What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Budget HTPC

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,795
Χωρίς παρεξήγηση, αφού είναι ψηφιακό το σήμα, τι κάνει το καλώδιο των 60€; Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έβρισκες και με λιγότερα.
 

farmax

Commoner
Joined
Jan 19, 2014
Messages
9
Kαμια παρεξηγηση φιλε μου.Ακομα και με καλωδιο κεραιας τηλεορασης κανεις
τη δουλεια σου οσο αφορα το coaxial 75Ω ασημαντου κοστους δηλαδη το ζητημα ειναι
κατα ποσο καλα την κανεις η οχι.Εννοειτε οτι τα 60€ ειναι ενα αστειο ποσο για καλωδια ηχου γενικοτερα
απλα εγω τη δεδομενη στιγμη που το πηρα δεν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> .

Η ερωτηση σου γενικα ανοιγει πληγες σε πολλα φορα ανα το κοσμο και πιστευω η οποια περαιτερω απαντηση δεν θα ενδιεφερε το συνολο των χρηστων(σε PC fora ειμαστε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> )



Εν κατακλειδι ομως ενα καλωδιο συμπεριφερεται σα μια γραμμη μεταφορας με R-L-C
στοιχεια τα οποια ειτε το θελουμε ειτε οχι (επιρεαζουν) δινουν χαρακτηρα στο σημα που το διαρεει.
Οσο καλυτερα μελετημενο ειναι(συνηθως δε και πολυ ακριβο) τοσο λιγοτερο εμπλεκοντε τα ανωτερο στη διαδρομη του σηματος με αποτελεσμα να περναει απο μεσα του οσο το δυνατον πιο αλωβητο το σημα.

Αυτααα και σορρυ για τη ρεκλαμα :trollface:
 

ccwr

Mind-flayer
Joined
Dec 19, 2012
Messages
1,642
Μαγιές Φαρμάκοχτυπημένε!
Όταν το στήσεις ανέβασε καμιά φώτο!! :popcorn:
 

grmadness

Death Knight
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,935


Farmax wrote:
Kαμια παρεξηγηση φιλε μου.Ακομα και με καλωδιο κεραιας τηλεορασης κανεις
τη δουλεια σου οσο αφορα το coaxial 75Ω ασημαντου κοστους δηλαδη το ζητημα ειναι
κατα ποσο καλα την κανεις η οχι.Εννοειτε οτι τα 60€ ειναι ενα αστειο ποσο για καλωδια ηχου γενικοτερα
απλα εγω τη δεδομενη στιγμη που το πηρα δεν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> .

Η ερωτηση σου γενικα ανοιγει πληγες σε πολλα φορα ανα το κοσμο και πιστευω η οποια περαιτερω απαντηση δεν θα ενδιεφερε το συνολο των χρηστων(σε PC fora ειμαστε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> )



Εν κατακλειδι ομως ενα καλωδιο συμπεριφερεται σα μια γραμμη μεταφορας με R-L-C
στοιχεια τα οποια ειτε το θελουμε ειτε οχι (επιρεαζουν) δινουν χαρακτηρα στο σημα που το διαρεει.
Οσο καλυτερα μελετημενο ειναι(συνηθως δε και πολυ ακριβο) τοσο λιγοτερο εμπλεκοντε τα ανωτερο στη διαδρομη του σηματος με αποτελεσμα να περναει απο μεσα του οσο το δυνατον πιο αλωβητο το σημα.

Αυτααα και σορρυ για τη ρεκλαμα :trollface:</blockquote>

Σόρυ για το όφ τόπικ.
Άλλος ένας brother που δεν κατέχει τίποτα από technology. Welcome :cheers:

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,795
Αν είναι αναλογικό, ναι. Αν είναι ψηφιακό, και η απόσταση από την πηγή στον δεκτή του σήματος είναι μικρή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα λεφτά. Άντε, για να είσαι καλυμμένος, να πάρεις καλώδιο με ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.
 

farmax

Commoner
Joined
Jan 19, 2014
Messages
9


ccwr wrote:
Μαγιές Φαρμάκοχτυπημένε!
Όταν το στήσεις ανέβασε καμιά φώτο!! :popcorn:</blockquote>

Να σε καλα βρε διαολε αλλα εφυγες στα μπαμ και δε θα κατσουμε
παρεα να το χαβαλεδιασουμε το στησιμο :starwars:

 

farmax

Commoner
Joined
Jan 19, 2014
Messages
9
Τα καλουδια εφτασαν λοιπον

http://postimg.org/image/3tuacsz31/" class="bbcode_url"><img src="http://s22.postimg.org/3tuacsz31/IMG_20140306_111807.jpg" alt="IMG_20140306_111807.jpg" class="bbcode_img" />

Αρχιζουμε να δενουμε απο δω κ απο κει τα καλωδια για να μην εχουμε ενα χαλι..

http://postimg.org/image/4anq0wgxh/" class="bbcode_url"><img src="http://s2.postimg.org/4anq0wgxh/IMG_20140306_115245.jpg" alt="IMG_20140306_115245.jpg" class="bbcode_img" />


Ψυκτρα στη μητρικη με την απαραιτητη πατεντα για να μην ακουμπανε τα καλωδια
στο φουρφουρι(μιας κ εχει απαραδεκτους οδηγους η στοκ ψυκτρα)..

http://postimg.org/image/g1fm3rdfj/" class="bbcode_url"><img src="http://s27.postimg.org/g1fm3rdfj/IMG_20140306_121437.jpg" alt="IMG_20140306_121437.jpg" class="bbcode_img" />

Λιγο μαζεμα f.panel που εχει μεινει..

http://postimg.org/image/enot60eht/" class="bbcode_url"><img src="http://s24.postimg.org/enot60eht/IMG_20140306_131331.jpg" alt="IMG_20140306_131331.jpg" class="bbcode_img" />

Βαζοντας το τροφοδοτικο ουσιαστικα τελειωνουμε..

Απο πανω..

http://postimg.org/image/r8ocuuds9/" class="bbcode_url"><img src="http://s28.postimg.org/r8ocuuds9/IMG_20140306_144252.jpg" alt="IMG_20140306_144252.jpg" class="bbcode_img" />

Απο πισω..

http://postimg.org/image/mdsnmn0m3/" class="bbcode_url"><img src="http://s17.postimg.org/mdsnmn0m3/IMG_20140306_144323.jpg" alt="IMG_20140306_144323.jpg" class="bbcode_img" />

Και εσωτερικα με τον απλετο χωρο για να αναπνεει..

http://postimg.org/image/843kl2tof/" class="bbcode_url"><img src="http://s27.postimg.org/843kl2tof/IMG_20140306_144658.jpg" alt="IMG_20140306_144658.jpg" class="bbcode_img" />



Επι του πρακτεου... θα δειξει μολις λυσω ενα θεμα με τους ηλιθιους drivers για το ηλιθιο
sata controller και καταφερω να φορματαρω

Σας ευχαριστω ολους για την οποια βοηθεια
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Θέλω αν γίνεται, εντυπώσεις από το κουτί γιατί το χαλβαδιάζω εδώ και πολύ καιρό !!!!!!!!! Να μου πεις αερισμό και θερμοκρασίες !
 

farmax

Commoner
Joined
Jan 19, 2014
Messages
9
Φιλε ALu δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησω στο θεμα των θερμοκρασιων γιατι ουτε gpu εχω μεσα οπως ειδες ουτε κατι ενεργοβορο.

Τωρα οσο αφορα τον αερισμο αλλα και τα γενικοτερα του κουτιου πιστευω οτι καλα κανεις και το χαλβαδιαζεις,ειναι παραπανω απο εξαιρετικο και πολυ προσεγμενο στα σημεια κατι το οποιο δεν περιμενεις.Διατρητο σε ολες τις πλευρες του,τρυπουλες παντου στο κουτι για να κανεις σωστο cable manage και πολυ παραμετροποιησημο εσωτερικο.Απο θεμα θορυβου νταξ μη περιμενεις αξιοπρεπεια ειδικα με αυτον τον 80αρι στο πλαι αλλα εγω το εχω σε αποσταση 3μ οποτε δεν ακουγεται τιποτα και δεν με απασχολει,αν το εχεις κοντα σου ομως αλλαζει το θεμα.

Βεβαια αν το δεις πιο σοβαρα και πεις οτι βαζω αξιολογα πραγματα μεσα οπως μια υδροψηξη corsair,CM ή μια LP αεροψυκτρα, εναν 120 αθορυβο στο πλαι μπροστα ενα Modular Psu
δεν θα σε απογοητευσει ακομα και με gpu μεσα,η εμπειρια μου απο κουτια δλδ αυτο μου λεει.

Overall παντως το βασικοτερο ειναι η χαμηλη τιμη γιαυτο και τη θεωρω μια πολυ vfm αγορα
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ευχαριστώ για την απάντηση !
Έφτιαξες σχεδόν το pc που σκεφτόμουν να κάνω και γω, αλλά με μια κάρτα γραφικών μέσα (σκεφτόμουν την 7770) και θα έβαζα και ανεμιστηράκια σίγουρα, γι αυτό ρωτάω. Να ΄σαι καλά !
 
Top Bottom