What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bucketman

Lobo

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 18, 2023
Messages
54
Το θυμάται κανένας αυτό;
Μιλάμε για τελη 90s-αρχες 2000, στα σιντι που έχωνε το PC-Master, τα οποία είχαν εκτός από τα demos των διαφορων μεγαλων γνωστών τίτλων, κάποιους τελείως underground, home-made ελληνικούς τίτλους, από χομπίστες νέρντουλες με πολύ πάθος και μεράκι.
Το Bucketman (ελπίζω αυτός να είναι ο ακριβής τίτλος) ήταν ένας από αυτούς.

Πρόκειται για platformer όπου χειρίζεσαι έναν κουβά με συνείδηση, τον Bucketman, του οποίου τη γκόμενα κλέβει ένα πολεμικό αεροσκάφος (ξεχνάω τα ονόματα αμφότερων) και σκοπός σου ειναι να διασχίσεις την Αθήνα για να τη βρεις. Απίστευτα βασικό gameplay, γραφικά για τον πέοντα (μια μιξη ms paint και θολών φωτογραφιών της Στουρνάρη πχ), πιου-πιου, είχε voice acting ( ! ) επίσης ο,τι να'ναι, σε μια φάση θυμάμαι ένα boss, τη "Μανα Σφουγγαρίστα" που όταν τη πυροβολούσες (ο Bucketman πέταγε σφαίρες-σταγόνες νερού) έλεγε "Τη μανα σου βρε!" με φωνή-μίμηση φάση Μητσικώστας, γενικά ρωτάω αν το θυμάται κανένας για δύο λόγους:

1) Για να σιγουρευτώ ότι όντως υπάρχει αυτό το παιχνίδι, και δεν πρόκειται για κάποιο αρρωστημένο πυρετώδες όνειρο, μιας και έχω να το ξανασυναντήσω 25 χρόνια ξερωγω (και στο ιντερνετ δε βρισκω τιποτα).
2) Με έναν φίλο τότε τον Παντελή αράζαμε στο πατρικό του και ρίχναμε το γέλιο της αρκούδας όταν το τρέχαμε, πρόκειται για όμορφη ανάμνηση.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Εννοείται λολ, πρέπει να έχω ακόμα κάπου καταχωνιασμένο το CD του PCMaster που το περιείχε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Επίσης θυμάμαι πως όταν σκότωνες το πρώτο Boss, μετά ξεκινούσε για κάποιο λόγο να παίζει το theme του Beverly Hills Cop και έπρεπε να περιμένεις για τα 3+ λεπτά της διάρκειάς του πριν προχωρήσεις, έτσι χωρίς καμία λογική.

Θα ψάξω για το cd αργότερα σήμερα, το μόνο πρόβλημα που σκέφτομαι (δεδομένου πως το ίδιο το cd δεν θα είναι χιλιογρατζουνισμένο και δυσανάγνωστο) είναι πως θα πρέπει να ξαναστήσω το παλιό PC γιατί το καινούργιο δεν έχει καν dvd drive, αλλά κάτι θα κάνουμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,545
Με αφορμη το TRVE COLOR GAMING να πουμε και για το RQ tHE gAME. Αυτο πρεπει να το κορνιζαρουμε καπου να πουμε.
 
Top Bottom