Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μα ρε σεις δεν το ηξερε οτι ηταν αρρωστος τοτε, τη τεταρτη το εμαθε

και σαν την άλλη την τραπεζικό τον έχουν πάρει από τα μούτρα και τον καταστρέφουν online... τραγικά πράγματα.

Μισό, γιατί εγώ θυμάμαι οδηγία ότι σε περίπτωση υποψίας για κορόνα, να μην πηγαίνει ο κόσμος στα νοσοκομεία αλλά να επικοινωνεί με κάποια υπηρεσία. Η τραπεζικός ήρθε από το ιταλικο ολοκαύτωμα και μόλις ένοιωσε άρρωστη πήγε στο νοσοκομείο. Διάβασα(με) επίσημη δήλωση από τον ιατρικό κόσμο ότι η τραπεζικός δεν το χειρίστηκε σωστά το θέμα και έπαιξε και δήλωση ότι κυκλοφόρησε σε διάδρομο του νοσοκομείο χώρος μάσκα.
Θα μου επιτρέψετε να μην δεχτώ ότι η γυναίκα έφαγε κρατική τρομοκρατία 100%.και ότι δεν μασουλαει σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Θα αφήσω ένα καλό ποσοστό σαν δικό της σφάλμα.

Στον TOOL δίνω μια πιθανότητα να μην ήταν τόσο καθυστερημένος. Την μείωση της ποινής την δίνω επειδή βαριέμαι να τσεκαρω ποτέ ξεκίνησε το κοροναικο Καμπιονάτο στην Ιταλία.

Εάν ήταν εκεί όταν πέσανε τα πρώτα γκολ και κοντα στο τέρμα, θα έπρεπε να έχει τον νου του. Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να είσαι δικαβαλο με τον χάρο αλλά να μην έχεις συμπτώματα. Μια σύνεση να αποφύγει τα πλήθη θα έπρεπε να την έχει.

Συνήθως, όταν είναι να επιστρέψω Ελλάδα επισκέπτομαι γιατρό. Σε φάσεις που επισκέφτηκα γιατρό στην Ελλάδα, ενημέρωσα ότι ήρθα από Αφρική. Η προσέγγιση που έχουν είναι διαφορετική και αν σε στείλουν για κάποια εξέταση, σημειώνουν ότι ο τύπος είναι Αφρικανός.

Δεν συγκρίνω περιοχές αλλά τρόπο συμπεριφοράς όταν υπάρχουν μολύνσεις τριγύρω. Αφού ήταν σε καυτή περιοχή θα έπρεπε να προσεγγίσει διαφορετικά το θεμα

Μισό, γιατί εγώ θυμάμαι οδηγία ότι σε περίπτωση υποψίας για κορόνα, να μην πηγαίνει ο κόσμος στα νοσοκομεία αλλά να επικοινωνεί με κάποια υπηρεσία. Η τραπεζικός ήρθε από το ιταλικο ολοκαύτωμα και μόλις ένοιωσε άρρωστη πήγε στο νοσοκομείο. Διάβασα(με) επίσημη δήλωση από τον ιατρικό κόσμο ότι η τραπεζικός δεν το χειρίστηκε σωστά το θέμα και έπαιξε και δήλωση ότι κυκλοφόρησε σε διάδρομο του νοσοκομείο χώρος μάσκα.

Αν η τραπεζικός ήταν το 1ο θύμα στην Ελλάδα (έχω χάσει λίγο το μπαλάκι...), τότε, αν θυμάμαι καλά, αυτή η οδηγία που λες Κούνελε δεν υπήρχε ακόμα. Μπορεί να κάνω και λάθος, όμως.

Το κακό με αυτόν τον ιό (αλλά και με κάθε ιό που μεταδίδεται με παρόμοιο τρόπο, κακά τα ψέματα...), πέρα από τις οδηγίες και την έγκαιρη ενημέρωση, είναι ότι σημαντικότατο ρόλο παίζει και η προσωπική ευθύνη. Αν είσαι γομάρι και κτήνος και δεν σε νοιάζει τίποτα, όλα τα μέτρα πάνε περίπατο...

η τραπεζικός έκανε ότι έπρεπε να κάνει σωστά, και μετά από επικοινωνία με τον γιατρό της τράπεζας πήγε στο νοσοκομείο με μάσκα κτλ και τους είπε το και το και αυτοί την έβαλαν να περιμένει στην ουρά...
Μιλάμε για το απόλυτο fail του συστήματος υγείας και από ότι φαίνεται πήγαν να την βγάλουν και τρελή για να μην γίνουν ρόμπα.
Τα βλέπουμε και στο Ρίο τώρα... δεν κρύβεται η άθλια οργάνωση της χώρας (όσο καλούς γιατρούς και να έχουμε).

Προτού αποδώσουμε, πάντως προσωπική ευθύνη στον καθένα, που φυσικά του αναλογεί και από δαύτη, πρέπει να σκεφτούμε λίγο και τι μπορεί να κοστίσει στον καθένα το να πάει να δηλώσει στην εργασία του ότι "Ξέρετε κάτι ίσως έχω προσβληθεί". Είναι διασφαλισμένος ως προς την εργασία του και την αμοιβή του;

Γιατί πέρα από την τρομοκρατία των ΜΜΕ υπάρχει και η εργοδοτική τρομοκρατία. Η οποία ξεκινάει από τον εργοδότη που δίνει bonus μόνο σε όσους δεν έχουν πάρει αναρρωτική άδεια και φτάνει μέχρι τον στιγματισμό και ίσως και την απώλεια της εργασίας κάποιου.

Και αν πάρει αναρρωτική και δεν έχει προσβληθεί τελικά πώς θα πληρωθεί;

Γιατί καλά είναι το κράτος να βγάζει οδηγίες και να λέει "Εγώ το κομμάτι μου το έκανα, τώρα είναι προσωπική ευθύνη του καθενός" αλλά πρέπει να σου διασφαλίζει και κάποια άλλα πράγματα.

Αυτά σκεφτόμουν και μετά συνειδητοποίησα ότι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σήμερα είναι αν μεταδίδεται ο κορονοϊός με την μεταλαβιά.

δεν. περιγραφω. άλλο.

mitso_agkonas.jpg
mitso_bounies.jpg

αντε. σας λυπαμαι. για να μη σας φαει η απορία:

Δεν ξέρω αν ισχύει παντού ή αν ήταν επιλεκτική συμπεριφορά απέναντι σε ένα άτομο, αλλά σε εμάς έφυγε ένας με άγραφη άδεια μετά αποδοχών, όχι αναρρωτική, για δύο εβδομάδες. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι κυβερνητική οδηγία αυτό ή απλώς έτυχε, οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.
Βέβαια έχουν δημιουργηθεί άλλα εργασιακά ζητήματα, τα οποία δεν θα ήθελα να θίξω από εδώ.

Προτού αποδώσουμε, πάντως προσωπική ευθύνη στον καθένα, που φυσικά του αναλογεί και από δαύτη, πρέπει να σκεφτούμε λίγο και τι μπορεί να κοστίσει στον καθένα το να πάει να δηλώσει στην εργασία του ότι "Ξέρετε κάτι ίσως έχω προσβληθεί". Είναι διασφαλισμένος ως προς την εργασία του και την αμοιβή του;

Γιατί πέρα από την τρομοκρατία των ΜΜΕ υπάρχει και η εργοδοτική τρομοκρατία. Η οποία ξεκινάει από τον εργοδότη που δίνει bonus μόνο σε όσους δεν έχουν πάρει αναρρωτική άδεια και φτάνει μέχρι τον στιγματισμό και ίσως και την απώλεια της εργασίας κάποιου.

Και αν πάρει αναρρωτική και δεν έχει προσβληθεί τελικά πώς θα πληρωθεί;

Γιατί καλά είναι το κράτος να βγάζει οδηγίες και να λέει "Εγώ το κομμάτι μου το έκανα, τώρα είναι προσωπική ευθύνη του καθενός" αλλά πρέπει να σου διασφαλίζει και κάποια άλλα πράγματα.

Αυτά σκεφτόμουν και μετά συνειδητοποίησα ότι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σήμερα είναι αν μεταδίδεται ο κορονοϊός με την μεταλαβιά.

Ναι πράγματι, και δεν είναι μόνο για τους υπαλλήλους το θέμα. Όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγ/ατομικές επιχειρήσεις αν κλείσουμε λόγο του ιού τι θα κάνουμε; Τα έξοδα θα συνεχίσουν να τρέχουν και εμείς δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πρόβλεψη βοήθειας; πχ τουλάχιστον να σταματήσουν να με χρεώνουν όσο δεν θα δουλεύω είτε γιατί αρρώστησα είτε γιατί θα με κρατάνε κλειστό;

Τουλάχιστον να μην χρεωθούμε εισφορές στον τοκογλυφικό οργανισμό του ΕΦΚΑ.

Η υγεια στην εργασια ειναι παλιο θεμα. Ειναι η ξεφτιλα της κοινωνιας και το κρατος, ως αξιολογος εμετος, κλεινει τα ματια. θα πειραξουμε την καρδια της οικονομιας μας; Για να μην ξεφυγω απο το θεμα με εμετικα παραδειγματα.

Αυτα που κανουν ολοι τωρα, μπουνιτσες και πλυσιμο χεριων και τηρηση αποστασης απο ατομα που δεν φαινονται να σφιζουν απο υγεια, για μενα ειναι η ρουτινα. πριν καμποσους μηνες ειχα πει οτι εδω, οι χειραψιες ειναι για τους πολυ γνωστους (το συζητουσα με τον Βορειο). μπουνιτσες και τακτικο πλυσιμο χεριων. δημοσιες τουαλετες, μονο αν ειναι φρεσκοκαθαρισμενες και σε συγκεκριμενα μερη.
φαγητο, παλι σε συγκεκριμενα μερη. Μπορει η κατασταση εδω να ειναι αγρια και οχι οπως στον πλανητη των λευκων, αλλα τωρα το νοιωθετε και εσεις στο πετσι σας.
Αυτα ειναι πραγματα που επρεπε να εχετε στην καθημερινοτητα σας.

Αφου ειπα αυτα που ηθελα για το θεμα, θα εκτροχιαστω σε spoiler.
ειχα μια συναδελφο η οποια μεγαλωνε μονη της το μωρακι της, με σοβαρο προβλημα υγειας. μια φορα την εβδομαδα επρεπε να το πηγαινει στο νοσοκομειο. καποια στιγμη απεκτησε προβλημα στο χερι της, απο την δουλεια, και ζητησε δυο μερες αδεια για να κανει εξετασεις κτλ.
Την δευτερη μερα και επιστρεφοντας με ταξι απο το νοσοκομειο, ενα φορτηγο χτυπησε το ταξι και η γυναικα εσπασε ολοκληρη. προσπαθουσε να κρατηθει στη ζωη. Την απελυσαν στο καπακι. Οι εργατοπατερες και τεμπεληδες του σωματειου εδωσαν αγωνα για να ακυρωθει η απολυση.
τελικα τα καταφεραν και μετα απο μηνες η γυναικα επεστρεψε στη δουλεια με τελεσιδικη αποφαση. Η εταιρια δεν την δεχτηκε και ουτε καν την αφηνε να μπει μεσα. αργοτερα της ειπαν να παρει μια θεση με μικροτερες αποδοχες,
δεν ξερω τι εγινε στην πορεια γιατι τους ειπα να πανε να αμηθουν με δαχτυλιθρες, επειδη δεν ειναι απαραιτητο να το απολαυσουν.

Σε τετοιες στιγμες βλεπουν ολοι σε τι σκατα κοινωνιες ζουν αλλα συντομα το ξεχνανε και χαμογελανε, οταν βλεπουν τον Κυριακο να κανει μπουνιτσες με τον αντιπροεδρο της ευρωπαικης τραπεζας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος μας μαθαινει τον σωστο τροπο:

88257493_2971734416240430_5686338942429822976_o.jpg

ταβάριτς γαιε, αντε κι εσυ πάβελ γερανόφσκι, Εμεις δε θ αρωστησουμε ποτέ. 3'45'' λεμε, δε θα μεινει μικροβιο...

εντιτ: καταπληκτικο σχολιο απο κατω:
"Ντροπή ανθελληνες! Ο Εθνικός Ύμνος (Ύμνος εις την Ελευθερίαν) έχει 158 στροφές!!!1!! Πως είναι δυνατόν να διαρκεί μονο 55'';;;; Τον τραγουδας και πλενεις χέρια, σώμα, μαλλιά, τα χαλιά, τις κουρτινες και το αυτοκίνητο! "

Last edited:
Δεν ξέρω αν το χουμε ξαναβάλει όμως χθες κυκλοφόρησε ένα video υποτίθεται με υπαλλήλους του νοσοκομείου του Ριο

Το έδειξα σε κάτι φίλους Άραβες που έχω και αμέσως μου είπαν "αααα έχουμε κι εμείς"

Last edited:
Δεν ξέρω αν το χουμε ξαναβάλει όμως χθες κυκλοφόρησε ένα video υποτίθεται με υπαλλήλους του νοσοκομείου του Ριο

Το έδειξα δε κάτι φίλους Άραβες που έχω και αμέσως μου είπαν "αααα έχουμε κι εμείς"

skeleton-dance-gif-2.gif

Για τις μετακινήσεις μου χρησιμοποιώ έναν συγκεκριμένο οδηγό, πολύ καλό παλικάρι.
Χθες το βραδυ, έπρεπε να πιω καφέ με ένα φιλαράκι για το goodbye. Στην διαδρομή πιάσαμε συζήτηση για τους Κινέζους και φυσιολογικά φτάσαμε στο κεφάλαιο κοροναdeath.
Του είπα ότι εντοπίστηκαν κρούσματα στην Ν. Αφρική και έτσι είναι θέμα χρόνου να φτάσει και στην γειτονιά.

Πήγαινε αγόρασε μάσκες, απολυμαντικά για τα χέρια και γάντια. Θυμάσαι τι έγινε με την χολέρα;
Το σκέφτηκε λίγο και μου είπε ότι η χλωρίνη κόστιζε μερικά σεντς και μόλις έσκασε ο φόβος για την χιλερα η τιμή ανέβηκε στα 50 kwacha.

Έχεις τίποτα φρούτα; Λαχανικά;
Μου λέει έχω παντζάρια.
Θα τα κάνεις χυμό και θα τα πουλάς ως ασπίδα του οργανισμού ενάντια στον ιό.
Δεν θα λες ότι δεν θα κολλήσουν αλλά ότι θα είναι δυσκολότερο.

Ψέμα δεν είναι, επειδή ο χυμός από παντζάρια είναι καλύτερος από τα προϊόντα του Βελόπουλου.
Όσοι υποφέρουν πολύ από τον ιό είναι άτομα με... ας το πούμε αδύναμο αίμα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα παιδιά δεν υποφέρουν όσο οι μεγαλύτεροι.
Εδώ τον συγκεκριμένο χυμό τον πίνουν και όσοι έχουν αφρικανική γρίπη.

Μου είπε ότι θα πάει να πάρει ένα μικρό δάνειο, που θα μπορεί να αποπληρώσει ακόμα και αποτύχει το σχέδιο.

Εγώ σήμερα πήγα σε φαρμακείο και δεν είχαν μαντιλακια, μου είπαν θα βρω στο super market. είχαν δύο κουτιά με μάσκες. Μερικά σεντς την μια. Ακόμα δεν έχουν ιδέα για τον κορόνα.

είμαστε ήδη νεκροί απλά δεν το έχουμε εμπεδώσει ακομα.

Χμμμ κοιταξτε ρε, εγω το ξανασκεφτηκα, το θεμα δεν ειναι να καταδικαζουμε η οχι και να λεμε ποσο ηλιθιοι ειναι οι πιστοι η αυτοι που φοβουνται μη κολλησουν. Το θεμα ειναι η σωστή οργάνωση και η πρόληψη της πιθανότητας επεκτασης της γριπης με δεδομενο ομως την ιδιαιτεροτητα της ελληνικης κοινωνιας.

Δεν θα εχει καμια λογικη να απαγορευσουμε τις εκκλησιαστικες λειτουργιες η τα μυστηρια σε εναν λαο που η καθημερινοτητα του απο τους πρωιμους μεσαιωνικους χρονους ειναι συνυφασμένη με την αντισταση στις απαγορευσεις και ειδικα στις εκκλησιαστικες "εκδιωξεις" (γιατι ετσι θα το εκλαβει ο κοσμος).

Οποτε τι μπορουμε να κανουμε; Να αφησουμε τον καθε καθυστερα παππου να μας κολλησει ολους γριπη; Και νταξει οι καθυστερες, οι νοσουντες και ο ευαλωτος πληθυσμος τι φταιει; θα πει ο λογικος ανθρωπος και πολυ σωστα*.

Αυτο που μπορει η πολιτεια να κανει ειναι να σφιξει τα μετρα προληψης. Σε φαση κινητα κεντρα διαγνωσης του ιου εξω απο καθε τοπο λατρειας με φορητα κιτ που θα σε τσεκαρουν και μετα θα σε αφηνουν να μπεις μεσα (η στην εκκλησια η στην απομονωση ;) )
Υπαρχουν τροποι ελεγχου:

*Μην ξεχνατε οτι υπαρχουν πολλοι καθυστερες σε ολον τον κοσμο δεν ειναι ελληνικο φαινομενο

άμα θέλουν να ψοφήσουν κανένα πρόβλημα, αλλά θα πάει ο κωλόγερας να κολλήσει και θα πάει να βήξει στα μούτρα του πατέρα μου μετά που είναι και στις ευπαθής ομάδες...

Ανεύθυνα ζώα...

btw αυτό με τους κινέζους γιατρούς που χορεύουν και είχαν πει για πλάκα τι γίνετε στο Ρίο, κάποια ζώα αλήθεια το πήραν σοβαρά και βρίζουν. Ενώ πχ στο βίντεο παντού έχει πινακίδες με κινέζικα...

Όχι μετεωρίτης λοιπόν, μπορεί να γλιτώσει κανένας και να αναπαραχθεί ξανά. Κίμ αμόλα τες να υπάρξει και πλήρη ραδιενεργή κάλυψη μετά να το σιγουρέψουμε.

Back