Borracho, ΠΟΝΑΕΙ;;;;;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για παντος ειδους ερεθισμους

vzln.png

jdi.png

Σημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις.

@Dim Gian Bot Δε σε χάλασε.

Ετοιμαζόμουν για ΦΙΦΑ, αλλά μετά από αυτό... Τσάλεντζ αξέπτεντ (λέμε και καμιά μ@λ@κία να περάσει η ώρα - ωστόσο με ιντριγκάρει η όλη φάση, θα το ξαναπροσπαθήσω)!

Νταξ, είναι μια πρόοδος, δεν μπορείτε να πείτε... :Ρ

Untitled.jpg

Προχωράμε ακάθεκτοι!!!111!!!

Το Exerion που θυμήθηκε ο @nitro912gr, πάντως, ήταν μεγάλη λατρεία και πόρωση. Φαντάζομαι μόνο σε ΜΑΜΕ θα υπάρχει ε;

Το Exerion που θυμήθηκε ο @nitro912gr, πάντως, ήταν μεγάλη λατρεία και πόρωση. Φαντάζομαι μόνο σε ΜΑΜΕ θα υπάρχει ε;
ναι μόνο emu και η arcade έκδοση είναι η καλύτερη. Βέβαια αν έχεις κανένα monitor που μπορεί να στρίψει στο πλάι θα είναι τέλειο!

Δύσκολο με πληκτρολόγιο όμως.

μετράει και στο mame το σκορ ή μόνο αυτό στο steam; :p

ΜΟΝΟ Steam... To MAME είναι για τσιτερμποιζ που φοβούνται τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σκορς...

Αυτο το θεμα διαχωριζει τους αντρες απο τα αγορακια που εβγαλαν χνουδι στα μαγουλα τους.

@Epitaph

Δεν ξεγελάς κανέναν

20230107225647_1.jpg

Τα leaderboards:

20230107230053_1.jpg

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΕ;;;

ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΟΥ

ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ CHEATS AN MΠΟΡΕΙΣ

Με ξεμπρόστιασε...Ζητάω ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη από τους χιλιάδες θαυμαστές μου... Από τα μικρά παιδιά που με σταματούν στον δρόμο για ένα αυτόγραφο, μια φιλική non-covid αγκωνιά... Υπόσχομαι να βελτιωθώ και να διορθώσω τα λάθη μου...

Μέχρι τότε, όμως...

20230108072112_1.jpg

20230108072210_1.jpg

Με μια νικη δεν γινεσαι νικητης. Η μια φορα ισχυει και για αλλα πραγματα.

τα σποιλερ εχουν μεταμορφωθει σε πολυ επικινδυνα πραγματα. Θελουν ιδιαιτερο χειρισμο.

Βαστάτε με θα τον μακαιρώσωωωωω... Έλρικ κάνε προπόνηση....Αυτό σου λέω μονο...

ΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Back