What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CARRION

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Το να χειριζόμαστε ένα τέρας σε ένα παιχνίδι δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχαμε ξαναδεί σε κάποιους τίτλους όπως το Tales from Space: Mutant Blobs Attack και το The Ooze (1995). Το Carrion της Phobia Game Studio έχει όμως όλα τα σωστά συστατικά για μια ιδανικά αποτρόπαια εμπειρία «αντίστροφου τρόμου» όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο του κυνηγού και μακελεύουμε με δημιουργικούς τρόπους τα θύματα μας. Αναμφίβολα παραμένει μια σχετικά φρέσκια ιδέα που δεν έχουμε δει να υλοποιείται συχνά στο αγαπημένο μας χόμπι.



Ο ομότιτλος πρωταγωνιστής είναι μια άμορφη μάζα από σάρκα, στόματα, μάτια και (αρκετά) πλοκάμια και μοιάζει σαν μια μίξη της χλαπάτσας του The Blob (original ή remake) και του εξωγήινου οργανισμού από το The Thing (της εκδοχής του John Carpenter, φυσικά). Η αρχή του παιχνιδιού τον βρίσκει κλεισμένο σε μια δεξαμενή, σε ένα υπόγειο κέντρο ερευνών (πάντα έτσι δεν ξεκινάνε;). Από εκεί θα δραπετεύσει και τσακίζοντας ότι είναι στο διάβα του θα προσπαθήσει να βγει στον έξω κόσμο. Η...

Continue reading...
 
Last edited:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Κατά διαβολική σύμπτωση, χθες είδα ξανά το The Thing του Carpenter και μου άνοιξε η όρεξη να το τσεκάρω...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Καλά, βασικά τρολάρω με το not sure if serious. Αλλά έχει γυρίσει κορυφαίες ταινίες ο κερατάς, The Thing (που κρατιέται άριστα και 100%, είδες τι κάνουν τα practical effects; Αν ήταν CGI, σήμερα δεν θα βλεπόταν), Halloween, The Fog, They Live, και το ακόμα πιο υπερκάλτ In the Mouth of Madness, δεν μπορώ να ξεχωρίσω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Το οποίο The Thing μάλιστα το λες και υπερπαραγωγή σε σχέση με τα περισσότερα έργα του που δεν ξεπερνούσαν τις 500 χιλιάδες με 1 εκ. budget, που είναι αστεία χαμηλό ποσό για ταινία ακόμα και για τότε...

 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Διαβάζοντας αυτά τα posts σας, έβαλα κι εγώ το The Thing του 1982 μέσα στο Σ/Κ. Είδα ήδη δει αυτό του 2011 παλιότερα και δεν ήξερα καν την ύπαρξη της ταινίας του '82. Πράγματι πολύ καλά τα γραφικά της ταινίας για εκείνη την εποχή. Και πολύ μ' άρεσε που ουσιαστικά η ταινία του '11 τελειώνει ακριβώς όπως άρχιζε η ταινία του '82, με το κυνήγι του σκυλιού. Αν υπάρχει ένα πράγμα που με χάλασε στην ταινία του '82 ήταν το να βλέπω τον πρωταγωνιστή στη μέση της Ανταρκτικής να φοράει καουμπόϊκο καπέλο, και να έχει περίστροφο και σφαίρες στη ζώνη. Εντάξει, καρα-καλτ. Αυτά δεν γίνονται στην εποχή μας!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Τίμιο και το prequel, είναι από άλλη στόφα όμως εκείνο του '82.
Επίσης άλλο ένα παιχνίδι που μου θύμισε το Carrion και ξέχασα να αναφέρω στην εισαγωγή είναι το Alien vs Predator (1 και 2). Συγγενική εμπειρία με το campaign του Alien.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
To review επιβεβαιώνει την πολύ θετική εικόνα που μου δημιούργησε παίζοντας το demo του. Wishlisted.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Χαιρομαι που τελικά βγήκε καλό το carrion γιατί το είχα βάλει στο μάτι από καιρό τώρα!!!!
 
Top Bottom