What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Epitaph

Death Knight
Καταρχάς ο "Scientist" που παρέθεσες Μυρμίδονα είναι τελείως μανιασμένος, με βιτρίνα ψύχραιμου. Πέρα από τις γκριμάτσες (ειρωνικές και εξυπνακίστικες) που κάνει όταν βάζει τον RFK να μιλάει, είχε τέτοιο μένος που ούτε καν είχε τον χρόνο να δει τι ακριβώς είπε ό ίδιος και αν τελικά βγάζει νόημα.
Στο 3:10 π.χ. λέει επι λέξει :
For me, "Mercury is 1000x lead" is too round and large of a number to be believable. Switch that up to 15x and reference some legitimate sounding research journal and this probably would have made it to the B-Tier.
Άρα αν ο Kennedy έκανε μια πιο μετριοπαθή δήλωση (αντί για «1000 φορές πιο τοξικό», έλεγε «15 φορές πιο τοξικό»), και είχε ως δικαιολόγηση από κάποιο επιστημονικό περιοδικό, θα έβαζε τη δήλωση του ως ακόμα πιο αναληθή και μεγαλύτερο ψέμα (B Tier Misinformation/Lie);; :ROFLMAO::ROFLMAO:

Επίσης , ο scientist δεν μπορούσε να ψάξει με ένα απλό google search για το πόσο πιο τοξικός είναι ο υδράργυρος από τον μόλυβδο.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη κλίμακα που λέγεται LD και υποτίθεται την γνωρίζουν οι χημικοί και όσοι επιστήμονες γιατροί (διδάσκονται ακόμα Χημεία στην Ιατρική απ όσο γνωρίζω). Αυτή η κλίμακα έχει να κάνει με την ποσότητα μιας ουσίας ή ενός χημικού στοιχείου που μπορεί να σκοτώσει το 50% ενός είδους.
Παραθέτω τις τιμές :

6mg/kg για τον υδράργυρο και 4.665mg/kg για τον μόλυβδο. Επομένως ο υδράργυρος είναι 777,5 φορές πιο τοξικός. OMG δεν είναι 1000 φορές, αλλά 777!!!!

Και να μην γνώριζε όμως για την κλίμακα αυτή θα μπορούσε να το ψάξει από wikipedia + άλλα λινκς

Scientists do not know precisely what level of mercury in blood may be associated with harmful effects. Some studies suggest that children of mothers with blood mercury levels as low as 30 to 40 ng/ml may exhibit delayed development and subtle nervous system effects during early childhood. Some reports suggest that similar blood mercury levels may be associated with visual, nervous, or cardiovascular system effects in adults. Blood mercury levels above 100 ng/mL have been reported to be associated with clear signs of mercury poisoning in some individuals (e.g., poor muscle coordination, tingling and numbness in fingers and toes).

The Centers for Disease Control and Prevention (US) has set the upper limit for blood lead for adults at 10 μg/dL (10 μg/100 g) and for children at 3.5 μg/dL;[8] before October 2021 the limit was 5 μg/dL

Πέρα απ αυτό, μετά αναφέρει ότι «δεν υπήρχε μυστική συνάντηση το 2000, είναι τεράστιο ψέμα».
Όταν υπάρχει news embargo μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν υπάρχει βιντεοληπτικό ή ηχητικό υλικό για την εν λόγω τεράστια ΜΗ ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, ότι είναι, εν τέλει, μυστική;

Αν σε κάποια πράγματα έχει κάνει λάθος λοιπόν ο εν λόγω fact checker (lol), και μπορώ εγώ που δεν αυτοαποκαλούμαι «Doctor/Scientist» να τον διαψεύδω για τις πιο εύκολες μαλακίες που πάει και λέει, φαντάσου πόσο προκατειλλημένος είναι.

Επίσης πήγα να δω λίγη από την συνέντευξη του RFK.
Από ένα σημείο και μετά άρχισα να σημειώνω τις ιατρικές/αναφορές που έκανε ο RFK στο βίντεο του Joe Rogan.
Ξεκίνησα περίπου από το 34ο λεπτό και έφτασα να γράφω μέχρι το 62ο λεπτό. Δεν συνέχισα γιατί μέσα σε 4 μέρες έχει γαμηθεί το σύμπαν και δεν προλαβαίνω να ακούσω και να κάνω αυτά που θέλω.
Αλλά μου κάνει εντύπωση πως απο τις 15-16 αναφορές που κάνει ο RFK σε αυτό το χρονικό διάστημα των 29 λεπτών, ο DOCTOR που πόσταρες αναφέρεται μόνο σε 2 από τις 16.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για τα άλλα 14 αν είναι αληθή ή όχι. Και ξέρεις, είναι περίεργο, γιατί ο Doctor σου έχει και "Actually True" κατηγορία στο βιντεάκι που έχει βάλει ήδη 2 πράγματα τα οποία εγώ δεν έχω παραθέσει, γιατί αν θυμάμαι καλά τα ανέφερε πριν το 34ο λεπτό που άρχισα να σημειώνω....
Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ρε παιδί μου.

"Lazarus" adverse effects reporting system - 35:20
Mortality from infectious diseases dropped 80% almost nothing to vaccines (Guier Study - 2000) - 37:30
Fewer than 1% of infectious mortality from diseases can attributed to vaccines (McInnley & McInnley study) - 39:10
Vaccine Immunity from Liability to all vaccine companies (1986 Vaccine Act - 40:00
The biggest cost for every medical product is downstream liabilities - 40:30
They (vaccines) are exempt for pre-licensing safety testing - 41:25 &
No placebo controlled trials for Vaccines (από την συνάντηση με Fauci που δεν του έστειλε ποτέ τις ζητούμενες μελέτες - 43:30)
Oxyconton - "not addictive" label put by FDA (46:20)
Moving of goalposts for COVID 19 Vaccine (It prevents transmission if you get it and you'll only need 1 vaccine for COVID etc -
Moral arguments used by government and vaxxx pushers to force people to use the shots (48:25)
After the 1999 Act, Vaccine schedules exploded 52:40 <---- εδώ έκανε λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, δεν ξέρω αν το κατάλαβε, αλλά μετά το επανέλαβε πολλές φορές ως «1989».
Hepatitis B vaccine for babies (53:10)
MERC and CDC originally designed this vaccine for prostitutes and homosexuals (53:52)
1989 is the year the autism epidemic started (according to EPA) (55:20)
IT'S A CORRELATION, IT DOESN'T MEAN CAUSATION, BUT IT NEEDS TO BE LOOKED AT*** (55:28)

Εμπειρίες από γυναίκες με υγιή παιδιά, που κάναν εμβόλια, ανεβάσαν πυρετό την ίδια μέρα, έπαθαν επιληπτική κρίση και χάσανε τις κοινωνικές δεξιότητες τους.
Ο ΝIH αποφάσισε να το ελέγξει.
CDC ανέθεσε σε έναν Βέλγο επιδημιολόγο να το μελετήσει. Βρήκε ότι όποιο παιδί το έκανε στις πρώτες Hepatitis B το έκανε στις πρώτες 30 μέρες. είχε 1135% μεγαλήτερη
Relative Risk of 11,35
Relative Risk of 2 is considered proof of causation as long there is biological possibility.
Relative risk of smoking a pack of cigarettes and getting lung cancer is 10.
Panic inside the industry and they wanted to keep it secret.
They found a methodist retreat center in Simsonwood, Georgia. 72 people there (NIH, FDA, WHO, CDC, big academics that made and pharma companies
Τα λάθη που είχαν γίνει στο εν λόγω άρθρο που αναφέρει και ο SCIENTIST που αναφέρεις, είχαν γίνει όλα από τους επιμελητές του Rolling Stone και του Salon που έκοψαν το άρθρο από τις 16.000 λέξεις στις 3.000.
Τη δεκαετία του 60% , μόνο το 6% της Αμερικής έπασχε από χρόνιες παθήσεις.
Ο αυτισμός ήταν 1/10.000 τώρα είναι 1/34 (1:01:20)
και δεν βασίζεται σε καλύτερα κριτήρια ή διαφορετικά

Επιστρέφω εν καιρώ

Last edited:

steel_havoc

Death Knight
Επιτάφιε τον φίλο μας τον Κέννεντι τον βλέπω να λέει πολλά, οι πιθανότητες να πάρουν τα μυαλά του αέρα σαν κάποιον άλλον Κέννεντι παλιότερα αυξάνονται επικίνδυνα.

Myrmidonas

Mind-flayer
Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΜΟΥ λολ
Άρα αν ο Kennedy έκανε μια πιο μετριοπαθή δήλωση (αντί για «1000 φορές πιο τοξικό», έλεγε «15 φορές πιο τοξικό»), και είχε ως δικαιολόγηση από κάποιο επιστημονικό περιοδικό, θα έβαζε τη δήλωση του ως ακόμα πιο αναληθή και μεγαλύτερο ψέμα (B Tier Misinformation/Lie);; :ROFLMAO::ROFLMAO:
δεν έχω χρονο να ξανακοιτάξω, αλλά απο το λιγο που θυμάμαι σε αυτό εννοουσε ότι θα ήταν περισσοτερο πειστικός οπότε θα ανέβαινε στην κλίμακα μισιφορμεισον

Epitaph

Death Knight
Επιτάφιε τον φίλο μας τον Κέννεντι τον βλέπω να λέει πολλά, οι πιθανότητες να πάρουν τα μυαλά του αέρα σαν κάποιον άλλον Κέννεντι παλιότερα αυξάνονται επικίνδυνα.

Τα μυαλά του θείου του είχαν πάρει πολύ αέρα. Τα μυαλά του πατέρα του πήραν λιγότερο, καθώς τον δολοφονήσαν μέσα σε κουζίνα.
Ελπίζω οι απόπειρες δολοφονίας στο πρόσωπο του RFK Jr. να παραμείνουν στον χαρακτήρα του από τα συκοφαντικά άρθρα και τους πληρωμένους από τις φαρμακευτικές influencers.

@Myrmidonas

Μα δεν βγάζει νόημα αυτό. Υποτίθεται πως όσο πιο πάνω ανεβαίνεις στην κατηγορία παραπληροφόρησης, τόσο λιγότερες αποδείξεις και υποστήριξη από μελέτες και επιστημονικά περιοδικά έχει κάποιος. Δηλαδή ότι όλα τα δεδομένα, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του. Όχι το αντίθετο.

Το δηλώνω ξανά επειδή ίσως κάποιοι να μην το είδαν επειδή το ανέφερα μέσα στο spoiler. Ο RFK Jr. στη συνέντευξη του 7 μήνες πριν στον Joe Rogan (πολύ πριν ταχθεί με το πλευρό του Τραμπ), δήλωνε ρητά πως «Οποιοσδήποτε συσχετισμός, δεν σημαίνει απαραίτητα αιτιότητα, και πρέπει να διερευνηθεί». Γιατί κάποιους τους πειράζει αυτή η διερεύνηση;

Myrmidonas

Mind-flayer
Όταν βρώ χρόνο θα το ξανακοιταξω να το θυμηθώ και θα επανέλθω.
Έχει πάντως νόημα έτσι όπως εξηγεί την κλίμακα, σε λέει πχ αν δεν ήταν τόσο μεγάλο νούμερο και στρογγυλοποιημενο θα φαινόταν πιο πιστευτό οπότε παραπάνω κόσμος θα το πίστευε χωρίς να κοιτάξει

Epitaph

Death Knight
Μα είναι δεδομένο πως ο υδράργυρος είναι πιο τοξικός από τον μόλυβδο (και να μην πάρεις ως δεδομένο τις τιμές LD50).
Αν λοιπόν υπήρχε άρθρο που έλεγε ότι ήταν 15 φορές πιο τοξικός, ο ισχυρισμός του RFK Jr για «15 φορές τοξικότερος από τον μόλυβδο» θα ήταν απλά και ξεκάθαρα αληθής και όχι παραπληροφόρηση.
Τώρα με τις κάτω βάσεις των LD50 που σου παρέθεσα, που κι αυτές από χημικές μελέτες είναι παρμένες, βγάλαν συμπέρασμα ότι "mercury = 777,5x more toxic than lead".

mruseyourbrain

Blackguard
Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα ξύπνησα είχα όρεξη κι ο εγκέφαλος μου για κάποιο λόγο λειτούργησε, οπότε ας απαντήσω αναδρομικά σε κάνα δυο θεματάκια.
Το αστείο είναι όμως πως πουθενά δεν έχει αποδειχθεί αυτό όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο :
Μετά από 1,30 ώρα βίντεο αρλούμπας που αναγκάστηκα να παρακολουθήσω βέβαια νιώθω ότι κάηκαν κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα, οπότε κατανοώ την νοητική κατάσταση όποιου το έχει παρακολουθήσει.
Το βίντεο αυτό αναφέρει πολλά πράγματα. Αν θες μεταξύ άλλων να δεις πόσο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ είναι τα συμπεράσματα που βγάζουν οι CDC, FDA κλπ, δες προς το τέλος του βίντεο που μιλάει με μία παγκόσμια αναγνωρισμένη εμβολιολόγο (leading vaccinologist).
Καταρχάς δεν μιλάει από μόνη της. Αυτός ο τύπος που λέει ότι είναι δικηγόρος έχει βάλει ένα μονταρισμένο βίντεο στο οποίο ο ίδιος ρωτάει έναν επιστήμονα που τον αποκαλεί αναγνωρισμένο εμβολιολόγο, κι ένα βίντεο με μια κυρία που επίσης την ρωτάει στα πλαίσια κάποιας κατάθεσης φαντάζομαι και την οποία επίσης αναφέρει ως αναγνωρισμένη εμβολιολόγο. Φαντάζομαι όταν θέλεις να επικαλεστείς την αυθεντία κάποιου θα πρέπει να δώσεις κάποια στοιχεία για το τι είναι αυτοί που μιλάνε, τι έχουν καταφέρει στον επιστημονικό τους τομέα κι όχι απλά να κολλάς έναν τίτλο αναγνωρισμένη αυθεντία λες και βλέπεις πρωινάδικο.
Αλλά αφού το λένε αυτοί οι δύο εντάξει θα πετάξουμε στα σκουπίδια ότι λένε οι μεγάλοι ιατρικοί οργανισμοί και θα αρκεστούμε στους "αναγνωρισμένους εμβολιολόγους", με έπεισες.
Ίσως και εγώ έτσι να ενεργούσα αν είχε διαβρωθεί τόσο πολύ το μυαλό μου από το κέρδος. Γιατί να κάνω/χρηματοδοτήσω μια αδέκαστη έρευνα που μπορεί κιόλας να βγάλει άσχημα αποτελέσματα για το φάρμακο που πρόκειται να πουλήσω και πήρα τόσα χρόνια και χρήμα στο να ερευνήσω και να κατασκευάσω;
Δείχνεις να μην κατάλαβες τι ισχυριζόταν ο κύριος στο βίντεο που ανέβασες μαζί με τον κλόουν που το παρουσίαζε. Ο κύριος αυτός λοιπόν ανέφερε την πολιτική που ακολουθούν οι φαρμακευτικές εταιρίες με τα φάρμακα ως την σωστή τακτική. Και μάλιστα έλεγε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα εμβόλια. Και γιατί αυτό? Γιατί για τα εμβόλια σύμφωνα με το ίδιο έχουν πετύχει νομική ασυλία οπότε δεν τηρούν τους κανόνες ασφάλειας όπως κάνουν με τα φάρμακα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο "Οι κανονισμοί δεν κάνουν τα προιόντα ασφαλή αλλά το οικονομικό συμφέρον",15:20 και 1:25:00. Γελάν και τα τσιμέντα.

Επίσης από τις 3 έρευνες που παραθέτει μετά ως «τεκμήρια ότι η Thimerosal δεν προκαλεί αυτισμούς», οι 2 συμπεραίνουν ότι «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ» και η 3η μόνο λέει ότι «δεν βλέπουμε κάποια σχέση στην ουσία και τον αυτισμό».
Περιέργως οι 2 που δεν βγάζουν ασφαλές συμπέρασμα, δεν έχουν ανανεωμένο τον σύνδεσμο τους να το διαβάσεις μόνος σου, και οδηγούν σε νεκρούς ιστοτόπους...Αλλά οι ειδικοί συντάκτες του CDC το παραθέτουν ως αδιάψευστο κριτήριο του ότι η ουσία δεν σχετίζεται με αυτισμό.
Biased much?
Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύτηκες εμένα μου πήρε 3 δεύτερα να τις βρω.
Όμως όταν ρωτάει την ειδικό «αν υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό» πάλι δεν υπάρχουν μελέτες.
Επομένως το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό:
Αφού για κανένα από τα δύο δεν έχουν γίνει έρευνες και μελέτες.
Κι αυτά τι είναι?
Μπορεί να είσαι απλά κότα (εχμ, συγγνώμη διπλωμάτης εννοώ...) και να φοβάσαι να τον πεις χαζό, άμυαλο ή οτιδήποτε, έτσι ώστε να «δείχνεις ανώτερο επίπεδο». Όμως το υφάκι σου στο φόρουμ μου δείχνει εξυπνακίστικο.
Έχεις μπερδέψει την ευγένεια, με τον εξυπνακισμό. Δεν πειράζει ότι μας λείπει δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε.
Κερασάκι στην τούρτα με το πουλέν σου. Αυτό στο τέλος άμα σ αρέσει πολύ θα στο πάρω δώρο στην γιορτή σου.

Epitaph

Death Knight
Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα ξύπνησα είχα όρεξη κι ο εγκέφαλος μου για κάποιο λόγο λειτούργησε, οπότε ας απαντήσω αναδρομικά σε κάνα δυο θεματάκια.

Με ορεξούλα ξύπνησες.

Μετά από 1,30 ώρα βίντεο αρλούμπας που αναγκάστηκα να παρακολουθήσω βέβαια νιώθω ότι κάηκαν κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα, οπότε κατανοώ την νοητική κατάσταση όποιου το έχει παρακολουθήσει.

Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Ανέφερα ξεκάθαρα πως το εν λόγω κομμάτι για το οποίο μιλούσα βρισκόταν στο τέλος του βίντεο.
Τώρα βέβαια το αν είναι αρλούμπα το οτιδήποτε, δεν νομίζω να μπορεί να το κρίνει κάποιος που δεν μπορεί (ή δεν έχει την πνευματική διαύγεια) να διαβάσει μια απλή πρόταση. Θα πας να τα ρίξεις στο «χουρρ ντουρρρ το βίντεο φταίει, που έχασα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα», αλλά διάβασες το κειμενάκι πριν το δεις. Περίεργα πράγματα ε;

Καταρχάς δεν μιλάει από μόνη της. Αυτός ο τύπος που λέει ότι είναι δικηγόρος έχει βάλει ένα μονταρισμένο βίντεο στο οποίο ο ίδιος ρωτάει έναν επιστήμονα που τον αποκαλεί αναγνωρισμένο εμβολιολόγο, κι ένα βίντεο με μια κυρία που επίσης την ρωτάει στα πλαίσια κάποιας κατάθεσης φαντάζομαι και την οποία επίσης αναφέρει ως αναγνωρισμένη εμβολιολόγο. Φαντάζομαι όταν θέλεις να επικαλεστείς την αυθεντία κάποιου θα πρέπει να δώσεις κάποια στοιχεία για το τι είναι αυτοί που μιλάνε, τι έχουν καταφέρει στον επιστημονικό τους τομέα κι όχι απλά να κολλάς έναν τίτλο αναγνωρισμένη αυθεντία λες και βλέπεις πρωινάδικο.
Αλλά αφού το λένε αυτοί οι δύο εντάξει θα πετάξουμε στα σκουπίδια ότι λένε οι μεγάλοι ιατρικοί οργανισμοί και θα αρκεστούμε στους "αναγνωρισμένους εμβολιολόγους", με έπεισες.

1739178971887.png

Πρώτο google search result με το όνομα της. «Διεθνώς-Αναγνωρισμένη ειδικός στα εμβόλια». Σε πειράζει που ξέχασα το «διεθνώς»; Μήπως πρέπει να παραθέτω και 10 επιστημονικές μελέτες κάθε φορά που αναφέρω ένα όνομα;
Τι σε πονάει ακριβώςεδώ λοιπόν; Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, στελεχὠνονται και υποστηρίζονται από ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ (και μη) εμβολιολόγους και μεγαλογιατρούς. Αν οι αναγνωρισμένοι αυτοί λοιπόν εμβολιολόγοι παραδέχονται ότι δεν κάναν ελέγχους για το συγκεκριμένο θέμα, εσένα γιατί σε πονάει; Παίρνεις κάνα φράγκο από τις φαρμακευτικές και τις υποστηρίζεις;

Δείχνεις να μην κατάλαβες τι ισχυριζόταν ο κύριος στο βίντεο που ανέβασες μαζί με τον κλόουν που το παρουσίαζε. Ο κύριος αυτός λοιπόν ανέφερε την πολιτική που ακολουθούν οι φαρμακευτικές εταιρίες με τα φάρμακα ως την σωστή τακτική. Και μάλιστα έλεγε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα εμβόλια. Και γιατί αυτό? Γιατί για τα εμβόλια σύμφωνα με το ίδιο έχουν πετύχει νομική ασυλία οπότε δεν τηρούν τους κανόνες ασφάλειας όπως κάνουν με τα φάρμακα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο "Οι κανονισμοί δεν κάνουν τα προιόντα ασφαλή αλλά το οικονομικό συμφέρον",15:20 και 1:25:00. Γελάν και τα τσιμέντα.
Κάνω μια απομαγνητοφώνηση του τι λέει από το 13:53.
"The impact of giving vaccines immunity and liability (meaning the companies that sell them and those participate in injecting them), and i think it creates a market distortion that really puts vaccines in a unique box visavie ANY OTHER PRODUCT OUT THERE. When you think of ANY other product out there, whether they're planes, cars, drugs, chainsaws, knives ANYTHING out there. How do they become safer? Why are they put to market? Why does the company care that their safe? How does the company properly test them before they go to market? Why does the company watch the product safety after market?
Because at the end of the day, companies have an economic interest to make money. That is what their fiduciary duty is to their shareholders
So when you take away, the fundamental manner in which we assure product safety - economic interest of a company, you get a very different result.
And you can see that clearly for example how drugs are clinically trialed versus how vaccines are clinically trialed.
Drug manufacturers they wanna know before the drug goes to market - whether that product's safe - cause if it does, and it hurts a 1000000 peoplem they're gonna end upside down very quickly on making money from that drug.
With vaccines, they don't have to worry about it in most parts of the world actually - and in US in particular-, because they CAN'T BE SUED for the most part for injuries caused by vaccines."

Αυτός ο κύριος λοιπόν που λες, απαντάει σε ερώτηση του Rusell Brand για το «αν η απαλλαγή από (νομικές) ευθύνες στα εμβόλια, τα κάνει με οποιονδήποτε τρόπο να είναι διαφορετικά από άλλα προιόντα».
Και αυτός εν ολίγοις απαντάει πως «ΝΑΙ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ κλπ».

Για τα εμβόλια δεν μιλάμε σε αυτό το νήμα;
Για την αποτελεσματικότητα ή μη, την ασφάλεια και την νομική ασυλία τους. Σωστά;
Σε πειράζει που από κεκτημένη ταχύτητα εγώ έγραψα «φάρμακα» εννοώντας όμως τα εμβόλια; Που προφανώς αυτό έχει συμβεί και σε πολλά φάρμακα και έχουν ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ. Στα φάρμακα που δεν υπάρχει νομική ασυλία, και κάνουν τους «ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ» και πολλά φάρμακα μετά από χρόνια αποσύρονται επειδή τελικά «ωχ , δεν ήταν ασφαλή».
Στα εμβόλια δεν γίνονται τόσο σοβαροί έλεγχοι λόγω της νομικής ασυλίας, πολλά απ αυτά αποσύρονται (Johnson & Johnson, Astrazeneca) όμως άλλα εμβόλια διατηρούνται στο πρόγραμμα, κι ας είναι ουσιαστικά -πια (αλλά και το 2021-2022)- σχεδόν άχρηστα. Και εκεί πάει μάλλον το "Οι κανονισμοί δεν κάνουν τα προιόντα ασφαλή αλλά το οικονομικό συμφέρον". Γιατί στα φάρμακα που κάνουν κάποιους ελέγχους, πάλι δεν εναι αρκετοί. Οπότε για ποιους κανονισμούς μιλάς;
Κοντινό παράδειγμα για τα εμβόλια :

1) Επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας από τον COVID και να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα ξανά. Stop the spread!
2) Ουπς, τελικά δεν είναι ότι δεν κολλάς. Και κολλάς και μεταδίδεις απλά δεν υπάρχει κίνδυνος να μπεις σε ΜΕΘ.
3) Ουπς , τελικά ξέρετε το 65% των πλήρως εμβολιασμένων, νοσεί σε ΜΕΘ, ενώ το 35% των μερικώς ή μή εμβολιασμένων είναι σε ΜΕΘ. Άρα σταμάτησαν τα στατιστικά στοιχεία για να μην γίνουν περισσότερο ρεζίλι. Είναι ότι πιο επιστημονικό μπορούμε να κάνουμε. Σωστά;
:ROFLMAO::ROFLMAO:
Αυτό έγινε στην Ελλάδα.
Αν είχαν φάει κράξιμο για την αναποτελεσματικότητα τους και είχαν πονέσει οι τσέπες τους ίσως να άλλαζαν ρότα.
Γιατί μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. Απλό δεν είναι;

Επίσης το βιντεάκι δεν το χα δει όλο. Είχα δει μόνο το τελευταίο μέρος του, που ηταν κομμένο και είχε μπει σε άλλο βίντεο. Και εγώ μόνο σε αυτό αναφέρθηκα. Οπότε πάλι έβγαλες λάθος συμπέρασμα (ότι το είχα δει όλο) και έγραψα από κεκτημένη ταχύτητα «φάρμακα» αντί για «εμβόλια» και το παίζεις εξυπνάκιας. Και κρατήθηκες από αυτό για να μου την πεις.
Πόσο απεγνωσμένος πρέπει να σαι;
Αχχχ πονάειιιιι;

Δεν είπα ότι δυσκολεύτηκα να τις βρω. Είπα ότι

Περιέργως οι 2 που δεν βγάζουν ασφαλές συμπέρασμα, δεν έχουν ανανεωμένο τον σύνδεσμο τους να το διαβάσεις μόνος σου, και οδηγούν σε νεκρούς ιστοτόπους...Αλλά οι ειδικοί συντάκτες του CDC το παραθέτουν ως αδιάψευστο κριτήριο του ότι η ουσία δεν σχετίζεται με αυτισμό.
Biased much?
Τις μελέτες αυτές που δεν βρήκα στο site, τις είχα googlarei από τότε και ανέφερα ήδη τι λέγανε. ΞΥΠΝΑ

Επίσης από τις 3 έρευνες που παραθέτει μετά ως «τεκμήρια ότι η Thimerosal δεν προκαλεί αυτισμούς», οι 2 συμπεραίνουν ότι «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ» και η 3η μόνο λέει ότι «δεν βλέπουμε κάποια σχέση στην ουσία και τον αυτισμό».

Μάθε να διαβάζεις μπόμπιρα. Δυσκολεύεσαι ακόμα να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Αυτά είναι κάποιες μελέτες που έχουν γίνει, οι περισσότερες όχι με αυστηρά κριτήρια.
Υπάρχουν 2 θέματα που δεν έχεις καταλάβει παρόλαυτα έχεις το ΘΡΑΣΟΣ και την υπεροψία να μιλάς.
1) Από όλες αυτές τις μελέτες που αναφέρονται στην μετά-ανάλυση σχεδόν καμία δεν έχει γίνει ως Double Blind Randomized Controlled. Μόνο μία έγινε ως RCT σκέτη. Οι άλλες μελέτες είναι απλά κωλόχαρτα που είτε θα μισθώθηκαν εν μέρει ή εξολοκλήρου από φαρμακευτικές είτε γίναν από ερευνητές που θέλουν να πάρουν γερές επιχορηγήσεις τελικά απ αυτές.
2) Οι περισσότερες από αυτές τις ελλιπείς μελέτες αναφέρονται στο MMR vaccine. Μεμονωμένα από ένα εμβόλιο μπορεί να μην προκαλείται κάτι τόσο σοβαρό, αλλά αθροιστικά όλα τα εμβόλια που θα χτυπήσει κάποιος σε 2-3 βδομάδες, είναι πιθανό να τα προκαλούνε.

Έχεις μπερδέψει την ευγένεια, με τον εξυπνακισμό. Δεν πειράζει ότι μας λείπει δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε.
Κερασάκι στην τούρτα με το πουλέν σου. Αυτό στο τέλος άμα σ αρέσει πολύ θα στο πάρω δώρο στην γιορτή σου.

Μπα, μια χαρά τα έχω όλα. Το παιζες έξυπνος και τώρα το παίζεις μάγκας. Μάλλον έβαλες να ακούσεις ένα μήνα τραπ και την είδες γκάνγκστερ.
Κάτσε να κλαίγεσαι παρεούλα με τον Bernie Sanders που τσεπώνει χρήματα από φαρμακευτικές «ΩΠ ΕΓΩ ΤΣΕΠΩΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ». Οι 5 τύποι (Sanders, Warnock, Pocahontas κλ) παίρνουν τις μεγαλύτερες χορηγίες από «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ». Φυσικά όταν μοιράζονται τα ποσά π.χ. με 50.000 τυχαία ονόματα x 25$ έκαστος και όχι $1.250.000 αντί για Pfizer LTD - 1,5mil όλα γίνονται πιο νόμιμα.

1739263424089.png

περίμενε στην καρεκλίτσα σου και βάλε τα κλάμματα προσευχόμενος να μην βγει ο RFK στη θέση του διευθυντή της Health and Human Services. Αν βγει ο RFK θα κλάψεις παραπάνω.
Ο τύπος θέλει να κάνει την χώρα του να χει πιο υγιεινή διατροφή και τις φαρμακευτικές/εμβολιαστικές μελέτες πιο σωστές και διαφανείς και κάτι τυπάκια σαν και του λόγου σου κρέμεστε από μία βλακεία που ΜΠΟΡΕΙ να είπε. Αλλά είπαμε «The Science is settled....COVID vaccines are 95% effective».

δες πως πονάνεεεεεε...
«θα ακολουθήσω όλους τους κανόνες ηθικής που...»
«Δεν ήταν αυτή η ερώτηση»
«Γερουσιαστά, μου ζητάτε να μην μυνήσω φαρμακευτικές εταιρείες»
«ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟΟΟΟΟ Reeeeeeeee»
και μετά ακολουθεί ένας μονόλογος της για το τι ακριβώς πρεσβεύει ο RFK lol...

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣΣ;;; Κανείς δεν θα λεγε όχι σε 1 παραπάνω εκατομμυριάκι...

Δεν μας απάντησες όμως...Τα εμβόλια που πρότεινε ο ΕΟΔΥ για το 2024-2025 τα έκανες ή είσαι αντιεμβολιαστής;

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
δεν έχω καταλάβει την θέση σου με τα εμβόλια πάντως, τελικά είσαι εμβολιασμένος; και αν ναι, για τί πράγμα;

TLDR μλκ μην γράψεις σεντόνι...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ωωωωωωω μλκ μου....
σκληρος γιόλης ο επιταφ. :cool::love:

ουτε αστικη ευγενεια ουτε τιποτα.
πως το γλιτωσα το χεσιδι, προσφατα που τσακωνομαντε για τον τραμπ και τον ακενοτουμπο (ταδε εφη Adonis G.), εντυπωση μου κανει. μαλλον με λυπηθηκε που ειχα στεναχωρια με την καμαλάρα εκεινες τις μερες. κι ευτυχως κιολα, γιατι βαριομαντε τρελλα να τρεχω στο αεροδρομιο για να πλακωθω.

τσιλ, μπρος. υπαρχουν τοσα ωραια θεματα για να καμετε μπήφ. τα εμβολια βρηκατε?

έντι: ω ρε φιλε, νιντζαριστηκα χωρις ελεος. παει το κομματι με το έρπορτ, το φαγε πιθανον η αδμινιστρατίβα. εδω που τα λεμε, μαλλον καλα εκαμε. (y)

Epitaph

Death Knight
δεν έχω καταλάβει την θέση σου με τα εμβόλια πάντως, τελικά είσαι εμβολιασμένος; και αν ναι, για τί πράγμα;

TLDR μλκ μην γράψεις σεντόνι...

Νίτρε, δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα. Τα ετήσια εμβόλια που είναι για γρίπες/covids/κορωνοϊούς, από αυτά που βλέπω είναι τα πιο άχρηστα πράγματα που κυκλοφορούν. Ειδικά για κόβιντ. Κάποια εξαυτών είναι και επικίνδυνα όπως αποδείχθηκε.
Τα εμβόλια για τέτανο, ιλαρά, πολυομυελίτιδα και λοιπά, είναι πολύ πιο χρήσιμα. Τα τελευταία τα έχω κάνει και αν κοπώ από σκουριασμένο μαχαίρι, θα πάω ξανά για εμβόλιο/αντιτετανικό ορό.

Η ερώτηση όμως είναι η εξής :

Εγώ και άλλοι που δεν κάναμε το εμβόλιο του COVID το 2020/2021/2022, ήμασταν «αντιεμβολιαστές». Πήγαμε κόντρα στην ιατρική και σε όλες τις επιστήμες και μπλα μπλα μπλα. Όσοι δεν το κάναν (κάνατε) από το 2023 και μετά, είστε και σεις αντιεμβολιαστές; Ο ΕΟΔΥ λέει να το κάνετε. Γιατί το 80% πάει κόντρα στην επιστήμη τώρα;

βλέπω εδώ π.χ. τους συνολικούς εμβολιασμούς

και λέει 1057 σε μια βδομάδα. Αν είναι τόσοι σε μια εβδομάδα Χειμώνα (που μεγιστοποιοιούνται τα περιστατικά γρίπης/ιώσεων) φαντάσου πόσο είναι τον υπόλοιπο καιρό (καλοκαίρι). 1100x52 = 57.200 έλληνες σε μια χρονιά. Λίγο μικρό νούμερο φαίνεται... Το 0.5% των Ελλήνων εμβολιάστηκε για Covid, αλλά πες ότι τελικά είναι παραπάνω τα νούμερα και εμβολιάστηκαν 572.000 Έλληνες. Οι υπόλοιποι είναι αντιεμβολιαστές;

ωωωωωωω μλκ μου....
σκληρος γιόλης ο επιταφ.

ουτε αστικη ευγενεια ουτε τιποτα.

τσιλ, μπρος. υπαρχουν τοσα ωραια θεματα για να καμετε μπήφ. τα εμβολια βρηκατε?

ε τι να κάνουμε ρε μπρουζ-μπρο, για τα Τέμπη υποθέτω όλοι συμφωνούμε. Τα αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν. Ας μιλήσουμε για ένα θέμα που μας καίει πολύ. Η υγεία μας και το τι πλασσάρεται ως υγιές (και επιστημονικό) ή μη είναι ένα σοβαρότατο θέμα. Άρρρρξξξξ το αεροδρόμιο θα καεί άλλη μέρα ;)

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Εγώ και η γυναίκα μου κάναμε της γρίπης φέτος για να προστατέψουμε τον μικρό μας (κατόπιν προτροπής του παιδιάτρου) και μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μας βοήθησε, αφού σε κάποια φάση κόλλησε η γυναίκα μου γρίπη (το επιβεβαιώσαμε με τεστ) και την πέρασε και ελαφριά (πρώτη φορά τόσο χαλαρά, πάντα την γονάτιζε, πρώτη φορά κάναμε φέτος) και δεν κόλλησε τον μικρό.

Άλλωστε για αυτό κάνεις το εμβόλιο για να μειώσεις τις επιπτώσεις και την μεταδοτικότητα του ιού, καθώς τον αντιμετωπίζει το "εκπαιδευμένο" σώμα σου πιο δυναμικά και μειώνει αντίστοιχα την δυναμική του ιού. Δεν είναι καπότα να μην περνάει τίποτα, απλά σε κάνει πιο αποτελεσματικό και όσο καλύτερα τον αντιμετωπίσεις τόσο λιγότερο πιθανό να τον εμποδίσεις και να μεταδοθεί από εσένα. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό και checks out με ότι λίγα ξέρω και εγώ για το πως λειτουργεί το σώμα μας και οι διάφοροι ιοί που μπορεί να του επιτεθούν.

Του κορώνα δε το κάναμε, δεν είμαστε στα group που προτείνονται αυτά τα εμβόλια λόγω ηλικίας ή τρίτης πάθησης. Δεν διαφωνώ ότι στην αρχή κάποια τελικά δεν ήταν και τόσο οκ όσο άλλα σαν της άστρα και όραμα ας πούμε (φυσικά σαν σκληρός καριόλης, εγώ αυτό έκανα), αλλά η επικινδυνότητα τους θεωρώ ότι παραμένει μέσα στα υπολογίσιμα ρίσκα που παίρνει ο καθένας μας όταν αποφασίζει να πάρει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα.

Την στιγμή της πανδημίας όμως ήταν ανάγκη, άμεση και κατεπείγον, σαφώς δεν έγιναν οι διαδικασίες όπως θα γινόταν για άλλο εμβόλιο αλλά οκ όταν αρχίζουν να πεθαίνουν άτομα στο ευρύτερο οικογενειακό σου περιβάλλον, νομίζω ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι η γρίπη.

btw εγώ ακόμα δεν έχω περάσει κορώνα, ή πέρασε και δεν ακούμπησε.

mruseyourbrain

Blackguard
Άντε πάμε πάλι.
Μήπως πρέπει να παραθέτω και 10 επιστημονικές μελέτες κάθε φορά που αναφέρω ένα όνομα;
Το βίντεο αυτό αναφέρει πολλά πράγματα. Αν θες μεταξύ άλλων να δεις πόσο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ είναι τα συμπεράσματα που βγάζουν οι CDC, FDA κλπ, δες προς το τέλος του βίντεο που μιλάει με μία παγκόσμια αναγνωρισμένη εμβολιολόγο (leading vaccinologist).
Ακόμα ψάχνω να βρω που ανέφερες το όνομα της. Με παρέπεμψες να δω το βίντεο να βγάλω από μόνος μου συμπέρασμα. Ούτε καν στο βίντεο δεν την ανέφεραν με το όνομα της. Και φυσικά οι απαντήσεις που έδινε ήταν στα πλαίσια κατάθεσης και παρέλειψες να πεις ότι σε όλες τις ερωτήσεις κατέθετε ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό. Κάτσε δες το βίντεο καναδυο φορές ακόμα μπας και το καταλάβεις.
Σε πειράζει που από κεκτημένη ταχύτητα εγώ έγραψα «φάρμακα» εννοώντας όμως τα εμβόλια;
Δε φταίω εγώ που άλλο εννοείς κι άλλο γράφεις. Απλά αυτό αποδεικνύει ποιος ξέρει να γράφει και να διαβάζει και μετά το βαφτίζουμε κεκτημένη ταχύτητα.
Αυτός ο κύριος λοιπόν που λες, απαντάει σε ερώτηση του Rusell Brand για το «αν η απαλλαγή από (νομικές) ευθύνες στα εμβόλια, τα κάνει με οποιονδήποτε τρόπο να είναι διαφορετικά από άλλα προιόντα».
Και αυτός εν ολίγοις απαντάει πως «ΝΑΙ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ κλπ».

Για τα εμβόλια δεν μιλάμε σε αυτό το νήμα;
Για την αποτελεσματικότητα ή μη, την ασφάλεια και την νομική ασυλία τους. Σωστά;
Σε πειράζει που από κεκτημένη ταχύτητα εγώ έγραψα «φάρμακα» εννοώντας όμως τα εμβόλια; Που προφανώς αυτό έχει συμβεί και σε πολλά φάρμακα και έχουν ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ. Στα φάρμακα που δεν υπάρχει νομική ασυλία, και κάνουν τους «ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ» και πολλά φάρμακα μετά από χρόνια αποσύρονται επειδή τελικά «ωχ , δεν ήταν ασφαλή».
Στα εμβόλια δεν γίνονται τόσο σοβαροί έλεγχοι λόγω της νομικής ασυλίας, πολλά απ αυτά αποσύρονται (Johnson & Johnson, Astrazeneca) όμως άλλα εμβόλια διατηρούνται στο πρόγραμμα, κι ας είναι ουσιαστικά -πια (αλλά και το 2021-2022)- σχεδόν άχρηστα. Και εκεί πάει μάλλον το "Οι κανονισμοί δεν κάνουν τα προιόντα ασφαλή αλλά το οικονομικό συμφέρον". Γιατί στα φάρμακα που κάνουν κάποιους ελέγχους, πάλι δεν εναι αρκετοί. Οπότε για ποιους κανονισμούς μιλάς;
Ο κύριος αυτός δεν ανέφερε πουθενά ότι για τα φάρμακα δεν κάνουν αρκετούς ελέγχους, ούτε είχε θέμα με τις φαρμακευτικές. Το μόνο πρόβλημα του ήταν τα εμβόλια και η νομική ασυλία που ισχύει γι αυτά. Σύμφωνα με τον ίδιο αν αύριο την καταργήσουμε, το οικονομικό συμφέρον και όχι οι κανονισμοί θα κάνουν τα εμβόλια ασφαλή. Εντάξει το αφήνω στην κρίση του κοινού όλο αυτό, μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το σκεφτώ. Εσύ τώρα έβαλες και τα φάρμακα μέσα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα από την ασύστολη μπουρδολογία του βίντεο που πόσταρες χωρίς να το έχεις δει κιόλας.
Δεν είναι ότι βγάζουν πορίσματα που βασίζονται σε κάποιες εξονυχιστικές μελέτες που έχουν γίνει, αλλά βασίζονται στο «Δεν υπάρχει έρευνα που να δείχνει ότι τα εμβόλια αυτά προκαλούν αυτισμό».
Όμως όταν ρωτάει την ειδικό «αν υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό» πάλι δεν υπάρχουν μελέτες.
Επομένως το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό:
Αφού για κανένα από τα δύο δεν έχουν γίνει έρευνες και μελέτες. Πως μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι προκαλούν ή δεν προκαλούν;
Αυτά είναι κάποιες μελέτες που έχουν γίνει, οι περισσότερες όχι με αυστηρά κριτήρια.
Από το δεν υπάρχουν έρευνες πήγαμε στο υπάρχουν αλλά όχι με αυστηρά κριτήρια. Αναρωτιέμαι το επόμενο στάδιο ποιο είναι.
Κάτσε να κλαίγεσαι παρεούλα με τον Bernie Sanders που τσεπώνει χρήματα από φαρμακευτικές «ΩΠ ΕΓΩ ΤΣΕΠΩΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ». Οι 5 τύποι (Sanders, Warnock, Pocahontas κλ) παίρνουν τις μεγαλύτερες χορηγίες από «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ». Φυσικά όταν μοιράζονται τα ποσά π.χ. με 50.000 τυχαία ονόματα x 25$ έκαστος και όχι $1.250.000 αντί για Pfizer LTD - 1,5mil όλα γίνονται πιο νόμιμα.
Ε ναι τα χει πάρει ο Σάντερς από τις φαρμακευτικές γι αυτό στο βίντεο που έστειλα ρωτούσε την ήρωα σου αν θα μειώσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης. Έτσι κάνουν όσοι τα παίρνουν από φαρμακευτικές. Μην αναπαράγεις αμάσητα τα πάντα σε παρακαλώ. Μάσα τα κατεβαίνουν καλύτερα.
Δεν μας απάντησες όμως...Τα εμβόλια που πρότεινε ο ΕΟΔΥ για το 2024-2025 τα έκανες ή είσαι αντιεμβολιαστής;
Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι το να ρωτάς ιατρικά προσωπικά δεδομένα σε ένα φόρουμ και να περιμένεις απάντηση είναι τουλάχιστον αφελές?
Το παιζες έξυπνος και τώρα το παίζεις μάγκας. Μάλλον έβαλες να ακούσεις ένα μήνα τραπ και την είδες γκάνγκστερ.
Εσύ μάλλον το παίζεις μάγκας από την πρώτη στιγμή υποτιμώντας την νοημοσύνη όσων έχουν άλλη άποψη από εσένα. Κλασική περίπτωση μαχητή του πληκτρολογίου σε κάποιο παιδικό ή φοιτητικό δωμάτιο.

Epitaph

Death Knight
Άντε πάμε πάλι.

Ακόμα ψάχνω να βρω που ανέφερες το όνομα της. Με παρέπεμψες να δω το βίντεο να βγάλω από μόνος μου συμπέρασμα. Ούτε καν στο βίντεο δεν την ανέφεραν με το όνομα της. Και φυσικά οι απαντήσεις που έδινε ήταν στα πλαίσια κατάθεσης και παρέλειψες να πεις ότι σε όλες τις ερωτήσεις κατέθετε ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό. Κάτσε δες το βίντεο καναδυο φορές ακόμα μπας και το καταλάβεις.

Δε φταίω εγώ που άλλο εννοείς κι άλλο γράφεις. Απλά αυτό αποδεικνύει ποιος ξέρει να γράφει και να διαβάζει και μετά το βαφτίζουμε κεκτημένη ταχύτητα.

Ο κύριος αυτός δεν ανέφερε πουθενά ότι για τα φάρμακα δεν κάνουν αρκετούς ελέγχους, ούτε είχε θέμα με τις φαρμακευτικές. Το μόνο πρόβλημα του ήταν τα εμβόλια και η νομική ασυλία που ισχύει γι αυτά. Σύμφωνα με τον ίδιο αν αύριο την καταργήσουμε, το οικονομικό συμφέρον και όχι οι κανονισμοί θα κάνουν τα εμβόλια ασφαλή. Εντάξει το αφήνω στην κρίση του κοινού όλο αυτό, μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το σκεφτώ. Εσύ τώρα έβαλες και τα φάρμακα μέσα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα από την ασύστολη μπουρδολογία του βίντεο που πόσταρες χωρίς να το έχεις δει κιόλας.

Από το δεν υπάρχουν έρευνες πήγαμε στο υπάρχουν αλλά όχι με αυστηρά κριτήρια. Αναρωτιέμαι το επόμενο στάδιο ποιο είναι.

Ε ναι τα χει πάρει ο Σάντερς από τις φαρμακευτικές γι αυτό στο βίντεο που έστειλα ρωτούσε την ήρωα σου αν θα μειώσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης. Έτσι κάνουν όσοι τα παίρνουν από φαρμακευτικές. Μην αναπαράγεις αμάσητα τα πάντα σε παρακαλώ. Μάσα τα κατεβαίνουν καλύτερα.

Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι το να ρωτάς ιατρικά προσωπικά δεδομένα σε ένα φόρουμ και να περιμένεις απάντηση είναι τουλάχιστον αφελές?

Εσύ μάλλον το παίζεις μάγκας από την πρώτη στιγμή υποτιμώντας την νοημοσύνη όσων έχουν άλλη άποψη από εσένα. Κλασική περίπτωση μαχητή του πληκτρολογίου σε κάποιο παιδικό ή φοιτητικό δωμάτιο.

Mr.LoseUrBrain, πιτσιρίκο μου
1) Το όνομα της ήταν γραμμένο καθόλη την διάρκεια των ερωτήσεων σε αυτήν. «Αχχχ δεν το ψέλλισαν όμωςςςςς...Οπότε νίκησα».
Μπα, έφαγες τάπα.
2) Το τι έλεγε, όταν δεν υπάρχουν πολλές εμπεριστατωμένες αποδείξεις δεν λέει και πολλά. Και οι γιατροί μας λέγανε «κάντε εμβόλιο, για να πάρετε πίσω τις ζωές σας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ -το γράφουν οι μελέτες» (που όντως είχαν εκδοθεί, αλλά αποδείχθηκαν μια μπούρδα πρακτικά). Για κάποιο λόγο όλοι κόλλησαν. Και δεν πιάσαν και τα «επικαιροποιημένα εμβόλια» για τις υπόλοιπες. Και εκεί υπήρχαν μελέτες...
Τάπα και κει.
3) Mr.LoseUrBrain, τι επιμένεις ;

Τα εμβόλια ταπαδάκο μου, καταρχάς είναι φαρμακευτικά/βιολογικά παρασκευάσματα. Απλά στα εμβολίζουν μέσα στον οργανισμό, αντι να σου διαλύεται μεσα στο στομάχι. Το ότι κρέμεσαι από μια λέξη, που έκανε κάποιος στη ροή του λόγου, γράφοντας 3.000 άλλες λέξεις, για να δείξεις ότι «αααχ, πάλι δίκιο είχα», δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης σου. Άρα τάπα και πόνος.
4) Επειδή είχαν σοβαρά θέματα τα νέα εμβόλια σε σχέση με τα παλιά. Τόσο σοβαρά που στις ΗΠΑ αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον ορισμό της λέξης «εμβόλιο» για χάρη αυτών. Από κει που τα εμβόλια ήταν «εμβόλιμα φαρμακευτικά παρασκευάσματα (αχ πονάει ο όρος; πες μου...) που δημιουργούν ανοσία» γίναν «εμβόλιμα παρασκευάσματα που δημιουργούν προστασία». Προστασία και ανοσία είναι 2 διαφορετικές λέξεις δε συμφωνείς; Πως θα δημιουργηθεί «ανοσία αγέλης» αν δεν μπορεί να δημιουργηθεί «ατομική ανοσία»; Μα τι έγινε; Δεν πιστεύουν πια στην ανοσία; Πως οι ειδικοί λοιπόν τους εκλιπαρούσαν εκεί «STOP THE SPREAD»;

5) «Θέμα με τις φαρμακευτικές δεν είχε» ; Ποιος εκδίδει π.χ. το εμβόλιο της Pfizer; Φαρμακευτική δεν είναι; Ποιος έκανε τις μελέτες για να εκδοθεί αυτό το εμβόλιο και να πάρει άδεια έκτακτης χρήσης; «Η pfizer που όμως δεν είναι φαρμακευτική εταιρεία, χουρρρρρ ντουρρρρ»
Τις έρευνες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τις κάνει ο Κυρ. Χαράλαμπος από το μπακάλικο; Γι'αυτό τις περίμενε ο Μπουρλά και είχε ιδρώσει; Σωστά;

1739342347535.png

Το ότι αυτός δεν αναφέρει κάτι για τα λάθη και τις ανακλήσεις των υπόλοιπων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τι σχέση έχει να κάνει; Εμείς εδώ κουβέντα κάνουμε και προσθέτουμε ή αφαιρούμε παραπάνω στοιχεία. Το ότι ο κύριος στο εν λόγω βίντεο δεν ανέφερε ότι υπάρχει θάλασσα, μου απαγορεύει να μιλήσω για την θάλασσα; Ή είπα μήπως ότι ο κύριος αυτός ανέφερε όσα λέω;
Πάλι πρόβλημα με ανάγνωση εμφανίζεις. Διάβαζε τα 10+ φορές γιατί οι 3 δεν σου φτάνουν.
Τάπα.

6) Mr.LostUrBrain πιτσιρίκο μου αυτό ίσχυε από την αρχή. Όταν κάνουν έρευνες του κώλου πάρντον μάη φρεντς, και μετά έρχεσαι και μου ποστάρεις μετα-αναλύσεις από αυτές τις έρευνες, περιμένεις να βγάλεις διαφορετικά αποτελέσματα;

Το επόμενο στάδιο επειδή ρωτάς είναι να κάνουν αρκετές, αδέκαστες και εν τέλει όσο πιο σωστές μπορούν τις έρευνες.
Δύσκολο να το σκεφτείς όμως. Ίσως γιατί δεν το χω γράψει 30 φορές αθροιστικά.

7) Πόσο αγαθός πρέπει να σαι; Από το «ρώταγε» μέχρι το «έκανε» υπάρχει τεράστια απόσταση. Όταν ρωτάω αν θα γίνει κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλω να το κάνω κιόλας. Πολιτική λέγεται και έχει πολλά επίπεδα βιτρίνας και ναρκισισσμού. Όταν εγώ παίρνω 1,5 εκατομμύριο ευρώ από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ + HELLENIC TRAIN π.χ. , αλλά βγω στην Βουλή να ρωτήσω «τι γίνεται με την εκδίκαση της υπόθεσης;» και «αν θα δικαστούν οι υπεύθυνοι» για σένα δεν είναι καθόλου ύποπτο και αυτόματα με καθιστά καλό άνθρωπο. Πιτσιρίκο μάλλον έχεις γεννηθεί χθες.

8) Μπα, το ότι περάσαμε COVID π.χ. το λέγαμε ελεύθερα από το 2020 και μετά. Αυτό δεν ήταν ιατρικό δεδομένο; Αλλά κατάλαβα. Μήπως όσοι το γράφαν και το λέγαν δημόσια στο φόρουμ (σχεδόν όλοι) ήταν αφελείς; Όταν δεν μας παίρνει όμως η απάντηση, το γυρνάμε στο θιγμένο και στο «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» λες και το να χεις κάνει εμβόλιο είναι παραπάνω προσωπικό δεδομένο από το «αγόρασα αυτήν την GPU». Αλλά ξέχασα, ένας που χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα στο φόρουμ, είναι εύκολο να διασυνδεθεί και να χαρακτηριστεί.
Ο Χριστιανικά βαπτισμένος Mr. NoMorePain - Εμβολιασμένος με τελευταία δόση εμβολίου Νοέμβρης 2024 - Υπέρ της Επιστήμης.

9) Τη νοημοσύνη υποτιμώ, αυτών που μιλάνε με υπεροψία και υφάκι (εξυπνακιστές). Αν τώρα θες να δεις αν είμαι καθαρά μαχητής του πληκτρολογίου, μπορείς εύκολα να το μάθεις με μερικά π.μ. Εύκολα κανονίζονται αυτά τα πράγματα αν υπάρχει θέληση.

Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
...Αν τώρα θες να δεις αν είμαι καθαρά μαχητής του πληκτρολογίου, μπορείς εύκολα να το μάθεις με μερικά π.μ. Εύκολα κανονίζονται αυτά τα πράγματα αν υπάρχει θέληση...

ωου, απ οτι φαινεται ξαναμπηκε το έρπορτ στο μενού (ινσαιντ τζοουκ).
κηπ ας πόουστηντ, φολκς.

🍿

Epitaph

Death Knight
Εγώ και η γυναίκα μου κάναμε της γρίπης φέτος για να προστατέψουμε τον μικρό μας (κατόπιν προτροπής του παιδιάτρου) και μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μας βοήθησε, αφού σε κάποια φάση κόλλησε η γυναίκα μου γρίπη (το επιβεβαιώσαμε με τεστ) και την πέρασε και ελαφριά (πρώτη φορά τόσο χαλαρά, πάντα την γονάτιζε, πρώτη φορά κάναμε φέτος) και δεν κόλλησε τον μικρό.

Άλλωστε για αυτό κάνεις το εμβόλιο για να μειώσεις τις επιπτώσεις και την μεταδοτικότητα του ιού, καθώς τον αντιμετωπίζει το "εκπαιδευμένο" σώμα σου πιο δυναμικά και μειώνει αντίστοιχα την δυναμική του ιού. Δεν είναι καπότα να μην περνάει τίποτα, απλά σε κάνει πιο αποτελεσματικό και όσο καλύτερα τον αντιμετωπίσεις τόσο λιγότερο πιθανό να τον εμποδίσεις και να μεταδοθεί από εσένα. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό και checks out με ότι λίγα ξέρω και εγώ για το πως λειτουργεί το σώμα μας και οι διάφοροι ιοί που μπορεί να του επιτεθούν.

Του κορώνα δε το κάναμε, δεν είμαστε στα group που προτείνονται αυτά τα εμβόλια λόγω ηλικίας ή τρίτης πάθησης. Δεν διαφωνώ ότι στην αρχή κάποια τελικά δεν ήταν και τόσο οκ όσο άλλα σαν της άστρα και όραμα ας πούμε (φυσικά σαν σκληρός καριόλης, εγώ αυτό έκανα), αλλά η επικινδυνότητα τους θεωρώ ότι παραμένει μέσα στα υπολογίσιμα ρίσκα που παίρνει ο καθένας μας όταν αποφασίζει να πάρει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα.

Την στιγμή της πανδημίας όμως ήταν ανάγκη, άμεση και κατεπείγον, σαφώς δεν έγιναν οι διαδικασίες όπως θα γινόταν για άλλο εμβόλιο αλλά οκ όταν αρχίζουν να πεθαίνουν άτομα στο ευρύτερο οικογενειακό σου περιβάλλον, νομίζω ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι η γρίπη.

btw εγώ ακόμα δεν έχω περάσει κορώνα, ή πέρασε και δεν ακούμπησε.

Σε ευχαριστώ για την ειλικρινή και ενδελεχή απάντηση Νίτρο.

Σε ένα πράγμα θέλω να σταθώ σε όσα λες για την μεταδοτικότητα.

Το πρόβλημα είναι στα είδη ανοσίας.
IgA = Βλεννογόνος ανοσία
IgG = Συστηματική (συστημική) ανοσία
Η πρώτη είναι που μας βοηθά να μην κολλήσουμε. Γιατί είναι η πρώτη άμυνα του οργανισμού. Αν έχεις επαρκή ανοσία τέτοιου είδους (σε μύτη, στόμα, μάτια κυρίως), τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις εξαρχής, αν τυχόν εκτεθείς στον ιό. Σκοτώνει τον ιό στις εισόδους του οργανισμού δηλαδή.
Η Συστημική ανοσία είναι αυτή που αφού κολλήσεις, και εμφανίσεις συμπτώματα ενεργοποιείται όλο και περισσότερο για να σε κάνει καλά και να σκοτώσει τον ιό μέσα σου.
Δυστυχώς στην IgA τα εμβόλια αυτά, ήταν φοβερά ανεπαρκή. Δυστυχώς το ξαναλέω.
Επίσης σύμφωνα με αυτά που γράφει ο ΕΟΔΥ και είχα ποστάρει πριν μερικές σελίδες, προτείνει σε όλους να κάνουμε το εμβόλιο για COVID. Ειδικά σε αυτούς άνω των 65.

Προσωπικά εγώ έχω περάσει μόνο φέτος 2-3 ιώσεις (σίγουρα όχι κόβιντ). Όλες ήταν ελαφρά, χωρίς εμβόλια και λοιπά.
Κόβιντ έχω περάσει 2 φορές. Την πρώτη πιο βαριά (προφανώς όχι νοσοκομείο) την δεύτερη σαν μια κανονική γρίπη. Τα χα γράψει και εδώ για την πρώτη. Την δεύτερη κόλλησα από τη γιαγιά και τη μάνα μου επειδή τους πήγαινα τα φάρμακα και καθόμουνα κοντά τους για να χουν παρέα. Αρχικά ήταν εμβολιασμένες και οι 2, αλλά το διάστημα που κόλλησαν δεν είχαν κάνει δόση.
Όλοι ζουν. Ακόμα και η άλλη γιαγιά μου (102 χρονων) που είχε πιάσει και την πρόσεχαν κάτι συγγενείς μου (δυστυχώς ήταν αλλού για αλλού το άτομο που την πρόσεχε) το πέρασε (αυτή δεν είχε κάνει ούτε μία δόση εμβολίου) πέρασε COVID τον Ιούλιο του 2022, αλλά έσβησε μετά από 4-5 μήνες γιατί είχε αρκετά θέματα υγείας.
Φίλοι μου που κάναν εμβόλιο για COVID, κολλήσαν ενώσο ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και αρκετοί περάσαν και δύσκολα με πολύ υψηλούς πυρετούς

Κατά των εμβολίων δεν είμαι με τίποτα. Και γω περίμενα να γίνει καλό beta-testing το εμβόλιο για να δω αν θα το πάρω. Τα δικά μου κριτήρια δεν τα ικανοποίησε.
Αυτά και καλημέρα!

Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Η ερώτηση όμως είναι η εξής :

Εγώ και άλλοι που δεν κάναμε το εμβόλιο του COVID το 2020/2021/2022, ήμασταν «αντιεμβολιαστές». Πήγαμε κόντρα στην ιατρική και σε όλες τις επιστήμες και μπλα μπλα μπλα. Όσοι δεν το κάναν (κάνατε) από το 2023 και μετά, είστε και σεις αντιεμβολιαστές; Ο ΕΟΔΥ λέει να το κάνετε. Γιατί το 80% πάει κόντρα στην επιστήμη τώρα;

Ο ιός δεν έχει την ίδια ισχύ σήμερα μετά από τόσες μεταλλάξεις. Εξαρχής οι επιστήμονες είχαν πει ότι ο ιός θα εξασθενεί όσο μεταλλάσσεται μέχρι να φτάσει σε μορφή μιας ακόμη γρίπης. Επομένως επιλέξαμε να προστατευθούμε όσο ο ιός ήταν σε πλήρη ισχύ και πιο επικίνδυνος, ενώ τώρα που έχει εξασθενήσει δεν χρειάζεται να πάρουμε το ρίσκο πιθανών παρενεργειών που έχουν όλα τα εμβόλια.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Επιτάφιε, προβαίνεις σε πολύ μεγάλες απλοποιήσεις που οδηγούν σε τέρμα άτοπα συμπεράσματα. Μην ταυτίζεις τους τύπους ανοσοσφαιρινών (immunoglobulins = Ig) με το πού εντοπίζονται κατά πλειονότητα, ειδικά όταν αναπαράγεις επιστημονικά δεδομένα, διότι μένουν απλώς οι εντυπώσεις. IgA και IgG δεν είναι τύποι ανοσίας, είναι ανοσοσφαιρίνες με τη δεύτερη να εντοπίζεται κατά 80% στον ορό και την πρώτη περίπου στο 5-10% αλλά με κυρίαρχη παρουσία στη βλεννογόνο. Προτού πας 0-100 και αρχίζεις να flameάρεις κατά πόσο άχρηστος είμαι, πρέπει να τονίσω ότι αυτή η λεπτομέρεια έχει εξαιρετική σημασία. Και οι δύο ανοσοσφαιρίνες εκκρίνονται συνεχώς έπειτα από πρωτογενή λοίμωξη, ενώ κατά τη δευτερογενή η παραγωγή τους αυξάνεται ραγδαία για τον αντιγονικό επίτοπο κατά την πρώτη παρουσίασή του.

Η ενεργοποίηση των IgA κατά τη δευτερογενή λοίμωξη είναι εντελώς διαφορετική καθώς δεν υπάρχει συμπληρωματική ενεργοποίηση (όπως συμβαίνει στην περίπτωση των IgG) άρα δεν υπάρχει επιτάχυνση de facto σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, λόγω δομής οι IgA είναι τέρμα ασταθείς (και για αυτό έχουν το μεγαλύτερο ρυθμό παραγωγής, παρότι εντοπίζονται σε χαμηλό ποσοστό). Έπειτα μπαίνει στην εξίσωση και ο παράγοντας "συγκέντρωση αντιγονικού φορτίου". Όσες IgA και να έχεις στη βλεννογόνο, αν κορεστούν οι επίτοποί τους και έχεις επιπλέον ιικό φορτίο, τότε θα έχεις λοίμωξη.

Το να λέμε "τα εμβόλια είναι ανεπαρκή σε βλεννογόνο ανοσία" είναι δήλωση 0.

Top Bottom