j_lynx
Death Knight
Δε θα παιξει γενικευμενη καραντινα, τοπικα lockdown ναι...στα Χανια σχεδον σιγουρα...cyberpunk σου ερχομαι!!! (αν επιβιωσω)
Εσύ του ρχεσαι. Το cyberpunk έρχεται όμως;;;;;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δε θα παιξει γενικευμενη καραντινα, τοπικα lockdown ναι...στα Χανια σχεδον σιγουρα...cyberpunk σου ερχομαι!!! (αν επιβιωσω)
Είπαν στον pinhead να βάλει μάσκα και τσαντίστηκε
Τον χειμώνα με εφορίες, πετρέλαια, ενφια, τέλη κυκλοφορίας και λοιπά κερατιάτικα θα περάσουμε μεγάλες στιγμές.
πραγματικά όμως...Τον χειμώνα με εφορίες, πετρέλαια, ενφια, τέλη κυκλοφορίας και λοιπά κερατιάτικα θα περάσουμε μεγάλες στιγμές.
Define Κερατιατικα, γιατι σκεφτομουν ενα ενα αυτα που γραφεις και συνειδητοποιω οτι δεν εχω να πληρωσω τιποτα απολα αυτα...![]()
Define Κερατιατικα, γιατι σκεφτομουν ενα ενα αυτα που γραφεις και συνειδητοποιω οτι δεν εχω να πληρωσω τιποτα απολα αυτα...![]()
αυτές οι μαλακίες δεν είναι μάσκα και τρως πρόστιμο, επιχειρηματικό δαιμόνιο... όπως το βλέπω εγώ και όπως μας λέει η φυσική ότι τα υγρά σωματίδια τα τραβάει η βαρύτητα, μην σου πω ότι δουλεύει και σαν φαράσι...Να ρωτήξω κάτι, γιατί ως τυχάρπαστη χωριάτα είμαι πάντα πίσω από τον Ήλιο.
Αυτές οι πλαστικές μαλακίες που φοράνε τι υποτίθεται ότι είναι; Γιατί ούτε μάσκα το λες ούτε προσωπίδα. Είναι για να βλέπουμε τα σαλακια να κολλάνε επάνω; Ή μήπως είναι κάνα νέο γκατζετ που βοηθάει στις σελφι;
Αυτές οι πλαστικές μαλακίες που φοράνε τι υποτίθεται ότι είναι; Γιατί ούτε μάσκα το λες ούτε προσωπίδα. Είναι για να βλέπουμε τα σαλακια να κολλάνε επάνω; Ή μήπως είναι κάνα νέο γκατζετ που βοηθάει στις σελφι;
Δεν με αφορά και δεν το έψαξα παραπέρα, αλλά διάβασα κάπου ότι πέρασε ΚΥΑ για αυτά και προειδοποιούσε τους καταστηματάρχες να μην τα χρησιμοποιούν για να γλιτώσουν τα πρόστιμα.Αυτό ακριβώς που είπες: πλαστικές μαλακίες (για να κάνει πάνω γκελ ο αέρας τηςχλαπάτσαςεκπνοής,με την ελπίδα να μην φτάσει σε σένα).
@nitro912gr : όντως τρως πρόστιμο με αυτά; Στον κουρέα που πήγα σήμερα, όλοι οι υπάλληλοι αυτή τη μαλακία φορούσαν και εμείς οι πελάτες φοράγαμε μάσκα.
Άμα είναι άχρηστες γιατί να πονάς τα αυτιά σου; Και κορόνα θα φας και μάσκα θα φοράς;Αυτές οι πλαστικές μαλακίες είναι οι μοναδικές στις οποίες μπορείς να πάρεις ανάσα. Πρόστιμο δεν τρως, αλλά είναι στο όριο του μη επιτρεπτού.