Ας μιλησουμε εδω για παλιες και νεες προτασεις, πληροφοριες αλλα και ειδησεις πανω στα χειριστηρια και αντιστοιχες κυκλοφοριες.
Για χρονια ειχα πολυ συγκεκριμενα ειδη παιχνιδιων οπου μπορουσα και επαιζα στους υπολογιστες, κυριως RPG και στρατηγικης, αφου τα πληκτρολογια, σχεδιαστηκαν με γνωμονα τη δακτυλογραφηση, και οχι να παιζει κανεις παιχνιδια, ειδικα πχ beatemups και platforms.
Επι Game port / DA-15 εποχων, ειχαμε προβληματα με τους drivers και λοιπες εξωκοσμες παρενεργειες, ξεχωρα του οτι υπηρχαν λιγες και συγκεκριμενες επιλογες, και οχι ιδιαιτερα καλες ως ποιοτητα.
Με το οπου ηρθε το ευλογημενο τρισενδοξο USB στη ζωη μας, τα πραγματα αρχισαν ευτυχως να αλλαζουν προς το πολυ καλυτερο.
Ενω συλλεγα χειριστηρια DA-15 / USB το εχω σταματησει το αθλημα και κυριως χρησιμοποιω τα παρακατω για τα παιχνιδια μου:
Το καποτε φανταστικο, πλεον ομως ξεπερασμενο Hori Gam epad EX
Το παλιο Ιαπωνικο Saturn USB controller:
Και το SNES USB controller της iBuffalo:
Πλεον ολα εχουν ξεπεραστει, αλλα καλοστεκονται ως σημερα.
Υπαρχουν ευτυχως πολυ καλες εταιρειες με νεες εξαιρετικες προτασεις, οπως η Retro-Bit, 8BitDo, RetroFighters, Nacon, Hori και πολλες πολλες ακομα.
Εχω βαλει πολλα στο ματι προς αποκτηση, και κοιταω τις μελλοντικες κυκλοφοριες.
Τι χειριστηρια χρησιμοποιετε, προτεινετε και σκοπευετε να αγορασετε εσεις;
Για χρονια ειχα πολυ συγκεκριμενα ειδη παιχνιδιων οπου μπορουσα και επαιζα στους υπολογιστες, κυριως RPG και στρατηγικης, αφου τα πληκτρολογια, σχεδιαστηκαν με γνωμονα τη δακτυλογραφηση, και οχι να παιζει κανεις παιχνιδια, ειδικα πχ beatemups και platforms.
Επι Game port / DA-15 εποχων, ειχαμε προβληματα με τους drivers και λοιπες εξωκοσμες παρενεργειες, ξεχωρα του οτι υπηρχαν λιγες και συγκεκριμενες επιλογες, και οχι ιδιαιτερα καλες ως ποιοτητα.
Με το οπου ηρθε το ευλογημενο τρισενδοξο USB στη ζωη μας, τα πραγματα αρχισαν ευτυχως να αλλαζουν προς το πολυ καλυτερο.
Ενω συλλεγα χειριστηρια DA-15 / USB το εχω σταματησει το αθλημα και κυριως χρησιμοποιω τα παρακατω για τα παιχνιδια μου:
Το καποτε φανταστικο, πλεον ομως ξεπερασμενο Hori Gam epad EX
Το παλιο Ιαπωνικο Saturn USB controller:
Και το SNES USB controller της iBuffalo:
Πλεον ολα εχουν ξεπεραστει, αλλα καλοστεκονται ως σημερα.
Υπαρχουν ευτυχως πολυ καλες εταιρειες με νεες εξαιρετικες προτασεις, οπως η Retro-Bit, 8BitDo, RetroFighters, Nacon, Hori και πολλες πολλες ακομα.
Εχω βαλει πολλα στο ματι προς αποκτηση, και κοιταω τις μελλοντικες κυκλοφοριες.
Τι χειριστηρια χρησιμοποιετε, προτεινετε και σκοπευετε να αγορασετε εσεις;