What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χαμένος στον κυκεώνα των Aσσασσίνων...

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Έχει πάντως ένα ατμοσφαιρικό level μέσα στην Αγιά Σοφιά. Εμένα μου άρεσε η απεικόνιση της Πόλης αλλά το σενάριο ήταν λίγο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βυζαντινοί Templars WTF. Ε και Βαράγγους, λογικό να μη δει κάποιος, μιλάμε για post 1453 εποχές. Μου άρεσε όμως η μελαγχολία και η κούραση που έβγαζε ο Ezzio στην αναζήτησή του.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Sooooo, μετά από ενδελεχή έρευνα για τα AC III και Black Flag (= διάβασμα descriptions στο steam page και πεντάλεπτο γκαγκλαρισμα)
βρήκα πια από τα DLC έχουν πραγματικό content (τώρα για την ποιότητα του content, beats me :dry: )

AC3: The Tyranny of King Washington: The Infamy, Betrayal και Redemption (περιέχονται και στο season pass)
Από όσο έψαξα είναι όλα μαζί κοντά στο 5ωρο, όπως ξαναείπα δεν ξέρω αν αξίζουν από πλευρά ποιότητας
Τα υπόλοιπα απλά ξεκλειδώνουν τα secrets ή διάφορα όπλα ή είναι επιπλέον multiplayer modes :malakas:

ACIV: Liberation(περιέχεται στην deluxe edition) και Freedom Cry(περιέχεται στο season pass)

Όλα, μα όλα τα υπόλοιπα είναι ή cosmetics και skins για να κάνεις το πλοίο swagboat ή πληρώνεις 2 ευρώ και σου ξεκλειδώνει τα collectibles/resources/activities στο χάρτη :deal: (καλά εδώ Γιουμπι ξεπέρασες τον εαυτό σου) Α, είναι και κάποιοι επιπλέον χαρακτήρες στο multiplayer :nope:
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316


Borracho wrote:
Το Black Flag είναι το καλυτερότιστο AC ever. Δαγκωτή Deluxe. DLC του ΙΙΙ δεν με απασχόλησε ποτέ καθώς μετά βίας τελείωσα το κανονικό παιχνίδι από την ακραία υπνηλία που μου προκαλούσε ο Κόνορ.</blockquote>

Αυτό.

Αν και οχι μεγαλος φαν της σειρας, βρηκα το concept ενδιαφερον, γι'αυτο και μαρεσαν τα 2 πρωτα, δυστυχως το 1ο εγινε επαναλαμβανομενο γρηγορα, ομως ηταν το 1ο παιχνιδι και νταξ επρεπε να του δωσεις ενσημα γιατι ηταν καπως original. Το 3ο παιχνιδι το θεωρω, συγνωμη κιολας, μεγαλο σκουπιδι. Περα απο τα αμετρητα bugs και τον σχεδον σπασμενο χειρισμο, το παιχνιδι εχασε πολυ την ουσια του. Ok ενδιαφερουσα η αποικιακη Αμερικη και ολα αυτα, αλλα υπηρχαν σημεια στο παιχνιδι οπου τα κτηρια ηταν τοποθετημενα τοσο αραια που επιασα τον εαυτο μου απλα να τρεχει ενω με κυνηγανε οποιοι με κυνηγουσαν. Που ειναι οι τρελες παρκουριες? Ο χαρακτηρας του Κονορ αν και ειχε ισως λιγο potential να γινει ενδιαφερον, ηταν ενας παλαντινοσαυρος που απλα τα εκανε ολα σωστα και με τον νομο, ουαο. Για την ιστορια "εξω" απο το animus δεν θελω να αναφερθω καν, καπου στο τελος του AC2 αρχισα να την βρισκω υπερχαζη οποτε συνηθως προσπαθω να την αγνοησω. Και καπου στο παιχνιδι συναντας τα naval battles. Ω θεοι, ειναι τελειο λες, ειναι arcade-y τελειως λες αλλα δε σε νοιαζει, η ενταση, το feeling, ειναι ολα οπως πρεπει και παρακαλας η Ubisoft να βγαλει ενα pirates of the caribbean ή κατι.

Και μπουμ, βγαινει το Black Flag. Πειρατης assassin, δικο σου καραβι, μπολικο content με το καραβι, αλλοι γνωστοι πειρατες, το πληρωμα που τραγουδαει, Εγγλεζικα Man o' Wars. Ωρες ωρες ξενερωνα που το παιχνιδι μου θυμιζε οτι παιζω assassin's creed (ΚΑΝΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ 25 ΦΤΕΡΑ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ 15 ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ).

Τωρα με τα μετεπειτα, Unity και Rogue, δεν θελω να τα παιξω, απο την στιγμη που η ubisoft μπηκε στο τρυπακι του Call of Duty, καθε χρονος και παιχνιδι, της αξιζει να καει (να μεινει μονο η ομαδα του Black Flag και να βγαλει κατι παρομοιο σε καποιο καινουργιο ip :lol: )

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ντάξ τα είδωλα του Βραχμαπούτρα είχαν έναν χαβαλέ σε σχέση με τα σημαιάκια του 1 και τα φτερά του 2. Απλά και εγώ όσο το έπαιζα ξενέρωνα τελικά που ήταν AC και όχι ένα αυτόνομο, ελεύθερο στον πειραματισμό παιχνίδι. Του Κόνορα πάντως η ιστορία εμένα με άρεσε, όχι γιατί ο Κόνορας ήταν ενδιαφέροντας χαρακτήρας (στόκος) αλλά γιατί είχε ωραίο στόρι με πατέρα/γιό και τυφλή υπακοή στην ηθική ή όχι, ωραίο feeling μυστικής αδερφότητας (templars) για την εποχή και ταιριαστό soundtrack. Από gameplay, meh.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote>AC3: The Tyranny of King Washington: The Infamy, Betrayal και Redemption (περιέχονται και στο season pass)
Από όσο έψαξα είναι όλα μαζί κοντά στο 5ωρο, όπως ξαναείπα δεν ξέρω αν αξίζουν από πλευρά ποιότητας</blockquote>
Μπούρδα. Μην πετάξεις τα λεφτά σου. Δες τα καλύτερα στο γιουτούμπ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το Revelations μέτραγε, αυτό που είπαν τα παιδιά, η κούραση και η δύσσα του Ezio καθώς οι φοβερές αποστολές με τον Altair έκαναν όλη την φάση. Άσε που αν έχεις περπατήσει στην Κωνσταντινούπολη, αποκτά άλλη ομορφιά να τριγυρίζεις. Και μην ξεχνάμε και τα "Στάσου αγύρτη!" που φωνάζουν οι φρουροί <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Όχι και μέτραγε το revelation από τα πιο βαρετά assassin's creed που έχουν βγει(βεβαία δεν ξέρω ποιο είναι ποιο βαρετό το 3 η το revelation). Η ιστορία του ezio ήταν μάπα και πραγματικά έκατσα να τερματίσω το παιχνίδι μόνο και μόνο για να δω της αποστολές του altair. Κριμας που η τριλογία τελείωσε με αυτόν των τρόπο.
Στων revelation γιατί δεν βρήκα ούτε ένα άλογο ?. Τα έβγαλαν από το παιχνίδι η ήμουν τόσο γκαντέμης που δεν πέρασε ούτε ένα από μπροστά μου
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Μου πήρε 10 λεπτά να βρω το thread.

Και ρωτάω τώρα, το game χρησιμοποιεί Uplay σωστα;
Στο Uplay έχει achievements σωστά;
Γιατί δεν βάζουν να τα μοιράζεσαι και στο STEAM ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ;
Όπως γίνεται ΚΑΙ στα Call Of Juarez : The Cartel/Gunslinger.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Εχεις παιξει το καρτελ; :worship:
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Το gunslinger δεν θέλει uplay,μάλλον για αυτό έχει achivement στο steam
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
To Gunslinger δεν το χω παίξει ακόμα, γι'αυτό και δεν ξέρω σίγουρα, αλλά το Cartel δεν παίζει αν δεν μπεις στο Uplay 100%. Και τα achievements τα παίρνεις ταυτόχρονα και στις 2 πλατφόρμες.

Sniper, ναι. Δεν είναι κάνα τρισάθλιο παιχνίδι , αλλά δεν το λες και πολύ καλό. Ένα 6/10 το παίρνει.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
To Cartel παλεύεται πολύυυ οριακά, σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς. Ευχάριστο σαν cheesy B-movie crime shooter, αλλά το παίζεις κυρίως για το completionist φετίχ. Το Gunslinger είναι με διαφορά η κορωνίδα της σειράς, μέχρι να βγει το Call of Juarez III, open world, στα πρότυπα του Dying Light, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΚΑΠΟΗΔΕΣ! (sic) οπότε και καταλαβαίνετε πως θα πρέπει να αποσυρθώ από τα εγκόσμια οριστικά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Από εδώ το πας από εκεί το πας παλί στο Red Dead Redemption το φέρνεις ε; Η έστω σε ένα κλώνο του. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
ΡΕΝΤ ΝΤΕΝΤ ΡΗΝΤΜΕΨΙΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΡΕΝΤ ΝΤΕΝΤ ΡΗΝΤΕΜΨΙΟ; ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΛΗΖ;

Εεεε...δηλαδή...αχέμ, όχι μωρέ, να, σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι μωρέ καιιι...αυτά, βασικά.

Μπαλίτσα ποιός είδε χθες;
 
Top Bottom