Καλησπέρα καλησπέρα (άουτς!). <br><br>Ο υπολογιστής μου έκανε κάτι πολύ ύποπτο και ανησυχητικό, που ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες. Και δυστυχώς λόγο του ταημινγκ πρέπει να το αντιμετωπίσω.<br><br>Λειτουργούσε από χθες απρόσκοπτα. Τον χρησιμοποίησα σήμερα, τον άφησα για κανα 2ωρο να ανεβάζει και πήγα για κάποιες δουλειές. Επιστρέφω. Ανοίγω την οθόνη. Artifacts, πρασινωποκόκκινες λωρίδες στην επιφάνεια εργασίας. Πολύ πράγμα. Ανοίγω μπραουζερ και φεησμπουκ. Επανέρχεται. Μόνο στις "περιοχές" που δεν άνοιξε νέο παράθυρο είχανε μείνει σκουπιδάκια (πχ στο κουμπί της έναρξης-το πάτησα και επανήλθε, δίπλα από το ρολόι κλπ)... Καθαρίζει. Πατώ να δω ένα βιντεο στο fb. Γιομίζει πάλι σκουπιδαριό. Ανοιγόκλειμα οθόνης, ζόρι στα καλώδια, τίποτα. Ανοιγόκλειμα μοτζίλα. Επανερχεται, αλλά με ολοένα εμφανιζόμενα πειραγμένα γράμματα και σκουπιδάκια. Πάλι πλεη σε βιντεο, τώρα μαμιέται ο Δίας. Όλη η οθόνη γεμίζει σκουπίδια, που δε φτιάνουν με τίποτα. Hard reset. Για την ώρα λειτουργεί. Στο ΤW3 δε μου έχει βγάλει θέματα-εκτός από ένα freeze με artifacts (νομίζω) που απέδωσα σε αστάθεια του CPU... Σημειωτέον η κάρτα δεν είναι κλοκαρισμένη. O CPU ναί.<br><br>Τικ του συστήματος μου είναι πως καμιά φορά μένει περιοχή του προηγούμενου "παραθύρου" στο νέο. Πχ το widget του Comodo πάνω δεξιά, "μένει" παρότι μεγιστοποιώ Mozilla. Όταν περνάω το ποντίκι απάνου, εξαφανίζεται ανά περιοχή.<br><br>Υπάρχει περίπτωση η αγορασμένη τον Νοέμβριο (!) Sapphire Radeon Nitro R9 380 να θέλει RMA? Πως το βλέπετε;<br>Με παίρνει να το αγνοήσω;<br><br>Το πρόβλημα είναι πως αν τρέξω τώρα RMA θα μείνω χωρίς pc την περίοδο που το χρειάζομαι περισσότερο, κανονίζω μετακόμιση και ταξίδι. Επίσης θα πάρω το πισί μαζί μου, άσε που άμα μου την επιστρέψουν Ελλάδα.... απλά δεν θα την παραλάβω, θα λείπω. Από την Αγγλία πάλι μιας και εκεί θα πάω.. Τι σόι RMA θα είναι; Στην Ελλάδα την αγόρασα τη κάρτα. Δεν ξερω καν να γίνεται, και θα χρειάζομαι οπωσδήποτε PC.<br><br>Τα φώτα σας.<br><br>Σύστημα<br><br><b>Operating System</b><br>Windows 7 Ultimate 64-bit SP1<br><b> <br>CPU </b><br>Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 49 °C ---->Πουσαρισμένο στα 3.19GHz<br>Kentsfield 65nm Technology<br> <br><b>RAM</b><br>4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 355MHz (5-5-5-15) ----> Και αυτές πουσαρισμένες<br><br><b>Motherboard</b><br>Albatron PXP35(V2.0) (Socket 775) 30 °C<br> <br><b>Graphics</b><br>4096MB ATI AMD Radeon R9 380 Series (Sapphire/PCPartner) 50 °C<br><b> <br>Storage</b><br>38GB Maxtor 2F040J0 ATA Device (ATA) 31 °C<br>1863GB Western Digital WDC WD2002FAEX-007BA0 ATA Device (SATA) 39 °C<br>223GB KINGSTON SHSS37A240G ATA Device (SSD) 32 °C<br>149GB Seagate ST3160813AS ATA Device (SATA) 30 °C<br><br>Συγγνώμη για το κατεβατό.<br>