Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα για δεύτερη φορά εφέτο ειδήσεις στο στρ. Ο τρόπος με τον οποίο καταγγέλλουν τους πολίτες μου θύμισε ολοκάθαρα τους χαφιέδες της κατοχής. Παίζει να έχει γίνει πιο εμετικό και από τον ΣΚΑΙ
 
Μη λέμε και υπερβολές, πιο εμετικό από το ΣΚΑΙ παίζει να είναι μόνο το Ιπεκακουάνα
 
Πέρα από την πλάκα, το ακούω όλο και πιο συχνά που αρχίζω να ανησυχώ ότι μερικοί το πιστεύουν κιόλας. "Άντε να φύγει το κολο 20!" "Λίγο έμεινε ακόμα..." Και τέτοια. Το στο καλό? Πιστεύουν ότι θα γίνει κάποιο μαγικό reset με την αλλαγή του χρόνου και θα διορθωθούν όλα? Ενώ η μόνη πραγματική διαφορά είναι ότι τις πρώτες μέρες από συνήθεια γράφουμε /20 στην ημερομηνία!
 
Πέρα από την πλάκα, το ακούω όλο και πιο συχνά που αρχίζω να ανησυχώ ότι μερικοί το πιστεύουν κιόλας. "Άντε να φύγει το κολο 20!" "Λίγο έμεινε ακόμα..." Και τέτοια. Το στο καλό? Πιστεύουν ότι θα γίνει κάποιο μαγικό reset με την αλλαγή του χρόνου και θα διορθωθούν όλα? Ενώ η μόνη πραγματική διαφορά είναι ότι τις πρώτες μέρες από συνήθεια γράφουμε /20 στην ημερομηνία!

Φαντάζομαι είναι καθαρά ψυχολογικό, "μια καινούρια αρχή" κλπ.
 
Και μετα λενε οτι η Ελληνικη κυβερνηση ειναι ανικανη και δεν εχει καθολου παγκοσμιο βαρος.


Ιδου! Η δυναμη της γκαντεμιας! Raw γεωπολιτικο dmg!
 
μιας και μένω σε κεντρική αρτηρία της πόλης μου παρατηρώ την κίνηση θέλω δε θέλω, σήμερα ήταν απλά Σάββατο και ξενέρωσα, ελπίζω απλά να είναι όλοι αυτοί που δεν πήγαν ΣΜ σαν τους τρελούς χθες και από αύριο να βρω την ηρεμία μου πάλι :p
 
Επεστρεψα απο το no mans land και μπορω να πω οτι ο κοσμος κυκλοφορει. Την αριθμητικη διαφορα την δημιουργησαν οι κλειστες καφετεριες.
Πετυχα τυπο στον φουρνο, χωρις μασκα, να αγοραζει υλικα για γενεθλια-ονομαστικη εορτη. Δεν ξερω τι βαζει στον καφε του αλλα πηγαινε περα δωθε, πανω κατω, επιασε τα παντα και περνουσε μουρη με μουρη αναμεσα απο τον κοσμο που περιμενε. Ο τυπος δημιουργησε ουρα 8+ ατομων και αν δεν ηταν μεγαλοσωμος θα τον ειχαν σπασει στο ξυλο γιατι η μασκα κρυβει στομα και μυτη, οχι τα ματια που γυαλιζουν.
Εγω δεν του κρατησα καμια κακια γιατι ο τυπος μεσολαβησε, αθελα του, να μου ανοιξει τα ματια. να εισαι καλα ρε μαγκα που εβγαλες την ομιχλη απο τα ματια μου.
 
τώρα νέκρα πάντως, απίστευτη ησυχία, αααααχ όμορφα! (μένω σε σκατένιο σημείο και ενοχλεί η κίνηση και ας μην περνάει μπουρί σόμπτας σε παπί)
 
Γεραματα το λενε ντρικε, γεραματα. ο θορυβος εχει ξεκινησει να σε ενοχλει, ο καφες δεν ειναι ποτε αρκετα ζεστος/κρυος. Δεν πλενεις τα δοντια σου με παγωμενο νερο και ουτε απολαμβανεις, οπως παλια. τα καλοκαιρινα παγωμενα ντουζακια. Δεν πας μακρυα οπως παλια και ολα τα στρωματα δεν πιανουν μια μπροστα στο δικο σου.
 
Σημερα την ειδα hacker και επαιζα με το sms στο 133303030ενα3030303030.
Για να δω εαν εκαναν αλλαγες, εκανα copy paste παλιο μηνυμα και δεν το δεχτηκε. Στο επομενο μηνυμα εστειλα μονο κωδικο, το 2 για την περιπτωση και το δεχτηκε.
Καμια σχεση με την προηγουμενη καραντινα. Πηγα στον φουρνο και για πρωτη φορα δεν εβρισκα να παρκαρω και στην σταση για καφε και τσιγαρα, παλι δεν εβρισκα να παρκαρω. Αυξηση ειδα και στις νταλικες, πολλες νταλικες, παρα πολλες νταλικες. Ειδα και τον Βαγγελα, τον δεκαεξατροχο, να παρκαρει σε δρομακι που δεν αφηνεις ουτε ΙΧ για να αγορασει τσιγαρα.
 
τι εννοείς δεν το δέχτηκε; μια χαρά δούλεψε σε εμένα το κόπι πάστε

γενικά σίγουρα ο κόσμος είνια πιο χαλαρός, δεν φοβάται πλέον όπως στην πρώτη, έχει μια εικόνα τι αντιμετωπίζουμε, παρόλα αυτά δεν είδα κόσμο που περιφέρεται χωρίς λόγο, δηλαδή είδα επαγγελματίες και ανθρώπους για ψώνια.

Και εγώ ακόμα δεν έχω κλείσει το γραφείο αν και δεν δέχομαι κόσμο (βασικά δεν επιτρέπεται στον κόσμο να έρθει αλλά αυτό είναι άλλο στόρι...) θα δουλέψω κανονικά ότι είναι και σκέφτομαι μην βάλω μειωμένο ωράριο και να προχωράω πράγματα από το σπίτι. Αν δω ότι δεν πατάει ψυχή, που δεν θα πατήσει, θα το περάσω στο μειωμένο.
 
Εσυ που εισαι στην επαρχια, παιζει να μην πηγατε ακομα στo V2.0. Με copy paste εφαγα ακυρο και με οδηγια με url για να ξεστραβωθω.
 

Ο Κορωνοϊός είναι προπαγάνδα του Σαββίδη.
 
Back
Top