What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

blender 3D background προβλημα [solved]

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
εχω ενα θεμα με το blender 3D. εχω φτιαξει ενα video αλλα δεν παιζει alpha channel. ενω εχω τσεκαρει την transparent ρυθμιση, το video βγαινει με μαυρο background. σε παλαιοτερες εκδοσεις δεν ειχα ποτε θεμα. επισης εχω τις επιλογες ΒW και RGB και ουτε ιχνος απο RGBA.<br>δεν εχω επιλογη για quick time. νομιζω πως παλαιοτερα υπηρχε. δηλαδη χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα ρημαδι flv with alpha;<br>παιζει καμια ιδεα; εχω σιχαθει να βλεπω την απαντηση, πηγαινε εκει και τσεκαρε το transparent. χαιρω πολυ ρε μαγκες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Τελικα ηταν θεμα υπολογιστη. Ο Νικολας με βοηθησε τοσο πολυ που παραλιγο να τον αποκαλεσω μπαμπα.<br><br>Η βοηθεια ηρθε την ωρα που εψαχνα ποιος κατεβαζει τσοντες και καννιβαλιζει το μηνιαιο λιμιτ μας σε δυο ημερες. Γενικα η μερα ξεκινησε πολυ βαβουριασμενη και χωρις καφε. Ευτηχως ο Νικολας εφερε το φως. αν και τον μπερδεψα λογο βαβουρας.<br><br>Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και ειπαμε, οταν ερθω με το καλο θα παιξει του λουκουλη ο γαμος.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Τελικα ηταν θεμα υπολογιστη. Ο Νικολας με βοηθησε τοσο πολυ που παραλιγο να τον αποκαλεσω μπαμπα.<br><br>Η βοηθεια ηρθε την ωρα που εψαχνα ποιος κατεβαζει τσοντες και καννιβαλιζει το μηνιαιο λιμιτ μας σε δυο ημερες. Γενικα η μερα ξεκινησε πολυ βαβουριασμενη και χωρις καφε. Ευτηχως ο Νικολας εφερε το φως. αν και τον μπερδεψα λογο βαβουρας.<br><br>Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και ειπαμε, οταν ερθω με το καλο θα παιξει του λουκουλη ο γαμος.<br></blockquote><br>Όφειλα να σε βοηθήσω φίλε Lelo, καθώς έπρεπε να υπερασπιστώ το avatar μου.<br>Είναι σαν να ρωτάς κάτι τον JonIrenicus για το Division ή τον Helion για το "Η Αλίκη στο Ναυτικό"<br>Είναι δυνατόν να μην σου απαντήσουν?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
τωρα πρεπει να βρω τι δεν παει καλα με το μηχανημα που αποκαλω υπολογιστη.<br>παντως το blender ειναι η αποδειξη για το τι μπορει να κανει το open source.  :salute:<br>αν και χαροπαλευω με την χρηση του, προσπαθω να τσεκαρω διαφορα tutorials, γιατι πραγματικα αξιζει τον χρονο που θα του διαθεσεις.<br>ο Νicholas ειναι κανονικος trouble-<b>shooter</b> το παλικαρι πυροβολαει.<br><br>οταν τελειωσω με το video θα ανεβασω ενα μικρο αποσπασμα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
ενα μικρο αποσπασμα απο το video διαρκειας 37 λεπτων.<br>[youtube]https://youtu.be/HLuc8Noj5S4[/youtube]<br><br>το προβλημα ηταν στο text που εμφανιζεται για μερικα δευτερολεπτα. 28 ωρες πηρε το export.<br>αν το κομματι ηταν μεταλ, γκαζωμενη ροκια κτλ και ισως αν ειχα υπολογιστη της προκοπης. το αποτελεσμα να ηταν ενα κλικ καλυτερο.<br>ουτε preview δεν μπορουσα να κανω. αφου το εβαλα εκει, μαλλον θα ειναι ενταξει.
 
Top Bottom