Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ις προαλλες ενας απο τα Χανια εστελνε μασκες στη Κινα....μλκες τα Χανια προμηθευουν το κοσμο με ιατροφαρμακευτικο υλικο!!! Εμεις θα σας σωσουμε απο τη γριπη!
Είδες εξαγωγές ο Χανιώτης; Μας έφαγαν τα αυτιά ο Κούλης και οι φιλελε πως μόνο εισάγουμε!

Και εδώ στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης έχει έρθει από σήμερα ο ιός.
Δεν πρόλαβα να παίξω στη ζωή μου W3 😢
 
Δεν πρόλαβα να παίξω στη ζωή μου W3

Προς στιγμην μου ηρθε στο μυαλο το Warcraft 3...μετα το Reforged, και μετα το Wasteland 3....πρπ να βρουμε νεα αρκτικολεξα μας τελειωνουν!!!


@gaius germanicus
Σα δε ντρεπεσαι!!! Σκευωρία ειναι ολα τουτανε θα σε παω ως το τελος!
 
εμβολια θα παρουμε οπως τοτε με τον αβραμοπουλο,10 εκ πληθυσμος 20 εκ εμβολια αγορασμενα να βγαλει και το κατιτις η φαρμακευτικη.

Για να είμαστε δίκαιοι, το εμβόλιο το έπαιρνες 2 φορές, για αυτό τα 20εκ.
Το ότι από τα 20εκ, τα 19.9 πιθανών να έμειναν στις κούτες τους, ενισχύει βέβαια το νόημα αυτού που λες
 
Αυτο το αρθρο... ειναι το υλικο απο το οποιο φτιαχνονται τα σεναρια συνωμοσιας και μυριζει δυστοπια.
Η Wall Street Journal ενημερωσε πρωτη οτι το πρωτο πειραματικο εμβολιο ειναι ετοιμο. Η εταιρια που το παρασκευασε ειδε τις μετοχες της να ανεβαινουν 15% σε μια ημερα. το πειραματικο εμβολιο ετοιμαστηκε σε 42 ημερες.
Η Jonhson&Johnson οχι πια δακρυα παλευει επισης για εμβολιο. Η εταιρια Gilead ειδε αυξηση στις μετοχες της κατα 5% επειδη ο ΠΟΥ ειπε οτι ενα απο τα φαρμακα της βοηθαει στην αντιμετωπιση του ιου.
βγαζουν λεφτα και απο το θα πεθανουμε ολοι.


edit
 
Last edited:
Για να είμαστε δίκαιοι, το εμβόλιο το έπαιρνες 2 φορές, για αυτό τα 20εκ.
Το ότι από τα 20εκ, τα 19.9 πιθανών να έμειναν στις κούτες τους, ενισχύει βέβαια το νόημα αυτού που λες

Ισχυει, η πολιτικη ενος κοινωνικου κρατους προνοιας θεωρει την υγεια ως δημοσιο αγαθο. Αυτο που καναν ομως οι Σαμαρικοι ηταν απλο cash grab και ακολουθει κοινωνικοοικονομοτεχνικη αναλυση που εξηγει τι γινεται σε νορμαλ καταστασεις (γιατι εχω ακομη 20 λεπτα για να σχολασω):

Μιλώντας με οικονομικους ορους η υγεια του κοινωνικου συνολου ειναι "εξωτερικη οικονομια" οπου επιδρά στην κοινωνια εμμεσα.

Μια προνοιακη πολιτικη φερνει θετικα αποτελεσματα στο κρατος και στο κοινωνικο συνολο, πχ αν υπαρχει προληψη επιδημιας γριπης μεσω καταναλωσης εμβολιων, του κοστιζει λιγοτερο σε φραγκα απο τα μετρα που θα χρειαστει να παρθουν αν νοσουν ολοι.

Για να υπαρξει υπολογισμος σε οικονομικα μεγεθη αυτης της πολιτικης, οι οικονομολογοι εχουν ονοματισει τους ορους

  • "Κοινωνικο κοστος (Median Social Cost) "
και
  • "Κοινωνικο οφελος (Median Social Value)"

που πρεπει να ειναι ισόποσα για να υπαρχει ισορροπία και να μην εχουμε αισχροκέρδειες.

Η ισορροπία γινεται με τον υπολογισμο πχ των μοναδων εμβολιων που πρεπει να παραγγειλει μια κυβερνηση. Αυτο παλι βγαίνει απο τον συσχετησμο της ποσοτητας ζητησης απο ενα ατομο και απο την ποσοτητα ζητησης που χρειαζεται η κοινωνια για καλη προληψη.

Η ατομικη τιμη του ατομου και η ολικη τιμη φυσικα ειναι διαφορετικες λογω κερδοσκοπιας των εταιρειων με την ατομικη τιμη να ειναι υψηλοτερη (και αυτο ειναι αναμενομενο καθως οι φαρμακευτικες δυστυχως ειναι ιδιωτικες και δεν δουλευουν για τη ψυχη της μανας τους).

Εδω μπαινει το κρατος και για να σωσει και τις εταιρειες αλλα και να παιρνει φτηνα πχ εμβολια βγαζει την λεγομενη κοινωνικη επιδοτηση (πχ φαρμακου) οπου ειναι ιση με τη διαφορα του κοστους αν το πουλαγε στο ατομο και με αυτο που θα πουλησει μαζικα. ****


Και εδω ερχομαστε στους φιλελεδες που ενω αντιτιθενται στο κοινωνικο κρατος, ταυτοχρονα υπερτετραπλασιασαν την κοινωνικη επιδοτηση την εποχη της Σαμαρικης ΝΔ για να παρουν μιζες.
Θα εγραφα παραπανω αλλα ξεφευγω απο το ποιντ και ερχεται σιγα σιγα η ωρα να σχολασω :p



***Πηγή John Υφαντοπουλος Τα οικονομικα της Υγειας Θεωρια και πολιτικη
Κεφ. 5 "Το αγαθό Υγεία" Εν. "Εξωτερικές οικονομίες" σελ. 252-256.
 
meanwhile έσκασε εδώ την στιγμή που γίνεται χαμούλης σε Χιο-Λέσβο... εντελώς τυχαία :D

*πεθαίνω για τέτοια* *ΘΑΠΕΘΑΝΟΥΜΕΟΛΟΙANYWAY*
 

SeCqJiJOu7F86GpIW4Oh.jpg



Αδειάσανε ΜΟΝΟ τα μακαρόνια Μίστερ Γκραντ που ήταν και σε προσφορά.

ΕΥΓΕ ΝΕΟΙ ΜΟΥ
 
Το κακο ρε γαμωτο είναι ότι τρελαίνομαι με αυτά που βλέπω και διαβάζω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην τα διαβάζω, με τραβάνε με κάποιο τρόπο :p
 
ΣΜ πάω πάντα Σάββατο απόγευμα προς βράδυ που τα ράφια έχουν αρχίσει να αδειάζουν αισθητά. Τώρα που θα πάω το Σάββατο πάλι θα βγάλω φώτο να γράφω στο FB να τρέξουν να ψωνίσουν γιατί τελειώνουν τα τρόφιμα :D
 
Κουτσομπολιο θα μου πεις τωρα αλλα πηγες μου λενε οτι η τυπισσα που εκανε τη πρωτια με την ιωση στην Ελλαδα ειναι Νεοδημοκρατισσα κολλητη του Ζερβα στη σαλονικη και ειχε βαλει και υποψηφιοτητα για το δημο. Δε λεω αλλα γιατι περισσοτερες ινφο παιζει να προκαλεσουν αθελα μου ντοξινγκ και ειναι μλκια...αλλα ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ?!1!11!!!ΕΝΑ!!ΕΝΑ!!!
 

Θα μου ξυρίσετε τα μούσια μόνο πάνω από το σάπιο κουφάρι μου.

Η πλάκα είναι πως το μουστάκι στο στρατό ξηράς καθιερώθηκε ως προβλεπέ ξύρισμα επειδή ήταν το μόνο που επέτρεπε να σφραγίσουν καλά οι μάσκες οξυγόνου στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Η ανθρωπότητα ήλθε full-circle.
 

Θα μου ξυρίσετε τα μούσια μόνο πάνω από το σάπιο κουφάρι μου.

Η πλάκα είναι πως το μουστάκι στο στρατό ξηράς καθιερώθηκε ως προβλεπέ ξύρισμα επειδή ήταν το μόνο που επέτρεπε να σφραγίσουν καλά οι μάσκες οξυγόνου στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Η ανθρωπότητα ήλθε full-circle.

Τριων ημερών αξυρισιά μαν μου...ειναι σεξυ και δεν εμποδιζει τις μασκες ;)
 
Δεν ειναι προβλεπε και από ότι δείχνει και το άρθρο δεν βοηθάει στη μάσκα.
 
Εν το μεταξύ αυτό το COVID19 σίγουρα κάπου το έχω πετύχει σε όνομα διαγαλαξιακής αποικίας.
 
Δεν ειναι προβλεπε και από ότι δείχνει και το άρθρο δεν βοηθάει στη μάσκα.

Σκατουλες!!! Δεν ηξερα οτι εχει ονομα η αξυρισια!!!! Long stubble!!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΓΚΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ!!!!

edit:

@nitro912gr "Εν το μεταξύ αυτό το COVID19 σίγουρα κάπου το έχω πετύχει σε όνομα διαγαλαξιακής αποικίας."

Δεν ξερω γιαυτο, αλλα μιλώντας για διαστημα:

edit 2:
πως γινεται στα edit να βαζω τα quotes ωστε να αποφευγω να κανω διπλοποστιες ρε σεις;
 
Back
Top