Χαλασμένη κάρτα; (την χειρότερη δυνατή στιγμή)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
UPDATE έπειτα από benchmark.<br><br>Όπως είπα, τεστάρισμα των πάντων ταυτόχρονα στο BurnInTest με 50% load, ολοκληρώθηκε απόσκοπτα. Δοκίμασα σε 100% load τα εξής, ταυτόχρονα: CPU, RAM, Video, GPGPU, 3d graphics, 2d graphics (που στο παραθυράκι του benchmark αναφέρεται ως video memory-μάλλον αυτό τεστάρει.<br><br>Όλα ολοκληρώνονται απρόσκοπτα, εκτός από το 2d graphics/Video Memory.. Το οποίο δεν ξεκινάει, φορτωνει μονο.. ενόσο τα άλλα λειτουργούν και το bench ολοκληρώνεται με error στο 2d graphics/Video Memory test, No operations during test period. Πρόβλημα η βιντεομνημη λετε; Bέβαια τεστάρω το 100% της Vμνήμης την ίδια ώρα που τεστάρω το 100% της κάρτας σε βίντεο και γραφικά στην ίδια... Οπότε ίσως να μην επαρκεί η μνήμη για αυτό να μη μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα κάτι που θέλει όλη την μνήμη, ενώ ταυτόχρονα προβάλει και σχεδιάζει κιόλας. Δεν ξέρω...<br><br>Όταν τρέχω μόνο του το  2d graphics/Video memory test σε 100% load, ζορίζεται λίγο να ξεκινήσει αλλά τρέχει, και ολοκληρώνεται χωρίς λάθη.<br><br>Edit: 100% stress test σε 2d/video memory+3d, το ζορίζει ιδιαίτερα αλλά περνάει.

Μυστήρια πράγματα. Σα να μπουκώνει η μνήμη. Πόση RAM είπαμε έχεις 8GB?<br>Πρέπει να την τσεκάρεις με memtest ή κάποιο παρόμοιο. Προς το παρόν και οι δυο μνήμες είναι ύποπτες.

castorsia, για δοκίκασε να καθαρίσεις την pcie θύρα καθώς και τις υποδοχές των μνημών.<br>vtheofilis, σιγά το oc, χαμηλότερα από τα εργοστασιακά της rx 480 nitro την είχα...

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι φταίει το OC Erevos, μπορεί απλά να στάθηκες άτυχος στην λοταρία της σιλικόνης. Και θα συμφωνήσω για τον καθαρισμό των θυρών μαζί σου, μου έχει λύσει και εμένα θέματα με την GPU παλαιότερα.

Σας ευχαριστώ όλους (ήθελα να ξερα τι θα έκανα αν δεν υπήρχε αυτό το μισοπεθαμένο σάητ).<br>Αύριο το αργότερο μεθαύριο τρέχω memtest. Όσο για τον καθαρισμό θυρών, πως γίνεται βέλτιστα; Πινελάκι;

Εγώ χρησιμοποιώ ένα πινέλο με μαλακές τρίχες. Μια μαλακή οδοντόβουρτσα επίσης θα κάνει. Μπορείς και να χρησιμοποιήσεις σπρέι αέρα αν έχεις.

Back