What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bladesinger's Cellar (Make War Not Love 3 [Bundle 3])

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
[hide post=5]Λοιπόν έσκαβα στο ψηφιακό πατάρι μου και βρήκα μερικά διπλά κλειδάκια. <br> :pope: Όσοι πιστοί προσέλθετε. :pope:<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>  :drinks:<i>Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μόνο τα κλειδιά για τα games που όντως σας ενδιαφέρουν.</i> :drinks:<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Prime World: Defenders <b>(Steam)</b><br><span class="bbcode_spoiler">2YWR2-M7I9E-ALWCM</span><br><br><br><br>Dark Messiah of Might & Magic <b>(Steam)</b><br><span class="bbcode_spoiler">5258E-MWL56-F5T67</span><br><br><br><br>Might & Magic: Clash of Heroes <b>(Steam)</b><br><span class="bbcode_spoiler">M0V0V-E4CZ0-TI77T</span><br><br><br><br>Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness <b>(UPLAY)</b><br><span class="bbcode_spoiler">2WP-AAMX-EER6-7GYC-ABJ3</span><br><br><br><br>Might & Magic X Legacy <b>(UPLAY)</b><br><span class="bbcode_spoiler">67P-4PU4-A7KB-MLAQ-TXGA</span><br><br><br><br>Might & Magic X Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC <b>(UPLAY)</b><br><span class="bbcode_spoiler">67P-YF8U-RNRD-Q7U7-PLFL</span><br><br><br><br>Humanity Asset <b>(Steam)</b><br><span class="bbcode_spoiler">6W86V-XDKM7-HGEC8</span>[/hide]<br><br><br><br> :pcmr: :pcmr: :pcmr:  πολύ μου αρέσει αυτό το εμοτικον ναουμε
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Δεν παίρνω κάτι, κονγκράτς για το γκιβαγουέι.  :drinks: :pcmr:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Για ευνόητους λόγους έκανα ένα μικρό modify στο αρχικό ποστ. Congratz για την κίνηση.
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br>Για ευνόητους λόγους έκανα ένα μικρό modify στο αρχικό ποστ. Congratz για την κίνηση.<br></blockquote><br><br>τζι-τζι<br><br>κάτι τέτοιο ήθελα να κάνω από την αρχή αλλά δε γνώριζα πως.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Αδελφέ gratz για την κίνηση. :drinks:
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Τσίμπησα το Might & Magic: Clash of Heroes και σε ευχαριστώ. :brofist:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μπράβο για την κίνηση !!! <br>Δεν έχω ασχοληθεί με τη σειρά, δεν τα ξέρω, αλλά το backlog δε μου επιτρέπει να "κλέψω" κάποιο κλειδάκι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Mία από τα ίδια. Λόγω backlog αφήνω να πάρει άλλος τα κλειδιά που θέλει να τα παίξει και άμεσα τα παιχνίδια. Το Clash of Heroes έχω λιώσει μόνο από αυτά σε xbox 360 & nintendo DS και είναι κορυφή. Πολλά μπράβο για τη κίνηση  :salute: :drinks:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Gratz  :drinks: Τσιμπησα το Humanity Asset
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Ευχαριστούμε. :drinks: Δεν θα πάρω κάτι γιατί δεν βλέπω να τα παίζω άμεσα. <br>Καλύτερα να τσιμπήσει κάποιος που θα τα παίξει άμεσα.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,850
Μπήκες δυναμικά. Δεν θα πάρω κάτι όμως. Congrats για την κίνηση.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επειδή τώρα τελευταία ψάχνω κανένα "ξεκούραστο" παιχνιδάκι, αν δεν το θέλει κάποιος άλλος, λέω να τσιμπήσω το Prim World: Defenders. Δεν το κάνω redeem τώρα, θα το αφήσω μια δυο μέρες και να δεν εμφανισθεί κανείς άλλος, θα το πάρω.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Bladesinger την επόμενη φορά καλύτερα να στέλνεις με pm τα κλειδιά σε όσους ενδιαφέρονται γιατί τώρα που σκέφτηκα να τσιμπήσω το Dark Messiah of Might & Magic (μην βλέποντας να ενδιαφέρεται κανείς), είδα πως κάποιος το πήρε ήδη αλλά δεν φρόντισε να μας ενημερώσει...<br>Δεν με πειράζει που δεν το πήρα εγώ, αλλά είναι γαιδουριά να μην σου πει καν ευχαριστώ :anger:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>Επειδή τώρα τελευταία ψάχνω κανένα "ξεκούραστο" παιχνιδάκι, αν δεν το θέλει κάποιος άλλος, λέω να τσιμπήσω το Prim World: Defenders.</blockquote> <br><br>Έχεις βάλει το ξεκούραστο σε εισαγωγικά οπότε δεν ξέρω πως το εννοείς, πάντως εμένα που είμαι και fan των tower defense, με κούρασε και μάλιστα γρήγορα.<br><br> Όλα μα όλα τα υπόλοιπα tower defense που έχω παίξει εγώ, σου δίνουν συγκεκριμένα "εργαλεία" για συγκεκριμένες πίστες. Μπορεί ειδικά ορισμένα bonus objectives ή modes να είναι παλούκια, αλλά πάντα είσαι σίγουρος πως με κάποιο τρόπο βγαίνει, μιας και δεν υπάρχει ο παράγοντας τύχη σε ότι αφορά τον εξοπλισμό που έχεις διαθέσιμο.<br><br>Το Prime World είπε να πρωτοτυπήσει σε αυτόν τον τομέα, και κατά την ταπεινή μου άποψη απέτυχε παταγωδώς. To γεγονός πως τα tower και οι σχετικές αναβαθμίσεις που χρειάζεσαι καθώς προχωράς στην ουσία είναι random drops, σημαίνει πως μπορεί να φτάσεις σε σημείο απλά να μην έχεις τα tower που χρειάζεσαι, και να μην το ξέρεις κιόλας αν δε φας τα μούτρα σου με δοκιμές 5-6-(30καιβάλε  :blush2: :blush2: :blush2:) φορές. Και να το grinding ξανά και ξανά σε ίδιες πίστες μη τυχόν και πέσει το κατάλληλο tower (το οποίο δεν ξέρεις κιόλας ποιο είναι, πάλι δοκιμές). Ευχαριστώ, δεν θα πάρω  :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw:.
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br>Bladesinger την επόμενη φορά καλύτερα να στέλνεις με pm τα κλειδιά σε όσους ενδιαφέρονται γιατί τώρα που σκέφτηκα να τσιμπήσω το Dark Messiah of Might & Magic (μην βλέποντας να ενδιαφέρεται κανείς), είδα πως κάποιος το πήρε ήδη αλλά δεν φρόντισε να μας ενημερώσει...<br>Δεν με πειράζει που δεν το πήρα εγώ, αλλά είναι γαιδουριά να μην σου πει καν ευχαριστώ :anger:<br></blockquote><br><br>Έχεις δίκιο, λυπάμαι που δεν πήρες το παιχνίδι που ήθελες.  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br><br>Την επόμενη φορά θα το κάνω έτσι όπως προτείνεις, κακώς δεν το σκέφτηκα πιο πριν.<br><br><br><i>ΥΓ: Μια και το έφερε η κουβέντα, έχω έναν κωδικό για την beta του Tom Clancy&#039;s:The Division αν κάποιος ενδιαφέρεται ας το γράψει εδώ να του τον στείλω.</i>
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ενδιαφέρομαι εγώ  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br>Ενδιαφέρομαι εγώ  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Σου το έστειλα σε pm, have fun  :mosh:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Τσιμπάω το Prime World, εφόσον δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον κανείς άλλος. Θα δοκιμάσω το απόγευμα το key. <br><br>Thanks και μπράβο για την κίνηση!
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
<blockquote><br><blockquote><br>Ενδιαφέρομαι εγώ  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Σου το έστειλα σε pm, have fun  :mosh:<br></blockquote><br><br>Όλα οκ με το κλειδί. Ευχαριστώ  :drinks:
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
Ένα steam key για το "The Last Remnant" (http://store.steampowered.com/app/23310/" class="bbcode_url">http://store.steampowered.com/app/23310/) <br><br>Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να το γράψει εδώ, θα ξαναμπώ πιθανόν αύριο μεσημεράκι για να το στείλω.<br><br><i><br>ΥΓ: δε μου λέτε ρε παιδιά, τις κληρώσεις στο random.org που πάτε ακριβώς και τις κάνετε.</i>
 
Top Bottom