By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μισό, γιατί εγώ θυμάμαι οδηγία ότι σε περίπτωση υποψίας για κορόνα, να μην πηγαίνει ο κόσμος στα νοσοκομεία αλλά να επικοινωνεί με κάποια υπηρεσία. Η τραπεζικός ήρθε από το ιταλικο ολοκαύτωμα και μόλις ένοιωσε άρρωστη πήγε στο νοσοκομείο. Διάβασα(με) επίσημη δήλωση από τον ιατρικό κόσμο ότι η τραπεζικός δεν το χειρίστηκε σωστά το θέμα και έπαιξε και δήλωση ότι κυκλοφόρησε σε διάδρομο του νοσοκομείο χώρος μάσκα.
Προτού αποδώσουμε, πάντως προσωπική ευθύνη στον καθένα, που φυσικά του αναλογεί και από δαύτη, πρέπει να σκεφτούμε λίγο και τι μπορεί να κοστίσει στον καθένα το να πάει να δηλώσει στην εργασία του ότι "Ξέρετε κάτι ίσως έχω προσβληθεί". Είναι διασφαλισμένος ως προς την εργασία του και την αμοιβή του;
Γιατί πέρα από την τρομοκρατία των ΜΜΕ υπάρχει και η εργοδοτική τρομοκρατία. Η οποία ξεκινάει από τον εργοδότη που δίνει bonus μόνο σε όσους δεν έχουν πάρει αναρρωτική άδεια και φτάνει μέχρι τον στιγματισμό και ίσως και την απώλεια της εργασίας κάποιου.
Και αν πάρει αναρρωτική και δεν έχει προσβληθεί τελικά πώς θα πληρωθεί;
Γιατί καλά είναι το κράτος να βγάζει οδηγίες και να λέει "Εγώ το κομμάτι μου το έκανα, τώρα είναι προσωπική ευθύνη του καθενός" αλλά πρέπει να σου διασφαλίζει και κάποια άλλα πράγματα.
Αυτά σκεφτόμουν και μετά συνειδητοποίησα ότι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σήμερα είναι αν μεταδίδεται ο κορονοϊός με την μεταλαβιά.
Δεν ξέρω αν το χουμε ξαναβάλει όμως χθες κυκλοφόρησε ένα video υποτίθεται με υπαλλήλους του νοσοκομείου του Ριο
Το έδειξα δε κάτι φίλους Άραβες που έχω και αμέσως μου είπαν "αααα έχουμε κι εμείς"
O κοροναϊός αργεί να κάνει την δουλειά, Ένας μετεωρίτης ρε παιδιά να τελειώνουμε με την μία.
άμα θέλουν να ψοφήσουν κανένα πρόβλημα, αλλά θα πάει ο κωλόγερας να κολλήσει και θα πάει να βήξει στα μούτρα του πατέρα μου μετά που είναι και στις ευπαθής ομάδες...