lelos kounelos
Tarrasque
Φαίνεται ότι μόνο στην Ελλάδα παίζει ο Κορνήλιος. Από τότε που έφυγα ξέχασα τι είναι τα μέτρα. έχω ξεχάσει τι είναι η μάσκα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εχω ελαφρύ πονοκέφαλο, πονόλαιμο, γενική αδιαθεσία (καλά αυτό πάντα το *χα), και ελαφριά αδυναμία στους μύες.
δικαιολογιες. ποιος θα σε ενοχλησει τωρα που βγηκες θετικος; πεσε με τα μουτρα στο πληκτρολογιο. μην γινεσαι χεστης στα γεραματα.Πάει το streak μου.
Πάει και το Achievement.
κάτι σαν στα αρχίδια μας θα πεθάνουμε όλοι anyway![]()
ÎÎÎ: ÎÎο κÏμα κοÏÏνοÏÎ¿Ï Î±Î½Î±Î¼ÎνεÏαι ÏÎ¹Ï ÎµÏÏÎ¼ÎµÎ½ÎµÏ ÎµÎ²Î´Î¿Î¼Î¬Î´ÎµÏ
Î¤Î¹Ï ÎµÏÏÏÎ¼ÎµÎ½ÎµÏ ÎµÎ²Î´Î¿Î¼Î¬Î´ÎµÏ Î±Î½Î±Î¼ÎνεÏαι νÎο κÏμα με ÏÏοÏαÏαλλαγÎÏ ÏÎ·Ï ÎμικÏον - Îι μολÏνÏÎµÎ¹Ï ÎºÎ±Î¹ οι νοÏÎ·Î»ÎµÎ¯ÎµÏ Î±ÏξάνονÏαι Ïε ανθÏÏÏοÏÏ Î±ÏÏ 65 εÏÏν και ÏάνÏwww.skai.gr
Κάτι σα νέο κύμα κακοκαιρίας ας πούμε;
κάτι σαν στα αρχίδια μας θα πεθάνουμε όλοι anyway
ΣΜ πάντως ακόμα με μάσκα πάω εγώ. Δε μαμιέται... τώρα που έχω λίγη δουλίτσα να αρρωστήσω;
βασικά βγήκε ο πατέρας μου θετικός χθες, από τους τελευταίους που την γλίτωσαν, εγώ ακόμα με την απορία είμαι αν το πέρασα ή ήταν γαστρεντερίτιδα τελικά. Αν δεν το πέρασα είμαι ο τελευταίος των τελευταίωνΟι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες.
![]()
Έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Τρίτη - «Αναμένουμε έξαρση», λέει ο Μαγιορκίνης - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Το υπουργείο Υγείας προχωρά την Τρίτη 1η Νοεμβρίου σε έκτακτη ενημέρωση για τα νέα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, την ώρα που φουντώνουν οι ανησυχίες για νέο κύμα της πανδημίας από…thepressproject.gr