What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

City of Brass. Αυτο δεν ειναι Review.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Ποιο backlog ρε Ναύαρχε, παίχτο ναούμ ένα μισάωρο να μας πεις, σάματις θα ζήσεις και παραπάνω? Θυμάμαι δεύτερη πίστα δεν έβγαζα με τίποτα.

Τόση πίκρα; Δελεαζομαι να το δοκιμάσω.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,618
Κοίτα, εγώ έκανα το γιωτιλίκι να απενεργοποιείς τις παγίδες, κάτι που πράγματι ουσιαστικά δυσκολεύει το combat. Μέγα λάθος μου.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Βρήκα τον χρόνο να αφιερώσω 1-2 ωρίτσες τελευταία. Στην αρχή πέθαινα συνέχεια από τον Dervish μέχρι να καταλάβω ότι τελείωνε το χρονικό όριο του κάθε level. Μπορείς να το κλείσεις αλλά είπα να συνεχίσω να παίζω όπως το σχεδίασαν οι developers. Κατάφερα να φτάσω μέχρι το πρώτο boss και πλέον αποφεύγω συνήθως τα λάθη του αρχάριου (να μην προσέχω τις traps, να αργώ υπερβολικά στο level, να επιλέγω με σύνεση τις αγορές στα shops).

Νομίζω ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον roguelite, το μόνο ουσιαστικό παράπονο που έχω είναι ότι για melee-focused παιχνίδι η melee μάχη δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον. Τα όπλα δεν χτυπούν με το βάρος και τη δύναμη που θα έπρεπε και το ΑΙ των αντιπάλων είναι απλοϊκό. Πταίσμα γιατί προφανώς δεν είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού η μάχη.
 
Top Bottom