MaverickStrange
Mind-flayer
Μπήκε λοιπόν ο χειμώνας και το μαναροχρεπο, μέσα στην ανιδιοτέλειά του, είπε να πάρει φωτιά για να ζεσταθώ.
Κυριολεκτικά.
Μητρική, σκληρός, vga έγιναν θυσία στο θεό Γκέημπεν.
Επειδή λοιπόν δεν κάνει να είσαι μόνος σου τα κρύα βράδια του χειμώνα (και, όπως όλοι ξέρουμε, δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με το έτερο φύλο) βγαίνω ξανά στη γύρα για αναβάθμιση.
Αυτά επιζούν από το Στρεηντζερόχρεπο:
Case: Coolermaster HAF 922 Midi Tower
PSU: Coolermaster 650W GX650W
Monitor: LG Flatron IPS 231
Αυτή είναι η βάση μου. Ο σκοπός είναι να παίζουμε σοβαρά αιζομέτρικ παιχνίδια όπως witcher 3 και assassin's creed odyssey. Έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς, αλλά θέλω να ακούσω και τις γνώμες των έμπειρων μαστροχαλαστών του φόρουμ μας.
Πάμε στα brass talk.
-Μην σκεφτείτε τιμή. Αν υπερβαίνει τα 800 ευρώ, απλά δεν θα το πάρω.
-Από την άλλη, το QHD μου κλείνει το μάτι. Η οθόνη μου είναι τίμια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, αλλά το άτιμο 1440p είναι πολύ ελκυστικό. Αξίζει την -ραγδαία- άνοδο του μπάτζετ? (Εδώ υπάρχει επιλογή να καθυστερήσω την καινούρια οθόνη κάνα μήνα μηπως τη βρω φθηνοτερα (black friday, christmas)
-Το μόνο physical μαγαζί που έχω στην περιοχή μου είναι το
Να κάνω την καρδιά μου πέτρα ή έχετε έμπιστα ηλεκτρονικά μαγαζιά από όπου μπορώ να αγοράσω.
Κάθε ποστ δεκτό, ειδικά τα μπλε.
Κυριολεκτικά.
Μητρική, σκληρός, vga έγιναν θυσία στο θεό Γκέημπεν.
Επειδή λοιπόν δεν κάνει να είσαι μόνος σου τα κρύα βράδια του χειμώνα (και, όπως όλοι ξέρουμε, δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με το έτερο φύλο) βγαίνω ξανά στη γύρα για αναβάθμιση.
Αυτά επιζούν από το Στρεηντζερόχρεπο:
Case: Coolermaster HAF 922 Midi Tower
PSU: Coolermaster 650W GX650W
Monitor: LG Flatron IPS 231
Αυτή είναι η βάση μου. Ο σκοπός είναι να παίζουμε σοβαρά αιζομέτρικ παιχνίδια όπως witcher 3 και assassin's creed odyssey. Έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς, αλλά θέλω να ακούσω και τις γνώμες των έμπειρων μαστροχαλαστών του φόρουμ μας.
Πάμε στα brass talk.
-Μην σκεφτείτε τιμή. Αν υπερβαίνει τα 800 ευρώ, απλά δεν θα το πάρω.
-Από την άλλη, το QHD μου κλείνει το μάτι. Η οθόνη μου είναι τίμια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, αλλά το άτιμο 1440p είναι πολύ ελκυστικό. Αξίζει την -ραγδαία- άνοδο του μπάτζετ? (Εδώ υπάρχει επιλογή να καθυστερήσω την καινούρια οθόνη κάνα μήνα μηπως τη βρω φθηνοτερα (black friday, christmas)
-Το μόνο physical μαγαζί που έχω στην περιοχή μου είναι το
ΠΛΑΙΣΙΟ γαμώ τις κάλτσες μου
Να κάνω την καρδιά μου πέτρα ή έχετε έμπιστα ηλεκτρονικά μαγαζιά από όπου μπορώ να αγοράσω.
Κάθε ποστ δεκτό, ειδικά τα μπλε.