νομίζω θα γίνω βίγκαν, σαν πρόβατο στην αγέλη για σφαγή...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!δεν νομίζω να κάνουμε καλοκαίρι βασικά... πήγα σήμερα να κάνω μια απόπειρα να πάρω πίτες, αφού το να μου τα φέρει delivery ούτε λόγος αφού γυρνάνε και ακουμπάνε όλη την πόλη χωρίς την παραμικρή προστασία.
Φτάνω εκεί πετυχαίνω ένα παλικάρι που δουλεύει ντιλίβερι χαρά ω και τι κάνεις και κάνει να μου δώσει χειραψία άνετος άνετος... τέλος πάντων το έπαιξα στην πλάκα "επ κάτσε μακριά δεν σε ακουμπάω, χαχαχα" και ξεγλίστρησα.... αλλά σκέψου με τι άνεση πάνε και κα΄νουν χειραψίες με κάθε γνωστό τους και μετά πιανουν την τσάντα με την παραγγελία σου...
τεσπά μπαίνω μέσα, σταθερά μπαστακομένο όλο το σταφ πίσω από τον πάγκο, χωρίς γάντια και μάσκα στο πηγούνι, παπα΄ρια προστασία δηλαδή.
΄Μου ήρθε και ένας στο γραφείο του λεώ κάτσε μπροστά και θα σου τυπώσω να πάρεις το δείγμα να το τσεκάρεις ναι, ναι, έρχεται λίγο πιο κοντά σε απόσταση και μόλις άνοιξα το αρχείο μου έρχεται στο σβέρκο... αααααααι στο διάολο παραπέραααααα.
Φυσικά μόνο εγώ φόραγα μάσκα...
Από όσους μπήκαν στο γραφείο σήμερα μόνο ένας έβαλε από το αντισηπτικό που έχω μπροστά, όταν έφευγε... ευχαριστώ ρε...
In other news...
![]()
Δύο παιδιά με συμπτώματα που μοιάζουν με τη νόσο Kawasaki
Ελλάδα - Σε «Ιπποκράτειο» και «Αττικόν» νοσηλεύονται δύο παιδιά με συμπτώματα που μοιάζουν με τη νόσο Kawasaki.www.athensvoice.gr