What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Έχετε φάει ποτέ ban;

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Υπερβολικό το βρίσκω να σε μπανάρουν επειδή παραθέτεις ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Πας και εσύ και ανοίγεις κουβέντα με τον άλλο που δε νιώθει μία από pc και νομίζει ότι για να παίξεις αξιοπρεπώς παιχνίδια στο pc θέλεις 1000+ ευρώ rig (αυτό ίσχυε μια φορά κι έναν καιρό, με αυτά τα λεφτά τα τελευταία 5-6 χρόνια αγοράζεις πολύ δυνατό pc που θα σου παίζει τα πάντα στο φουλ για καιρό), παραβλέποντας το γενονός πως ό,τι και να σκάσεις για υπολογιστή τα έχεις αποσβέσει σε ένα χρόνο max από τα παιχνίδια του και από εκεί και πέρα έχεις συνεχώς αυξανόμενο κέρδος . Καλά για τον άλλο τον τυπά που βάζει στην ίδια πρόταση το Steam (μάλλον έχει μείνει στο 2004) με το Origin και ειδικά το GFWL καταλαβαίνεις πόσο το κατέχει το θέμα... Άπειρα παιχνίδια έχω εγκαταστήσει μέσω της πρώτης υπηρεσίας, γύρω στη ντουζίνα μέσω των άλλων 2 και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα στην εγκατάσταση και το παίξιμο του παιχνιδιού. Είναι μερικοί κονσολάδες που ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο που έχουν πλάσει με εξιδανικευμένες κονσόλες και τα "κακά" pc που ταλαιπωρούν τους users τους και δεν τους αφήνουν να χαρούν τα παιχνίδια τους. Έγω βλέπω ότι το pc (ξανα)κυριαρχεί ήδη τα 3-4 τελευταία χρόνια και προβλέπεται να συνεχίζει...

EDIT: Στιλ, η ειρωνία είναι ότι είναι Ninty fanboy και έχει άβαταρ τον Cloud LOL. Let me see, πότε ήταν η τελευταία φορά που η square έβγαλε FF για λογαριασμό της nintendo....? :trollface:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435


Steel_Havoc wrote:
:lol: o vtheofilis βγηκε ''σεντρα'' με ενα νιντεντο φανμποι :woohoo:
πέτα του ενα ''ουστ ρε κάζουαλ λαλάκη'' :rofl:</blockquote>

Α, όλα και όλα, εγώ σαν καλός PC Gamer του παραθέτω επιχειρήματα. Και αν παρατηρήσεις, του έκοψα σιγά σιγά την φόρα και εκτόνωσα την ένταση <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
:lol: Adhan μάλλον σε PC θα τα παίζει :silly: , εξάλλου ενας πρίγκιπας γλυκούλης<sup>TM</sup> είναι πάντα in.
γενικά πάντως οτι να'ναι γράφουν λες και ολοι οσοι εχουν κονσόλα την εχουν σε τηλεόραση 40+ ιντσών η επειδη στο PC δεν μπορεις να κάθεσαι στον καναπέ και να παίζεις πάει να πει οτι εισαι σκυφτός απο πάνω (μάλλον θα εχουν κανά σκαμπό μπάρ στον υπολογιστή), τι να πει και ενας φίλος μου που χύνεται στο κρεβάτι με το ποντικι και το πληκτρολόγιο αγκαλιά και παίζει... αλλα τι να περιμένεις οταν εκει, πρώην συντάκτης του PCM κιόλας, κάνει δηλώσεις του στυλ: ''μετα απο χρόνια ταλαιπωρίας με τους υπολογιστές γνώρισα τις κονσόλες και βρήκα την ησυχία μου'' :facepalm: μάλλον ο καιρός και η δημοφιλία του xbox στην αγγλία αλλάζουν τα μυαλά...
vtheofilis Σωστόοοος :thumbsup: αν και πιθανόν τζάμπα εξηγείς αλλα μην τα αφήνουμε και ολα στο φλου...
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Τελικά μετά το "shite" περιλάβαμε και το byteme!! Και το περίμενα με το που είδα την είδηση για τις δηλώσεις του roberts εκεί,πως θα παιχτεί ιστορία με τους κονσολα[strike]λά[/strike]κιδες:popcorn:
Πάντως χωρίς πλάκα-και χωρίς να θέλω να καλοπιάσω το ragequit-η ύπαρξη ενός site με ύλη αφιερωμένη στο pc και συντάκτες που ξέρουν τι λένε και πως να το πουν απλά και κατανοητά,ήταν μια ανάγκη στο ελληνικό internet :thumbsup:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Εντάξει το (One) Shite δεν το έχουν φτάσει ακόμα... :lol: :lol: :lol:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Παιδιά με συγκινείτε με τον ανιδιοτελή αγώνα σας υπέρ της αγαπημένης μας platform!
<img src="http://graphics8.nytimes.com/images/2009/10/31/opinion/01obama_ready/articleLarge.jpg" alt="articleLarge.jpg" class="bbcode_img" />
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Αν o Μποράτσος είναι ένα αγνό και άδολό τρολ, εγώ είμαι ένας παλαδίνος που μάχεται :starwars: τα όποια κλειστά συστήματα και στεγανά υπάρχουν λόγω κονσολών, μήλων και μικρομαλακών!
HAIL TO OPEN STANDARDS! :cheers:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Καλά εγώ τα έχω πάρει εδώ και καιρό με το Byteme.Σχεδόν όλοι γράφατε στο PCM,τι μου το παίζετε τώρα τόσο υπέρμαχοι των κονσολών.Και καλά,μερικοί (Κλάδης) έγραφαν και σε περιοδικά για κονσόλες,ενώ άλλοι (Χαλκίδης) ξέρουμε ότι τις γουστάρουν,αλλά όχι και να κάνουν το site τόσο pro-console ρε παιδιά.Τέσπα,για αυτό RQ και πάλι RQ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


vtheofilis wrote:
Με βλέπω να τρώω ban στο Byteme.gr
http://www.byteme.gr/column/bytes/chris-roberts-stin-epomeni-genia-the-ktriarxisei-to-pc" class="bbcode_url">Κρις Ρόμπερτς: στην επόμενη γενιά θα κυριαρχήσει το PC</blockquote>

Φώναξε και κανέναν για backup κι εσύ ρε παιδί. Αν και τους είχες απ' ότι διάβασα. Εύγε νέε μου.. :thumbsup:

Πρέπει να πήρε το μάτι μου και τον σταματημένο στην κουβέντα.

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Καλά μην το κάνουμε και Cosmoraiding :trollface:
Δυστυχώς για τα fanboys είμαι διαβασμένος, και έπαιζα tank στο WoW, το aggro δεν με φοβίζει! :vaultboy:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
<blockquote>Δυστυχώς για τα fanboys είμαι διαβασμένος, και έπαιζα tank στο WoW, το aggro δεν με φοβίζει!</blockquote>
γιατι δεν καναμε party μαζι. εγω εβγαινα εξω και μεθοκοπαγα, μονο και μονο για να γυρισω σπιτι και να μπω σε κανενα random γκρουπακι, ωστε να τα κανω ολα γυναικα με λεφτα αισθηματα.
παντως με φιλαρακι που μπηκαμε καποιες φορες λειωμα, παιζαμε πολυ καλυτερα απο τους υπολοιπους.

εεεεενταξει καποιες φορες εφαγα και kick απο το party, (ban, για να μην βγω απο το θεμα) οχι επειδη δεν επαιζα καλα αλλα γιατι με επαιρνε ο υπνος, πηγαινα για κατουρημα σε boss κτλ.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


lelos kounelos wrote:
............εγω εβγαινα εξω και μεθοκοπαγα, μονο και μονο για να γυρισω σπιτι και να μπω σε κανενα random γκρουπακι, ωστε να τα κανω ολα γυναικα με λεφτα αισθηματα.</blockquote>

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
οντως το εκανες αυτο?

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381


Raz wrote:
Σχεδόν όλοι γράφατε στο PCM,τι μου το παίζετε τώρα τόσο υπέρμαχοι των κονσολών.</blockquote>

H επαγγελματική ενασχόληση δε συνάδει πάντοτε με τις προσωπιές προτιμήσεις. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για αυτό το θέμα και η προτίμησή τους στο console gaming ήταν από τότε σαφής, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα υποκρισίας ή "κωλοτούμπας". Μπορεί οι επιλογές μας στο gaming να διαφέρουν, όμως οφείλουμε να είμαστε πάντοτε δίκαιοι.

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Συγνώμη για το off topic, αλλά μιας και το συζητάμε, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα thread PC Versus Consoles, να τα λέμε όλα αυτά.

Πάντως διάφοροι διάσημοι έχουν πει ανα διαστήματα ότι "οι κονσόλες φτιάχνουν την αγορά" και "τα χρήματα βρίσκονται στις κονσόλες" και επειδή μιλάμε για επιχειρήσεις, όπου είναι το χρήμα είναι και οι develpoers. Ακόμα και το steam box σαν μικρή κονσόλα θα είναι. Τώρα αν θέλουμε να το πουμε pc σαλονιού ή τιποτα άλλο, οκ. Εμένα μου φαίνεται σαν την κονσόλα της Valve. Όπως επίσης και το OUYA, το οποίο υπέρχρηματοδοτήθηκε, μια κονσόλα που θα τρέχει andriod είναι.

Που είναι το μέλλον, δεν ξέρω, δεν είμαι ο μάντης Κάλχας, αλλά αν νομίζετε ότι οι κονσόλες θα πεθάνουν συγνώμη αλλά...δεν έχετε δίκιο. Αυτό το λέω σαν πρώην κονσολάς και νυν pc gamer.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Admiral wrote:


Raz wrote:
Σχεδόν όλοι γράφατε στο PCM,τι μου το παίζετε τώρα τόσο υπέρμαχοι των κονσολών.</blockquote>

H επαγγελματική ενασχόληση δε συνάδει πάντοτε με τις προσωπιές προτιμήσεις. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για αυτό το θέμα και η προτίμησή τους στο console gaming ήταν από τότε σαφής, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα υποκρισίας ή "κωλοτούμπας". Μπορεί οι επιλογές μας στο gaming να διαφέρουν, όμως οφείλουμε να είμαστε πάντοτε δίκαιοι.</blockquote>

Ναι,το ξέρω,για αυτό έγραψα κιόλας ότι κάποιοι ήταν και υπέρμαχοι των κονσολών.Αυτό που με πειράζει είναι ότι δίνεται κατά τη γνώμη μου πολύ μεγαλύτερη βάση από ότι θα έπρεπε στις κονσόλες και γενικά βλέπω μια υπέρ του δέοντος υποτίμηση του PC,από άτομα τα οποία βοηθήθηκαν και βοήθησαν το χώρο.Δεν ξέρω,ίσως και να είμαι λίγο υπερβολικός επειδή με αυτούς τους συντάκτες εγώ γνώρισα το PC gaming.Αλλά θεωρώ πως είναι λίγο κάπως να 'πουλάς' αυτούς που σε ανέδειξαν ή σε στήριξαν.Δε λέω,σεβαστή κάθε επαγγελματική και προσωπική επιλογή,αλλά καλό είναι να ανταποδίδεις κι εσύ το σεβασμό.



 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381


Alucard wrote:
Που είναι το μέλλον, δεν ξέρω, δεν είμαι ο μάντης Κάλχας, αλλά αν νομίζετε ότι οι κονσόλες θα πεθάνουν συγνώμη αλλά...δεν έχετε δίκιο. </blockquote>

Δε χρειάζεται πάντα να πεθάνει κάποιος <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Η πίτα του gaming είναι αρκετά μεγάλη για να θρέψει μερικές διαφορετικές platforms. :cheers:

<span class="bbcode_spoiler"> :pope: Ο Gaben όμως θα τους εξαφανίσει όλους :pope: </span>

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ναι, σίγουρα δε χρειάζεται να πεθάνει κάποιος, αλλά είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου" ένα πράγμα. :cheers:

Περίμενα απάντηση για Gabe, αχαχχαα (με δύο "χ" Bruce :mosh: ). Έτσι όπως πάει θα βγάλει και Steam Aerozol για να εξαφανίζει τον ανταγωνισμό μια για πάντα !!! :worship:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Παιδια χρειαζεται νεο διαταγμα με παγκοσμια ισχυ αντιστοιχο της ανεξιθρησκειας...Καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να παιζει σε ΟΠΟΙΑ πλατοφορμα του αρεσει χωρις να αντιμετωπιζει εχθρα απο τους αλλους.Ειμαστε ολοι gamers αλλοι hardcore και αλλοι casual γιατι να τσακωνομαστε για το ποια πλατφορμα ειναι η καλυτερη;;;

Fragαρετε αλληλους...
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Κρίνω απαραίτητη μία μικρή παρέμβαση από μεριάς μου, μια και οι ιδιοκτήτες του byteme.gr δεν είναι μέλη μας, οπότε και δε μπορούν να προβάλλουν αντίλογο και η περί των ιδίων και ερήμην τους κουβέντα είναι λίγο άκομψη.
Θεωρώ ότι τα όποια παράπονα υφίστανται προς το πρόσωπό τους θα έπρεπε να υποβληθούν στο δικό τους site, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσουν.

Χωρίς λοιπόν να γνωρίζομαι σε προσωπικό επίπεδο μαζί τους, πλην του Νότη Χαλκίδη, και άνευ της παραμικρής πρόθεσης να παριστάνω τον αυτόκλητο δικηγόρο τους, πρέπει να υπενθυμίσω ότι, εκτός του "PC Master", αποτελούσαν στελέχη του βραχύβιου εντύπου "Play On" της εταιρείας Compupress, οπότε το να τους χρεώνει κάποιος έλλειψη σεβασμού προς το κοινό τους ή / και προς το αντικείμενο που τους ανέδειξε, το κρίνω μάλλον άδικο.
Άλλωστε δε νομίζω να κρύψανε ποτέ τις... κονσολικές τους πεποιθήσεις -όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ένας τέτοιος όρος-, οπότε και, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ανακολουθία ισχυρισμών-πεποιθήσεων και έργου τους....
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435


manos426f wrote:
Κρίνω απαραίτητη μία μικρή παρέμβαση από μεριάς μου, μια και οι ιδιοκτήτες του byteme.gr δεν είναι μέλη μας, οπότε και δε μπορούν να προβάλλουν αντίλογο και η περί των ιδίων και ερήμην τους κουβέντα είναι λίγο άκομψη.
Θεωρώ ότι τα όποια παράπονα υφίστανται προς το πρόσωπό τους θα έπρεπε να υποβληθούν στο δικό τους site, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσουν.

Χωρίς λοιπόν να γνωρίζομαι σε προσωπικό επίπεδο μαζί τους, πλην του Νότη Χαλκίδη, και άνευ της παραμικρής πρόθεσης να παριστάνω τον αυτόκλητο δικηγόρο τους, πρέπει να υπενθυμίσω ότι, εκτός του "PC Master", αποτελούσαν στελέχη του βραχύβιου εντύπου "Play On" της εταιρείας Compupress, οπότε το να τους χρεώνει κάποιος έλλειψη σεβασμού προς το κοινό τους ή / και προς το αντικείμενο που τους ανέδειξε, το κρίνω μάλλον άδικο.
Άλλωστε δε νομίζω να κρύψανε ποτέ τις... κονσολικές τους πεποιθήσεις -όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ένας τέτοιος όρος-, οπότε και, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ανακολουθία ισχυρισμών-πεποιθήσεων και έργου τους....</blockquote>
Προσωπικά, δεν μπορώ να πω δημόσια ότι όλοι οι συντάκτες του συγκεκριμένου site τα παίρνουν και λένε ζήτω οι κονσόλες. ούτε θα πω κάποιο φλώρο επειδή αγόρασε κονσόλα. Δεν έχω απόδειξη για αυτό, και κακά τα ψέματα, τηρούνται τα προσχήματα. Και προσπάθησα, στην κουβέντα μου με τον εκεί χρήστη, παραθέτωντας επιχειρήματα, να του δείξω γιατί αυτή την στιγμή υπερέχει το PC έναντι της κονσόλας.
Αλλά μια παραμέληση της πλατφόρμας, υπάρχει. Αν και τον τελευταίο καιρό, διορθώνεται, ίσως και λόγω feedback. To byteme άλλωστε είναι, όπως και το play on, του οποίου τεύχη αγόρασα, multiplatform.

 
Top Bottom