Call Of Juarez Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,568
<img src="https://c1.staticflickr.com/5/4103/5183595280_db62c80067_b.jpg" alt="5183595280_db62c80067_b.jpg" class="bbcode_img" />

Έχοντας μέγιστη αγάπη για τα Western ψάχνω απεγνωσμένα για ΝΕΕΣ κυκλοφορίες στο είδος.
Το πρώτο σχετικό game που παιξα ήταν το Lucky Luke της Infogrames. Μετά γύρω στο 2003 έπαιξα Outlaws! Μετά ξηρασία, ώσπου πήρα πρέφα τα Call Of Juarez (και τον διακαή πόθο ονόματι Red Dead Redemption).

Έχω μέχρι στιγμής τα
Call Of Juarez (2007)
Call Of Juarez : The Cartel (2011)
και πριν μια βδομάδα τσίμπησα και το
Call Of Juarez : Gunslinger (2013)

μου λείπει το
Call Of Juarez : Bound In Blood (2009).

Με μια πρώτη ματιά στο wikipedia για να δω ποιο θα αρχίσω, είδα ότι το Cartel δεν είχε να κάνει με την "χρυσή εποχή της Άγριας Δύσης", οπότε άρχισα με αυτό.
Το ότι είχε Achievements και το ότι είχε την χαμηλότερη βαθμολογία από τα 4 CoJ ενίσχυσε την επιλογή αυτή. Απλά είπα να αρχίσω απ το χειρότερο, για να μην απογητευτώ.

Ξενέρωσα λίγο στην αρχή με τα γραφικά (λες και έπαιζα ένα βελτιωμένο GTA III), έχει κάποια bugs ειδικά με τον ήχο (σου δίνουν ό,τι να ναι οδηγίες οι συνεργάτες), αλλά δεν είναι και τόσο άσχημο όσο το παρουσιάζουν.

Τα υπόλοιπα τα παίρνω με τη σειρά; και πως τα κατατάσσετε με βάση την βαθμολογία; πληροφοριακά δηλαδή και ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. πρέπει να φτιάξω και το shift γμτ.


GUEsT star video :

https://www.youtube.com/watch?v=W0ci6rYOleM

ο τύπος ψάχνει να βγάλεει απ τη μύγα ξίγκι... τον πειράζει που έχει achievement σε μια απ τις 3 πίστες που σκοτώνεις εΓχρωμους , τον πειράζει που σκοτώνεις γενικά έγχρωμους (μαύρους, λάτινοζ) και το θεωρεί ρατσιστικό που μόνο αυτοί είναι οι κακοί. λες και δεν έχει λευκο villain το παιχνίδι... γενικά μπόλικη πολιτικώς ορθή κλάψα. Τα subscribes τα πήρες; μπράβο τσακάλι μου!
 
για μενα ολα ειναι στο ιδιο επιπεδο , δεν ξεχωριζω καποιο.( εκτος απο το cartel που ειναι αθλιο) . Ισως ενα κλικ καλυτερο το bound in blood . Παιξτα με την σειρα γιατι αν τελειωσεις με το πρωτο ισως σε ξενισουν λιγο το γραφικα αν εχεις παιξει πρωτα τα προηγουμενα
 
Το Bound in Blood είναι απλά απίστευτο. Το μόνο θέμα που έχει για μένα είναι η ΑΙ
 
καταρχην μακρια απ το καρτελ, δεν ειναι "πραγματικο" CoJ.
το 1 το ξεκινησα αλλα δεν ξερω γιατι, (αυτα ειναι αυθορμητα και δεν τα ψαχνω πολυ), δε με κρατησε.
το gunslinger το εχω στην καβατζα. φαινεται πολυ καλο, αλλα δεν το χω παιξει.
το bound in blood αριστουργημα.
βαριεμαι να τα ξαναγραφω γι αυτο κανω κοπί παστέ οτι ειχε γραψει καποιο καλο παλικαρι σ ενα αλλο καλο φορουμ:

<i>"...το 2ο ομως ειναι απλα καταπληκτικο, αν δεν το χεις παιξει, καντο. γινεται πραγματικοτητα καθε σκηνικο απο ταινια γουεστερν που ειχαμε δει στην παιδικη μας ηλικια.
κυνηγια με ινδιανους κι εσυ να πυροβολεις απ την αμαξα, πολεις φαντασμα που μπαινεις μεσα και σου πεταγονται απο καθε πορτα και παραθυρο οι εχθροι, τα παντα ολα. βεβαια απ οτι θυμαμαι, παλι δεν εχει σκηνη που μπαινεις σε μπαρ κι αφηνεις ζωντανο μονο τον πιανίστα, αλλα αξιζει.. "</i>

παρτα με τη σειρα θα ελεγα, επιταφ, αλλά οπως καταλαβαινεις, το bib ειναι αχαστο.
 
To 1o απλώς πλέον δείχνει κάπως παρωχημένο και έχει αρκετά νευρόσπαστα stealth κομμάτια. Σαν στόρι και ατμόσφαιρα, ειδικά αν το έπαιζες τον πρώτο καιρό, ήταν φοβερό. Στο Bound In Blood η σειρά έπιασε κορυφή, το The Cartel είναι σαν κακό c-reel fan fiction και το Gunslinger είναι ένα Bound In Blood σε κλίμακα.

Για περισσότερη καπόηκη (sic) απόλαυση, δες και το παλαιότερο (αλλά πάντα άξιο) Gun και ετοιμάσου για Hard West προς το τέλος της χρονιάς!

ΥΓ Επίσης, η Techland προφανώς ετοιμάζει open world Call of Juarez στα πρότυπα του Dying Light, αλλά σσσσςςς, δεν κάνει να μιλάμε γι'αυτό ακόμη!
 
να σθε καλά καλοί μου εν χριστώ καπόηδες (ε μια, δυο, τρεις μου το κόλλησε ο μποράχος :lol: )

δεν περίμενα ότι ήταν τόσο καλό το βιβ! για το GUN θα δούμε όταν βγει σε Γκογκ.
Το σhift έχει αρχίσει να με εκνευρίζει δεόντως <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Είχα αγοράσει και το Ηelldorado μετά από γΕΝικη ΠΡΟΤροπη του bruce se άλλο φόρουμ <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Μάλλον στου κοσμοπόλιταν θα ταν...
φτιάχνω χαρακτήρα και γω σιγά σιγά.
 
ειδες? τα ξεχασα τελειως. ολη η σειρα desperados μου προσφερε αφθονη γουεστερν διασκεδαση.

οφτοπικ: γαμωτο τι εγινε αυτο το ειδος παιχνιδιων? κομαντος, ντεσπεραντος, ενα ρομπιν χουντ που θυμαμαι (στο ιδιο στυλ κι αυτο)?
αχχχ, ωραια χρονια...
 
Desperados πωωω. Θυμάμαι το πήρα πειρατεμένο μεγάλο Σάββατο σε ηλικία που ήμουνα παπαδάκι. Από κει και μετά αλλαξοπίστησα. Δεν πήγα εκκλησία για να ξημερωθώ με τη μορφάρα τον Cooper και τον αλκοόλα τον Doc. Δεν το έβγαλα ποτέ από τον σκληρό.

Αδερφέ Βρασίδα, αν μπορείς δώκε πλεροφορίες για τον Ρομπέν
 
ενας ξυνομουρης ειναι που παιζει στην μπαγερν. αλλα οταν κλινει απο δεξια προς τα μεσα με τη μπαλα στο ζερβό, ειναι φαρμακι ο φουστης...
χοχοχο, γελασαμε παλι....

Robin Hood: The Legend of Sherwood, χρονομαση. μια ομορφια, η μεταφορα των κομαντο και των ντεσπεραντο στα δαση του νοτιγχαμ (πως τα γραφω ο λυρικος..). παρε ματι, θα γουσταρεις με τρελλα, το νιωθω. καστρα, ενας σκασμος σκοποι να περιπολουν, λιτλ τζων, μοναχος τουκ, ολα μεσα.

https://www.youtube.com/watch?v=WWxQKswgKtU
 
Αξιότατο ήταν και το Ρόμπιν Χούντ, απορώ πως δεν κάνουν πια τέτοια παιχνίδια, ανάρπαστα θα γίνονταν!
 
Χμ θα έλεγα κ εγώ το gun, καλό φαίνεται λίγο που είδα.
 
But Bro, do you even base turn?

Το robin hood και το πρώτο desperados είναι πολύ δυνατά.
 
To Gunslinger γάμησε, straight up shooting gallery goodness!!! Το καινούργιο ήταν εντελώς αψυχολόγητη μάπα :blink:
 
Καταρχάς, ΚΑΤΑΡΑ σε SOAD και Borracho για τα High Scores τους στο Gunslinger. Είχα που είχα ψυχαναγκασμό να βγάλω τα ατσίμε, τώρα θα χω και να ξεπεράσω τα High Scores τους. Πήγα να ρίξω μπουνιά στην οθόνη πολλάκις την τελευταία ώρα απ τα νεύρα μου.

Δεύτερον @ Ασγαρδλορδ :
το καινούργιο είναι το Gunslinger (2013). To Cartel είναι του 2011.

Έβαλα να παίξω λίγο το Bound In Blood. Αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι είχε ίδια φάτσα με τον πρωταγωνιστή του Cartell (Ben McCall). Το άφησα όταν πήρα τα 2 πρώτα orders απ τον αξιωματικό. Λες και παιζα COD FOR FUCK'S SAKE!!!
Δεν ξέρω αν μετά καλυτερεύει. Το άφησα μέχρι νεωτέρας.

Τρίτον, το Gunslinger ΓΑΜΑΕΙ!
Το Cartel είχε generic story και άθλια γραφικά. Ευτυχώς το Gunslinger είναι βελτιωμένο και στους 2 τομείς και στο πως παρουσιάζεται η ιστορία, και έχει πολύ καλύτερες μηχανικές. Μπράβο τους. Μόνο μελανό σημείο -ίσως-, πως έχει πάρα πολλά ονόματα για κάποιον που δεν είναι μυημένος στην Άγρια Δύση. Π.χ. μιλάει για την οικογένεια Earp. Αν δεν είχα δει το Wyatt Earp (του 90κάτι) δεν θα ξερα περι τίνος πρόκειται.

Θα δοκιμάσω και το Bound In Blood εννοείται, αλλά σε κάνα χρόνο να αποτοξινωθώ απ τη σαπίλα του Cartel.

Btw Borracho και SOAD, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ :

<img src="http://i.imgur.com/vLGP14d.jpg" alt="vLGP14d.jpg" class="bbcode_img" />
 
Έχεις ακόμα δρόμο 'Πιτάφγιο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Το Bound In Blood είναι εκπληκτικό, υπάρχει λόγος που οι πρώτες αποστολές είναι έτσι, καμία σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι. Μιλάμε για πραγματικό διαμάντι!
 


Epitaph wrote:
Btw Borracho και SOAD, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ</blockquote>

https://www.youtube.com/watch?v=eDgiwChvf1A

 
Aς ρίξω μια σφαίρα στην childhood :cheers:
https://www.youtube.com/watch?v=eYiu-SUVmac
 
<img src="http://i.imgur.com/reAytQN.jpg" alt="reAytQN.jpg" class="bbcode_img" />
 
10/10, παιχταράς, γκόλντεν σήλ οφ απρούβαλ.

ΥΓ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΙΝΣΤΑΛ ΤΩΡΑ, 'ΠΙΤΑΦΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΗΤΗ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Περιμένω να ανακοινωθεί νέο ΚΑΠΟΗΣΤΑΝ παίγνιο απ όλες τις κατευθύνσεις (Rockstar / Ubisoft).

Φαντάσου τώρα να έχει 4 player co-op σε στυλ Young Guns...

Και ΦΑΝΤΑΣΟΥ να μπαίνει και ο Brother Brutto αφού τον καλούμε απ το STEAM CHAT.

<span class="bbcode_spoiler">ΦΑΝΤΑΣΟΥ

Tι; Δεν θα ναι ο Bruce που αγαπάμε; Μα αφού θα χει achievements...</span>
 
Back
Top