Broken Age

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Μόλις κυκλοφόρησε και η βασανισμένη τελική δεύτερη πράξη της περιπέτειας για τους backers.

Το RPS στάζει χολή και φαρμάκι : http://www.rockpapershotgun.com/2015/04/27/broken-age-act-2-review/

Δεν έχω παίξει ακόμη την δεύτερη πράξη, αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα πως το RPS θα δικαιωθεί.

Borracho wrote:
Μόλις κυκλοφόρησε για τους backers.</blockquote>

Για μας του κοινούς πληβείους που το αγοράσαμε από Steam έχει κάτι ή περιμένουμε;

Αύριο κυκλοφορεί κανονικά για όλο τον κόσμο, απλά άνοιξαν ένα 24ωρο νωρίτερα την πρόσβαση στους backers (...).

Θα το παίξω πολύ αργότερα προφανώς και αναμένουμε ρηβιού Μάνου για την οριστική ταφόπλακα. Αντί να στρωθεί ο Τιμ να μας δώσει Psychonauts 2/Full Throttle 2/Brutal Legend 666, κάθεται και χαζολογάει με tablets...

Borracho wrote:
...και αναμένουμε ρηβιού Μάνου για την οριστική ταφόπλακα..</blockquote>

Δηλώνω αισιόδοξος ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ καλύτερο του πρώτου μέρους. Ελπίζω να μην διαψευστώ.

Λεφτάκια είναι αυτά.

Ο RPSάς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό γράφει Μάνο. Πως μάλιστα του είχε αρέσει και το πρώτο μέρος πολύ και περίμενε πολλά από το δεύτερο. Κατ'ουσίαν, πήρε μια απίστευτη κρυάδα, με παράλογα puzzles, ίδιες τοποθεσίες με εκείνες του πρώτου μέρους, αντίστοιχη διάρκεια και ανύπαρκτο σενάριο. Ομολογουμένως μου κάθεται κάπως ακραία η τοποθέτησή του, αλλά πλέον όλα τα περιμένω.

Ας μην ξεχνάμε πως το RPS έχει γράψει και μαλακίες στο παρελθόν, όπως με το Gabriel Knight. Δείτε το παιχνίδι και πείτε μας την γνώμη σας, να δούμε αν θα το τσιμπήσουμε κάποια στιγμή εμείς οι υπόλοιποι!

Έλα τώρα μην ανησυχείτε http://www.ign.com/articles/2015/04/27/broken-age-act-2-review" class="bbcode_url">το IGN του έδωσε 9 :whistle:

Και το PC Gamer έριξε συντηρητικό φτυάρι (αν και το PCG τελευταία έχει καεί εντελώς...85 στο China και 69 στο MKX; Κάτι δεν πάει καλά!) οπότε δεν ξέρω, τείνω και εγώ να κλίνω προς το 7/10 που ήταν και το πρώτο επεισόδιο. Κρίμα για το νταβαντούρι, αλλά οι ανεξάρτητοι να είναι καλά, τα point and click adventures ποτέ δεν ήταν δυνατότερα!

Borracho wrote:
....και 69 στο MKX;</blockquote>

:blink: :blink: :blink:

Οπα, πάω να το διαβάσω αυτό το review.

Devvy wrote:
Έλα τώρα μην ανησυχείτε http://www.ign.com/articles/2015/04/27/broken-age-act-2-review" class="bbcode_url">το IGN του έδωσε 9 :whistle:</blockquote>

^^ ΤΩΡΑ ανησυχώ!!!

Σιγά μην βγάλει psychonaughts 2. Αφού κατά την γνώμη του δεν πήγε καλά στις πωλήσεις. Ασχέτως ότι όλοι το θεωρούν παιχνιδάρα. Τώρα το Brutal legend είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πολλοί το κράζουν σαν κάτι όχι τόσο σπουδαίο , αν και εγώ το καταευχαριστήθηκα .

Πάντως κακά τα ψέματα. Επειδή είναι scaffer κάποια στιγμή θα το πάρω να το παίξω. ( ου θυμα...) Το μόνο που περιμένω είναι το review του Μάνου ώστε να αποφασίσω να το πάρω στο 50%; στο 75% ή στο 90%;

Περίεργη η κατάσταση με την double fine πάντως. Βγάζει κάποια πολύ ωραία παιχνίδια όπως The cave και hack n slash (στο οποίο πολύ βολικά ¨ξέχασαν" να αναφέρουν ότι θέλει κάποιος βασικές γνώσεις προγραμματισμού για να το παίξει) και μετά πετάει μία προχειρότητα όπως το Spacebase Df , για να σε κάνει να απορείς....

Έχω την έντονη υποψία ότι αν κάποιος, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν έχει κρατήσει τα saves απ' την Act 1 την πάτησε και πρέπει να ξαναπαίξει το παιχνίδι απ' την αρχή!!!
Επειδή ανήκω σ' αυτή την κατηγορία, έχει κάποιος save προς το τέλος της πρώτης Act;

manos426f wrote:
Έχω την έντονη υποψία ότι αν κάποιος, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν έχει κρατήσει τα saves απ' την Act 1 την πάτησε και πρέπει να ξαναπαίξει το παιχνίδι απ' την αρχή!!!
Επειδή ανήκω σ' αυτή την κατηγορία, έχει κάποιος save προς το τέλος της πρώτης Act;</blockquote>

Ωχωχωχωχ εγώ το απεγκατέστησα, εάν δεν έχει τα save files αφημένα κάπου στο δίσκο η δεν έχει Steam Cloud την έκατσα :blink:

Back