Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αν σας άρεσε η Κορόνα, τότε θα λατρέψετε την

ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΟΝΑ

Αν σας άρεσε η Κορόνα, τότε θα λατρέψετε την

ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΟΝΑ

Σε τι γεύσεις βγαίνει;

Μετάλλαξη από χώρες του δυτικού κόσμου ή/και φίλων τους, "θα χρησιμοποιούμε γράμματα για να αποφύγουμε τον ρατσισμό και όχι όνομα χώρας που εμφανίστηκε"
Μετάλλαξη από χώρα της Αφρικής "ας το πούμε μετάλλαξη Μποτσουάνα"

Εμ βέβαια στην μποτσουάνα σας.

Τσιμπηθειτε διοτι χανομαστε. Ωχ, μαλλον δε καλυπτει τη μποτσουανα! πισω στην ατομικη ευθυνη. Οσο πτωχες χωρες παραμενουν ανεμβολιαστες αυτο θα συμβαινει .

Μλκ κάθε 3 ώρες από το τελευταίο μου ποστ η μετάλλαξη Botσουάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Με μολις δυο κρουσματα εκλεισαν τα παντα (καλα εκαναν, δεν ειμαι ψυχοπαθης) και ακομα δεν ξερουμε ποσα κρουσματα υπαρχουν στις χωρες που εκλεισαν τις πορτες που ειναι πολυ σημαντικο.
Αυτα τα μετρα δεν τα ειχαν παρει οταν εβρεχε κρουσματα στην Κινα. Δεν ηθελαν να διαταραξουν τους πολιτες, τις αγορες και τις σχεσεις με την Κινα. Τωρα που τους ετσουξε το οικονομικο και το εκλογικο νοιαζονται πολυ ευκολα.

Μλκ κάθε 3 ώρες από το τελευταίο μου ποστ η μετάλλαξη Botσουάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Ε σταμάτα επιτέλους να ποστάρεις! Θέλεις να μας πεθάνεις όλους?!!!

Από βδομάδα θα ανακοινωθεί και το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα.

Εννοείται! Μην πάει χαμένη και η 4η δόση, κρίμα! Τόσο κόπο κάναν οι άνθρωποι...

Εννοείται! Μην πάει χαμένη και η 4η δόση, κρίμα! Τόσο κόπο κάναν οι άνθρωποι...
Θα φτάσουμε στην έβδομη, θα ολοκληρωθεί το σφράγισμα και στην Ελλάδα ακόμη πλαστικές ταυτότητες θα έχουμε

Back