asgardlord
Hobgoblin Captain
Καταιγίδα στο χωριό τα Χριστούγεννα + υπολογιστής στην μπρίζα = καλή χρονιά!
Αφού λοιπόν θρήνησα για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα το απολεσθέν τέρας, και με τη ψυχολογική υποστήριξη του laptop, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για στήσιμο νέου μηχανήματος, δυστυχώς σε budget πλαίσια ως 550-600 ευρώ λόγω άλλων τρέχοντων υποχρεώσεων. Μετά από σχετική έρευνα αγοράς κατέληξα στο ακόλουθο σύστημα με εξαρτήματα απ το Πλαίσιο, αλλά θα εκτιμούσα δεόντως και τη δική σας γνώμη/αντιπροτάσεις. Here goes :
<b>Κουτί :</b> Firefly II mini Tower
Ξέρω, Mini tower δεν είναι και το ιδανικότερο, αλλά θα το κουβαλήσω Κύπρο σε κάνα μήνα και βολεύει.
<b>Τροφοδοτικό :</b> Corsair VS 550w
Πιστεύω επαρκεί
<b>CPU :</b> Pentium G3258
Poverty choice, αλλά σκοπεύω να το overclock-άρω σε λογικά πλαίσια
<b>Ψύκτρα : </b>Ζalman CNPS5X Performa
Aρκεί για moderate overclocking ή θα τρέχει η πάστα απ τα usb? Επίσης, χωράει στη θύρα της mAtx?
<b>Μ/b: </b>Gigabyte H81M-S2PV Matx
1150 socket, 1600/1333 μνήμες, 1 PCI-E θύρα, 2 PCI, 2 Sata II, 2 Sata III
<b>Mνήμη: </b>8gb DDR3, 1600MGHZ
<b>GPU: </b>GTX750Ti
Ήμουν μεταξύ αυτής και της 260x αλλά απ' ότι είδα υπερέχει στα benchmark
<b>Σκληρός : </b>ΟCZ ssd 128gb για το λειτουργικό, έχω και ένα 500ρη hdd για τα υπόλοιπα
<b>Dvd-r: </b>Νo name m'ekapses
Σύνολο γύρω στα 540 ευρώ.
Ακούω τις απόψεις σας!
Αφού λοιπόν θρήνησα για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα το απολεσθέν τέρας, και με τη ψυχολογική υποστήριξη του laptop, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για στήσιμο νέου μηχανήματος, δυστυχώς σε budget πλαίσια ως 550-600 ευρώ λόγω άλλων τρέχοντων υποχρεώσεων. Μετά από σχετική έρευνα αγοράς κατέληξα στο ακόλουθο σύστημα με εξαρτήματα απ το Πλαίσιο, αλλά θα εκτιμούσα δεόντως και τη δική σας γνώμη/αντιπροτάσεις. Here goes :
<b>Κουτί :</b> Firefly II mini Tower
Ξέρω, Mini tower δεν είναι και το ιδανικότερο, αλλά θα το κουβαλήσω Κύπρο σε κάνα μήνα και βολεύει.
<b>Τροφοδοτικό :</b> Corsair VS 550w
Πιστεύω επαρκεί
<b>CPU :</b> Pentium G3258
Poverty choice, αλλά σκοπεύω να το overclock-άρω σε λογικά πλαίσια
<b>Ψύκτρα : </b>Ζalman CNPS5X Performa
Aρκεί για moderate overclocking ή θα τρέχει η πάστα απ τα usb? Επίσης, χωράει στη θύρα της mAtx?
<b>Μ/b: </b>Gigabyte H81M-S2PV Matx
1150 socket, 1600/1333 μνήμες, 1 PCI-E θύρα, 2 PCI, 2 Sata II, 2 Sata III
<b>Mνήμη: </b>8gb DDR3, 1600MGHZ
<b>GPU: </b>GTX750Ti
Ήμουν μεταξύ αυτής και της 260x αλλά απ' ότι είδα υπερέχει στα benchmark
<b>Σκληρός : </b>ΟCZ ssd 128gb για το λειτουργικό, έχω και ένα 500ρη hdd για τα υπόλοιπα
<b>Dvd-r: </b>Νo name m'ekapses
Σύνολο γύρω στα 540 ευρώ.
Ακούω τις απόψεις σας!
Όσο OC και να του κάνεις, όταν θα δεις τα games να απαιτούν 4+ πυρήνες (όπως ήδη γίνεται βασικά) θα έχεις θέμα. Καλύτερα να κοιτάξεις προς Athlon X4 μεριά (καλή επιλογή ο x4 860k) ή τον FX6300 (αν και ανεβαίνει το budget εκεί).