CD/DVD DISC REPAIR TOOL

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
Θέλω ένα μηχάνημα που να επιδιορθώνει γρατζουνισμένα CD και DVD. <br>Γνωρίζετε κάνα καλό; Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ; <br><br>Παλιά υπήρχαν μαγαζιά που τους πήγαινες CD και στα "φτιάχνανε" με 3 ευρώ.<br>Έχετε πάει ποτέ CD για service? Έγινε δουλειά;

Θυμάμαι τέτοιο μηχάνημα στο τοπικό βίντεοκλαμπ. Το είχε και για πάρτη του, και έφτιαχνε και σε άλλους. Και θυμάμαι ότι του είχε στοιχοίσει αρκετά του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Φτιάχνεις χρονομηχανή η θεματικό δωμάτιο 2000 ?

για χρονομηχανη τον κοβω. πειρατης του 2000... <br>μηχανημα για τις γρατζουνιες εδω, παραδιπλα ψαχνει σκανερ για τα εξωφυλα, σε λιγο θα μας ρωτησει που αγοραζουμε αγραφα <b><span style="font-size:14pt">CD</span></b>...

<blockquote>σε λιγο θα μας ρωτησει που αγοραζουμε αγραφα <b><span style="font-size:14pt">CD</span></b>...</blockquote>Πουλάνε ακόμα τέτοια;

Κοίτα θα ψιλοδυσκολευτείς να βρεις, θα το κοιτάξεις για ονλαϊν. <br>Επειδή κι εγώ είμαι παιδί των δισκακίων, το περασμένο μήνα πήρα ενα ντισκμαν της σονυ από γειτονικό κατάστημα που είχε ξεμείνει. Εκθεσιακό κομμάτι. Όχι δε μετανιώνω καθόλου για το 30-άρι που έδωσα. Μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται!

Αν είναι για 1-2 CD, δοκίμασε αυτό:<br>http://www.wikihow.com/Repair-a-CD-With-Toothpaste<br>Προσοχή, απλή οδοντόκρεμα, όχι από αυτές τις φαντεζί με τους κόκκους.

<br> :rofl2: :rofl2:<br>κλαίω με τις απαντήσεις.<br><br><blockquote><br>Αν είναι για 1-2 CD, δοκίμασε αυτό:<br>http://www.wikihow.com/Repair-a-CD-With-Toothpaste<br>Προσοχή, απλή οδοντόκρεμα, όχι από αυτές τις φαντεζί με τους κόκκους.<br></blockquote><br><br>Δεν είναι για 1-2 CD, είναι για καμιά 150άρια...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ με τη ζήτηση...<br>Αυτό με την οδοντόκρεμα το χα δοκιμάσει πριν 5 χρόνια σε κάτι DVDs του JACKIE CHAN που χα πάρει από ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ όταν έκλεινε με 2 ευρώ.<br>Δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Και ήταν άσπρη οδοντόκρεμα...

Αν ήταν AIM δοκίμασε καλύτερα με Colgate κάνει καλύτερη δουλειά.

Πώς υποτίθεται ότι "σβήνουν" τις γρατσουνιές αυτά τα μηχανήματα;

Είχα πάρει το Resident Evil 3 Nemesis του PS1 από τοπικό παζάρι 5 ευρώ αλλά δεν μου το διάβαζε στο PS2. Δοκίμασα αυτό με την οδοντόπαστα αλλά δεν είδα φως.  :hmm:<br>Κάτι άλλα demo του ps1 και ότι ps2 games έχω τα παίζει κανονικά οπότε σίγουρα φταίει το cd. Θα με ενδιέφερε και μένα μια φτηνή λύση

γιατι να μην χρησιμοποιησεις το cdrwin να κανεις images κ να τα γραψεις σε νεο φρεσκο δισκακι...<br>το συγκεκριμενο -μαζι με το poweriso  -ειναι οτι καλυτερο στο να σωσουν τετοια δισκακια.<br>Απλα να προετοιμαστεις με πολυ υπομονη.<br>Ενα γδαρμενο δισκακι μπορει να θελει ολοκληρο 24ωρο για να γινει iso - λειτουργικο ομως! :lol:<br><br>εντιτ μια κ δε προλαβα το παραπανω ποστ...<br>με το cdrwin εφτιαξα νεα κοπια ps του RES biohazard στο pc απο σχεδον διαλυμενο cd!<br>To συγκεκριμενο προγραμμα θα διαβασει και θα κοπιαρει ακομα και ΑΝ ΔΕΝ αναγνωριζει το φορμα των αρχειων που διαβαζει (στη προκειμενη cd του ps σε pc με win)

To πρόβλημα είναι πως δεν έχω τσιπαρισμένο το PS2. Ντάξει πιο πολύ για τη συλλογή το πήρα το παιχνίδι μιας και είναι το αγαπημένο resident ever. Το έχω και στο PC που το είχε δώσει το pc master και το παίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο PSP που έχει custom firmware :professor:<br>Ελπίζω να το φτιάξω γιατί έχω save δυνατό σε memory card με όλα τα όπλα από το mercenaries :cool:

Τριβείο παιδιά (αυτό το μηχάνημα που έχουν τα DVD clubs), η μόνη αξιόπιστη λύση, όλα τ&#039; άλλα είναι αρλούμπες. Έτσι διόρθωσα το CD του πολύ σπάνιου 3 Skulls of the Toltecs, που μου ήρθε με γρατζουνιά. Αντιθέτως, στην περίπτωση του Gabriel Knight - Sins of the Fathers, ούτε αυτή η μέθοδος αποδείχθηκε αρκετή για να εξαλείψει τη χαρακιά του CD, αλλά μικρό το κακό, καθώς κάθε άλλο παρά δύσκολο ήταν το να το ξαναβρώ.

καταρχάς εγώ μιλάω για κάτι τέτοιο :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=xYGGpOvlLzg<br><br>όχι για αρλούμπες του τύπου "βάζουμε λίγη λοσιόν στο CD και φτιάχνει". Αυτά απ&#039; ότι είδα κάνουν "sanding". Λογικά εκ νέου τρίψιμο με πυρίτιο. Δείτε τα αποτελέσματα στο βίντεο που πόσταρα.<br><br>Devilride, προσπάθησα να σώσω κάποια CD μέσω ISOs με το Deamon Tools Ultra, αλλά σε 6/8 CD μου πέταξε error για γερή γρατζουνιά. Ποιο το νόημα να περάσω ISO που να χει το ίδιο θέμα και επομένως να κολλάει στα ΙΔΙΑ ακριβώς σημεία;<br>Αυτό που λες εσύ εκτελεί άλλη μέθοδο που δεν βάζει τις γρατζουνιές στα ISO files?<br><br>Σκοπός μου είναι, να περάσω όλη τη βιβλιοθήκη που έχω (από PC MASTER, RAM , USER , PC ZONE και κάτι άλλα) στο ίντερνετ.

δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...<br>googl- αρε λιγο για τις ρυθμισεις του cdrwin κυριως.<br>Δεν γνωριζω για τις νεοτερες εκδοσεις , αλλά προηγουμενες (γενιας ΧΡ) ηταν πολυ εξελιγμενες.<br>Θυσιαζαν την ταχυτητα εναντι μιας πολυ αποτελεσματικης μεθοδου ελεγχου για λαθη κ συνεχιση αντιγραφης (εδω οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες)<br>κ πραγματικα δουλευε πολυ καλα - για αυτο κ ηταν η σχεδον μοναδικη επιλογη για αντιγραφες αλλων φορμα με τη χρηση pc , αλλα και για να κανεις backup "χαλασμενων" ή και προστατευμενων δισκων .<br>Ριξε μια ματια.<br> :professor:

Back