκδοσεις και κρατηστε τις σε 2-3 σημεια, να υπαρχουν. καθε περσι και καλυτερα.

http://www.oldversion.com/windows/utorrent/

για όσους θέλουν παλιά utorrent

Δεν είχα κρατημένη παλιότερη έκδοση στο νετμπουκ , οπότε έβαλα την τελευταία για να κατεβάσω τον client του World of Tanks. Όντως είναι πολύ βαριά και μου έσπασε τα νευρα. Συνέχεια κολλάει και γράφει οτι δεν ανταποκρίνεται. Πάω καρφί για προηγούμενη έκδοση.

Tixati και τα μυαλα στα πολυμιξερ. Open source, παναλαφρος, εχει της παναγιας τα ματια, εχω εντυπωσιαστεί. Δεν υπάρχει γυρισμός.
Και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει τους περισσότερους clients.

Back