Καιρό έχω να γράψω αλλά είναι για να γλιτώσω κόσμο από το ξενύχτι που έφαγα χτες στην προσπάθειά μου να φτιάξω τη μαύρη οθόνη που έτρωγα κάθε φορά που έκανα log in στα Win10. Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε κατευθείαν στην λύση, ας διαβάσουν κατευθείαν μετά το spoiler. <span class="bbcode_spoiler">Δοκίμασα οποιοδήποτε μέσο προσφέρουν τα windows αλλά δεν γινόταν τίποτα. Τι reset με τ' αρχεία μου να διατηρηθούν, τι επαναφορά σε εργοστασιακές, τι restore point. Όλα επέστρεφαν μύνημα λάθους. Το μόνο ενθαρρυντικό ήταν το DDU http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html , γιατί μου επέτρεψε να απεγκαταστήσω οδηγούς που δεν ήταν εγκεκριμένοι από τη Μαικροσοφτ και δεν με άφηνε ούτε σε safe mode να τους αφαιρέσω. Παρόλα αυτά, όποιον οδηγό και να 'βαζα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Μέχρι τις 3.30 παιδευόμουν και εγκατέλειψα τη μάχη για να πάω απογοητευμένος για ύπνο. Είδα τα χειροτέρα όνειρα και σηκώθηκα για να ξαναπροσπαθήσω. Διάβασα εδώ https://community.amd.com/thread/194634. Το λέω γιατί μέχρι σήμερα δεν το ήξερα πως είναι φαινόμενο που μπορεί να συμβεί συχνά, οπότε ρίχτε μια ματιά αν σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Ένα βήμα πριν τα σβήσω όλα, αφού έχω πάρει από χτες backup τα πάντα, διάβασα κάπου στο παραπάνω thread της κοινότητάς της amd πως το msi afterburner μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα και πως για κάποιους δούλεψε η αφαίρεσή του. Οπότε </span> σε safe mode αφαίρεσα με DDU όποιους οδηγούς είχα - πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν γιατί είχα χάσει το μπούσουλα - απεγκατέστησα το msi afterburner. Στο restart που έκανα δεν είχα σύνδεση με το internet. Απεγκατέστησα τους ηλίθιους οδηγούς που βάζει η microsoft από το device manager και στην συνέχεια έβαλα τους τελευταίους 17.5.2 και ... <span style="font-size:18pt">αλακαζάμ</span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
το μαραφέτι του διαόλου δούλεψε. Καλή συνέχεια και μακριά από σας.
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
το μαραφέτι του διαόλου δούλεψε. Καλή συνέχεια και μακριά από σας.